Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox One da başladım oynamaya puan ortalaması şuan 8 inceleme sonucunda 73 de kalmış ama umrumda değil ben aşırı beğendim oyunu. Grafikleri ve atmosferi harika oyunun görev sistemi ve dövüş sisteminden puan kırıyorlar sakın incelemelere bakarak pas geçmeyin oyunu şu mekana bakar mısınız daha ne isterim ben.

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Eylül 2015; 10:44:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlike haklisiniz hocam ben se bugün aliyorum insallah. Parali editörlerin verdikleri puanlara bakarak oyun almamak cok sacma bi kafa yapisi. Kesinlikle hem Xboxone da hem Playstation 4 de yeni nesilin hakkini veren bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi oyunlar hocam.. Bende pre-order olarak aldim indirdim birazdan başlicam oynamaya. incelemeri hic okumadim bile. incelemeye bakarak oyun almam. Oyunu alir oynarim beyenirim veya beyenmem kendi taktirim. Herkezde bu şekil dusunmeli bence. Başkalarinin sizin adiniza karar vermesine izin vermeyin..

• @Pinky_Demon
    Konuyu oynadıkça resim ve yorumlarla desteklerseniz sevinirim

• Bende oynuyorum ve beğendim oyunu ..

• Oyun çok iyi bence,henüz çok oynamadım ama kendini tekrar ettiğini görmedim,grafikler süper,sürüş fena değil,dövüşü çok beğendim dövüş çok güzel olmuş,hikaye eh işte ama yine de kötü değil.Bu oyunun 6-7 hakettiğini düşünmüyorum en az 8 almalı bence.

• Bende oynamaktayım ve her türlü oynanır oyun. Post-akoliptik olması yeter.

• MGS 5'le aynı gün çıkmayacaktı gerçekten çok büyük hata ettiler. Ben de dahil büyük bir kesim şuan MGS 5 oynuyor yarın gidip alacağım Mad Max'i ama bir süre oynamayacağım puanlar da pek iyi değil.
  • Oyun endonezya veya HK ne zaman gelir tahmini olan var mı ? Teşekkürler.

• Kupalar nasil Pinki abi ?

• Oyun bir open world ve boyle oyunlarda oyunun dünyasinin dolu dolu olmasi önemli. Oynayan arkadaslar bu konu hakkinda yorum yaparsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 1 Eylül 2015; 13:23:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda temin edebilcegim bir yer bilen varmi ?
  • MGS mi bu mu gidip geliyorum. (Hiçbir zaman mgs fanı olmadım çekici gelmiyor o seri bana)

Kararsız kaldım yahu. Keşke MGS fanı olsaydım kararsız kalmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

MGS mi bu mu gidip geliyorum. (Hiçbir zaman mgs fanı olmadım çekici gelmiyor o seri bana)

Hocam ben ikisinide ön sipariş ile aldım bende sizin gibiyim mgs fanı değilim ben mad max ten başladım oynamaya mad max bitince mgs ye geçecğim.

Birde us psnden ön sipariş verenlere ripper adında bir araba veriyordu dlc olarak indirdim oyuna ama oyun içinde arabayı alamadım nasıl alınıyor bilgi sahibi olan varsa anlatabilir mi ?
  • Arkadaslar istanbulda oyun geldimi acaba nereden aldınız

• extend456 kullanıcısına yanıt
    Ripper araba mı skin mi sadece ? Bende indirdim ama sanırım ilerledikçe verecek onu

• Oyun uzun baya sanirim. Haritasi cok buyuk. Oynagimiz bolum sag alt kösede kucuk bir yer gozukuyor. Aniden cikan kum fırtınasi iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox One da başladım oynamaya puan ortalaması şuan 8 inceleme sonucunda 73 de kalmış ama umrumda değil ben aşırı beğendim oyunu. Grafikleri ve atmosferi harika oyunun görev sistemi ve dövüş sisteminden puan kırıyorlar sakın incelemelere bakarak pas geçmeyin oyunu şu mekana bakar mısınız daha ne isterim ben.

until dawn ın 79 puanına bakıp, patladı, balon, çöp oyun diyordun ne oldu? 72 puan süper mi oldu şimdi ? işte sen busun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 1 Eylül 2015; 15:02:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

MGS mi bu mu gidip geliyorum. (Hiçbir zaman mgs fanı olmadım çekici gelmiyor o seri bana)

MGS fanı olarak MGS'yi bu sabah 4 saat oynamış biri olarak diyorumki kesinlikle Mad Max.En azından daha eğlenceli bir oyun yapısı var.Ve daha orjinal konsept.
    MGS5 tarzında 15 sen önce çok oyunlar oynaadık MGS olsaydı sıyrılırdı ama normal bir stealth oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox One da başladım oynamaya puan ortalaması şuan 8 inceleme sonucunda 73 de kalmış ama umrumda değil ben aşırı beğendim oyunu. Grafikleri ve atmosferi harika oyunun görev sistemi ve dövüş sisteminden puan kırıyorlar sakın incelemelere bakarak pas geçmeyin oyunu şu mekana bakar mısınız daha ne isterim ben.

until dawn ın 79 puanına bakıp, patladı, balon, çöp oyun diyordun ne oldu? 72 puan süper mi oldu şimdi ? işte sen busun.

Until Dawn patladı diyen son kez gusül abdestini alıp direk intihar etsin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.