Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avustralya'da 1980'li ya da 90'lı yıllarda geçiyor olması lazım. Tabii bunu 70'li yılların kafa yapısı ile düşünmen lazım, 2000 yılında uçan arabalar gelecek muhabbeti gibi... Önce ki filmleri ile hikaye ve karakterler açısından bir bağlantısı yok, diğer üç film de zaten kendi arasında bağlantılı değil. Sadece ilk film diğerlerine göre farklı bir yapıda, o da Max'i Max yapan sebepleri göstermek için, onun dışında her film Max'in bir macerası olarak gösteriliyor. Merak ediyorsan izle ama 1 ve 3 sıkabilir, izleyeceksen 2'yi izle, o yeni filme daha yakın, hatta bazı sahneler neredeyse aynı.
  • fena değildi, sıkmadan izletti.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 den başlayınca 1'i izlememiş olmanın sıkıntısı olmazsa direkt ikiyi izleyerek başlayım
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Max bir polis ama ilk filmde bildiğimiz Max'e nasıl dönüştüğü açıklanıyor. Bunun dışında da bir bağlantı yok, merak ediyorsan izle ama ilk film bilindik Mad Max yapısından çok farklı, garip gelebilir.
  • imdb top 250'ye 33. sıradan giriş yapmış. sanırım izlemek farz oldu.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    eyvallha hocam 2. filmden başlayacağım
  • Aksiyon sahneleri çok iyiydi özelikle gitarist adamda ne şevk varmış la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

eyvallha hocam 2. filmden başlayacağım

Bence birinci filmde izlenmeli, ilk iki filmi izle ucu izlemezsin zaten en kotu film o

• Rodin kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam olmazsa öyle yaparım.
  • Filmin efektli ve efektsiz halleri

Mad Max: Fury Road | 2015
  • Film güzel olmuştu o imdb puanını hak ettimi bilemem.Gitarcı elemandada ne görev aşkı varmış öyle
  • Mad Max (1979)
    Mad Max: The Road Warrior (1981)
    Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

Diğer üç filme göre konusunun farklı olduğunu yazanlar var.. Ayrıntıcı biriyim devam filmi mi? Henüz gitmedim filme şayet diğerlerini izlemem bana birşeyler katacaksa önce onları izleyeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelugr

Mad Max (1979)

Diğer üç filme göre konusunun farklı olduğunu yazanlar var.. Ayrıntıcı biriyim devam filmi mi? Henüz gitmedim filme şayet diğerlerini izlemem bana birşeyler katacaksa önce onları izleyeyim ?

Eğer ayrıntıcı biriyseniz izleyin derim. Çünkü arada küçük bir kız çıkıp duruyor ben hâlâ o kim anlamadım. Büyük ihtimal yavaş yavaş izlerim üçünü bende.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler izlememiş birinden bu bilgiyi almak daha güzel oldu.
  • Nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum... Filmi sevdim tabiki Tom Hardy hayranı olarak ama 1-2 takıldıgım nokta oldu... Max'i çok moron yapmışlar... Bakışları konuşması çekingenliği... Max öyle biri değildi.. Bu olayı hiç begenmedim.Eski serilere hakim olanlar ne demek istediğimi bilir.Bide herkesin takıldıgı daha orjinal daha güzel bir senaryo olabilirdi.Bitek aklımda kalan kum fırtınasına girişleri... O kadar.. Ama bu aksiyon filmi demeyin ... Senaryosu ile aksiyon olmak var , 2 aya unutulmak var.. Terminator de aksiyon ama 30 yıldır izleniyor ve konuşuluyor... Kötü film demiyorum zevkle izledim ama daha güzel bir hikaye işlenebilirdi.Bakalım 3 filmlik bir seri için anlaşma yapmışlar belki diğerlerini konusu daha güzel olur ama işte keşke bu filmde Max anlatılsaydı da diğer filmler aksiyona yüklenilseydi ama para kazanmak için böyle işler yapıyorlar...
  • Film mükemmel ötesi . Oyunculuklar mükemmelin ötesi . Konu fena değil . Aksiyon mükemmel ötesi . 3D fena değil . Puanım 8/10 Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi.
  • Güzel film ancak çokta bir artısı yok. Mısırınız ile zevkle izlenebilir. 7,5/10 fazlası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

Mad Max (1979)

Eğer ayrıntıcı biriyseniz izleyin derim. Çünkü arada küçük bir kız çıkıp duruyor ben hâlâ o kim anlamadım. Büyük ihtimal yavaş yavaş izlerim üçünü bende.

Küçük kızın eski filmlerle alakası yok... Gelecek 2. filmde öğreneceğiz.

http://uproxx.com/gammasquad/2015/05/now-that-youve-seen-mad-max-fury-road-check-out-whats-coming-in-its-prequel/

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

Mad Max (1979)

Küçük kızın eski filmlerle alakası yok... Gelecek 2. filmde öğreneceğiz.

http://uproxx.com/gammasquad/2015/05/now-that-youve-seen-mad-max-fury-road-check-out-whats-coming-in-its-prequel/

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Arkadaşı da haberdar edeyim yanlış bilgi vermiş olmayayım. @yucelugr

• Önceki filmleri izlememiş birisi olarak beğenmedim diyebilirim. Arkadaş tutturdu gidelim diye. Ne trailer izledim ne yorum okudum girdim filme.

Senaryosu zayıftı bence. Ya da ben önceki filmleri izlemediğim için bir şey anlamadım. Filmin başında 3-5 cümle hikaye anlattılar senaryo diye. Gerisi Full aksiyondu. Başım ağrıdı resmen.

O gitarist elemanda da ne meslek aşkı varmış. Film boyunca manyak gibi çaldı durdu.

Önceki filmleri de izleyip sakin kafayla tekrar izlerim. Şuan 6.5/10 benim için.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.