Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun önsiparişi boş değil mi? Sadece bir araba veriyor ek senaryo filan yok. Ona göre endonezya psn'i bekleyeceğim en azından fiyatını görebilmek için. Endonezya'da ne kadar olur acaba? Bir de oyun açık dünya mı? Ana ve yan görevler fazla mı? Kaç saatte bitiyor oyun? Son çıkan film ile bir alakası var mı?(Tom Hardy,Charlize Theron'un filmi)
  • Bu oyunun dağıtıcısı kim TR de ? Aral değil sanırım, hiç bi yerde yok oyun henüz.
  • İndirmeye başladık bakalim ama sabah 7:30'a dogru kalkiyor ambargo sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu oyun ne zaman cıkıcak ertelendi mi bir bilgisi olan varsa paylassın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr4b

arkadaslar bu oyun ne zaman cıkıcak ertelendi mi bir bilgisi olan varsa paylassın lütfen

Amerika icin 1 eylul cikis tarihi. Avrupa icin 6veya9 eylulde cikcak. Ben us psnden aldim oyun indi. Gece 12 de oymamaya başlarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filminin hayranları için bluray koleksiyon sürümü çıktı.Aracın diecastini veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 31 Ağustos 2015; 17:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Oyunun önsiparişi boş değil mi? Sadece bir araba veriyor ek senaryo filan yok. Ona göre endonezya psn'i bekleyeceğim en azından fiyatını görebilmek için. Endonezya'da ne kadar olur acaba? Bir de oyun açık dünya mı? Ana ve yan görevler fazla mı? Kaç saatte bitiyor oyun? Son çıkan film ile bir alakası var mı?(Tom Hardy,Charlize Theron'un filmi)

Zeki Müren de bizi görecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

arkadaslar bu oyun ne zaman cıkıcak ertelendi mi bir bilgisi olan varsa paylassın lütfen

Amerika icin 1 eylul cikis tarihi. Avrupa icin 6veya9 eylulde cikcak. Ben us psnden aldim oyun indi. Gece 12 de oymamaya başlarim

Bende US PSN'den aldım ama 12 saat yazıyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Bende US PSN'den aldım ama 12 saat yazıyor hocam.

Pardon hocam ben sabah bilgisayardan bakmiştim ps4u acmamistim. Şimdi siz şöyleyince tekrar baktim saat farkindan dolayi bize sabah 7de kilit kalkacak.

• Şuan 5 incelemede 69 puanı var.
    Açıkcası ben 80-85 arası birşey bekliyordum ama bu şekilde devam ederse sanırım bu gerçekleşmeyecek gibi.
    Ancak yine her türlü alınıp oynanır bu oyun.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mad-max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 1 Eylül 2015; 2:28:46 >
  • Başlangıcı çok kötü yapmış 80 civarı birşey beklerdim en azından .
  • ters köşeye atlamış kaleci gibiyim şuan :(

• Puanlar beklentimin altında kaldı üzüldüm vallahi

• Oyuna sabah 7'de evden çıkmadan şöyle bir 10 dakika kadar bakabildim.İlk izlenim olarak grafikler iyi görünüyordu ve dövüş dinamikleride gayet iyiydi ama tabi daha çok erken konuşmak için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme puanlarına aldanmamak lazım. Özellikle Gamespot biraz radikal gidiyor bu aralar. Altında farklı şeyler yatıyor olabilir. Ortalama 8.5 almış oyun ki bence hiç kötü değil. Mad max atmosferini seviyorsan her türlü oynatır kendini yani..
  • puanların düşük olmasının sebebi bir süre sonra sıkıyor olabilir. oyun çok fazla kendini tekrarlıyor olabilir.

inceleme okumak istemeden direkt satın almak istiyordum ama dur bakalım

edit: dayanamadım okudum incelemeleri :(

GamesRadar

-A paper-thin story
    -Poor mission system and tracking
    -Too many bland American voices for such an iconic Australian character

IGN
    -Visual Irregularities
    – Repetitive Objectives

GameInformer
    -Mad Max fans may enjoy cruising through the post-apocalyptic world, but the repetitive side activities start to grind

GameSpot
    -Hand-to-hand combat is simple and easy to exploit
    -Logical inconsistencies pull you out of the world and story
    -Most missions feel repetitive and mundane
    -Despite its efforts, it fails to simulate survival in a dystopian wasteland

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 1 Eylül 2015; 9:41:26 >

• Görevlerin kendini sürekli tekrar etmesi problemi ne yazıkki shadow of mordor da da vardı.

Aslında open world oyunlarda bu problem biraz kronik. Yine de böyle bir stüdyo için muhteşem bir yapım. Film oyunu yapılacaksa bunlar yapsın. Zaten son film olan mad max fury road dan enstantaneler de taşıyor oyun. Ben seve seve oynarım. Dinamikler iyi olsun yeter. Post apocalyptic'ten babam çıksa yerim.

Ayrıca şu oyuna bak ta git öl carmack. Rage buna benzer veya bundan çok daha iyi bir şey olmalıydı. Ama ne yazıkki beceremediniz.
  • Oyun kadıköyde ki spotlara düştü mü acaba

• Şu incelemelere takılmayın yahu kendiniz denemeden karar vermeyin.Alacağınız kıyafeti sizin yerinize başkası mı beğeniyor ? Göreceli bu işler kimi sever kimi sevmez oyunu...
  • ign 8.4 vermiş bugün girdim oyuna oyuna ilk giriş hikaye fragmanı süperdi ama daha oyunda ilerlemedim oyun 10 üzerinden 7 alır gibi bir his uyandırdı ne aman aman iyi ne aman aman kötü
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.