Bildirim
MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
merhaba arkadaşlar mad max ten platin almış arkadaşlara bir sorum olacak up to task kupası için yapılacak olan challange'larda Chatty Chatty adlı bir challange var Gutgash bölgesinde 11 tane encounters ile konuş diyor ben 8 kişiyle konuştum fakat 3 tane daha olması lazım haritada gözükmüyor diğer bölgelerdekini yaptım fakat bu bölgede başka gözükmüyor. Senaryoda şuan yarısında falanım acaba sonradan mı gelicek bilgisi olan varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: whimper43
merhaba arkadaşlar mad max ten platin almış arkadaşlara bir sorum olacak up to task kupası için yapılacak olan challange'larda Chatty Chatty adlı bir challange var Gutgash bölgesinde 11 tane encounters ile konuş diyor ben 8 kişiyle konuştum fakat 3 tane daha olması lazım haritada gözükmüyor diğer bölgelerdekini yaptım fakat bu bölgede başka gözükmüyor. Senaryoda şuan yarısında falanım acaba sonradan mı gelicek bilgisi olan varmı ?
Gutgash bolgesinin az dısindakilerle konusman lazim. Hemen alt sağtarafta vardi diye hatirliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar İngilizcem pek iyi değil gta 5 olduğu gibi oyun görevleri haritada işaretliyor mu ?
Bende dün aldım oyunu psn'den şuan indiriyorum yorumlara baktığımda muhteşem bir oyun olmadığını ama fena'da olmadığınızı yazmışsınız ben uncharted'ın tüm serisini oynamış birisi olarak oyunu o yüzden aldım umarım aldığıma değer oyun
oyunu biraz oynadım sildim hep aynı şeyler değişik bir şey yok. -
Beyler oyunun story missions kısmı bitti
Menudeki garage sekmesi kapalı durumda aracın upgrade kısmına giremiyorum yapmam gereken bişimi var yoksa glitch emi girdi
Böyle bir glitch olduysa disc i kırıp çöpe atıcam o derece sinirliyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
oyunu biraz oynadım sildim hep aynı şeyler değişik bir şey yok.
Bende ilk başlarda büyük keyifle başladım ama oynamayı bıraktım. Sürekli olarak aynı şeyler. -
arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 18 Ekim 2015; 23:54:05 > -
Auto save i silinen var mı durup dururken
Arkadaslar oyunu almadan once game play videolarina bakmistim renkler cok iyiydi oyunu aldim ama oyunun renkleri cok soluk renklerin canliligi contrasti cok dusuk tv de sorun yok diger oyunlarin renklerinde bi sorun yok
Galiba ps4 te renkler biraz sonuk oyun cok iyi ama incelemelerde anlatildigi gibi efsane bi grafik yok bu oyunun grafiklerini ovenler bide until dawn oynasinlar bence
Oyun şuan PSN de 104 TL
Bence 104TL etmez. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor insan. -
Aşağı yukarı aynı para olan bu oyun ile Rainbow Six arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: BayCicik
Aşağı yukarı aynı para olan bu oyun ile Rainbow Six arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Mad Max -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
quote:
Orijinalden alıntı: BayCicik
Mad Max
Baya net bir cevap oldu
Su oyunun turkiye dagitimini kim yspiyorsa sevgilerimi saygilarimi sunuyirum
oyun cikali kac ay oldu ne d&r da ne mediamsrkta hicbiyerde kutulu olarak bulup alamadik bide ankarada yaww oyunu alacagiz ama yok yok
bilerekmi getimiyorlar vallahi anlamadim
kutuluyu ne yapicaksin dostum hic bir avanataji yok. d&r'a gelse bile 230 dan asagiya satmazlar oyunu. digital 94 tl galiba Tr psnde.
Yaww kardes oyle diyorsunda bizdeki internet alt yapisi hala 20 yil geride kağni hiziyla oyun iniyor oda yetmedi artik oyunlar massllah 50gb ve bizdede akk denen bi bela var bide steam olsun pstore olsun surekli hacleniyor hesaplar elegeciriliyor birazda colectioncuyum sanirim kutulu haritali falan seviyorum indirimleri bekleyip 50 tl fazla verip takiyorum blurayi 5 dk sonra iyundayim
Ana hikayenin sonlarına dogru yaklastım suana kadar 25 saat oyun sürem var.
+ dövüş mekanikleri oyunun en kuvvetli oldugu alan mordor, batman gibi keyifli ve tam stres atmalık.
+ araç sürüş hissiyatı tatminkar üstelik kokpit kamerasıda var, düşman araçlar ile olan savaşlar eğlenceli.
+ balon ile etrafı incelemek güzel düsünülmüş
- koskoca max üzerinde meele silah tasıyamıyor, arabaya binerken yere atıyor hakikaten komik olmuş burada avalanche studios. Bırak beni silahı tasıyım yine eskiyince kırılsın.
- devasa ama birbirinin kopyası ve boş hissettiren bir harita tasarımı.
- çok vasat ve klişe yan karakterler.
- ilk başta keyifli gelen loot sistemi çesitlilik olmaması sebebiyle heyecanını yitiriyor.
Sonuc olarak tatminkar bir oyun diyebilirim ama cok daha iyide olabilirmiş. Avalanche studios aynı dönemde 2 oyunu kaldıramamıs sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X