Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tebrikler

Aslında zor trophy değilmiş zaman istıyor sadece ben 47 saatin sonunda sıkılıp bıraktım oynamayı sizde iyi mide varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Tebrikler

Aslında zor trophy değilmiş zaman istıyor sadece ben 47 saatin sonunda sıkılıp bıraktım oynamayı sizde iyi mide varmış.

oyunun yapımında emeği geçenlerin çok kulağinı çınlattım ama

• Haftaya geliyor

Beyler aranızda oyunu kutulu almak isteyen varsa verdiğim linkten oyunun Steelbook(Çelik Kutulu versiyonunu) alabilirsiniz,200 TL değeri var.1 hafta sonra oyun kapınıza kadar geliyor.

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 15 Eylül 2015; 0:18:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Tebrikler

oyunun yapımında emeği geçenlerin çok kulağinı çınlattım ama

Just Cause 3 de bunun kadar uzun olacaktır platin için 100 saati şimdiden düşünmeye başla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun senaryosu pek iç açıcı değil ve zayıf geldi bana. Ama oynanış olarak baya iyi. Open World ve dövüş mekanikleri falan,, Teknik açıdan da çok iyi. Genel olarak fena olmayan bir oyun. Haftasonu oyunu olarak iyi gider aynı Mordor'daki olduğu gibi

8/10
  • Yan görevler dışında sadece hikaye modu oyunun ne kadar sürüyor ortalama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Yan görevler dışında sadece hikaye modu oyunun ne kadar sürüyor ortalama ?

sadece ana görevler 6-7 saatde biter sanırım. ama yan görevler kamplar vs derken 50 saati bulur. platin alayım dersende 80-90 saati yersin
  • Arkadaşlar oyunu bitirenlerden ricam yardım edebilir mi mesela skiller'i nasıl açıyoruz motor gücü kaporta boya nitro alev püskürtme vs gibi şeyler ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dippyçik

Arkadaşlar oyunu bitirenlerden ricam yardım edebilir mi mesela skiller'i nasıl açıyoruz motor gücü kaporta boya nitro alev püskürtme vs gibi şeyler ?

Parçanın üstüne geldiğinde istenenler yazıyor. Bölge temizle görev yap tarzı istekler genelde.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Taraflı puanlamalara bakıp oyun seçmemenin en büyük kanıtı;the order 1886 63 mad max 70 puanda şaka gibi..
    Dövüş dinamikleri,skiller,atmosfer ve özelleştirme içerikleriyle kafadan 80 puanı var bu oyunun.

• Oyunun kutulu sürümü daha cıkmadı mı arkadaslar D&R Bimeks vs hiçbirinde yok oyun

• G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    1-2 saat önce Cevahir AVM, DVER de vardı hocam
  • onureyiz kullanıcısına yanıt
    İnternetten alacaktım da hiçbir sitede bulamadım @onureyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Nereye baktinda bulamadin. Gittigidiyorda 189 liraya ucretsiz kargo ile gonderiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

Taraflı puanlamalara bakıp oyun seçmemenin en büyük kanıtı;the order 1886 63 mad max 70 puanda şaka gibi..
    Dövüş dinamikleri,skiller,atmosfer ve özelleştirme içerikleriyle kafadan 80 puanı var bu oyunun.

Puana bakarak oyun almak komik bence. Sonucta herkese göre deyisen bir olay. Sen beyenmezsin ben cok beyenirim. Mad max de benim icin cok guzel oyundu. Platin kupa alana kadar oynadim

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Nereye baktinda bulamadin. Gittigidiyorda 189 liraya ucretsiz kargo ile gonderiyorlar

Teknomarketlere baktım hocam gittigidiyordan falan almadım hiç

• Oyuna yeni başladım ve baya beğendim. Hem son filmden hemde eski Mad Max filmlerinin havasını taşıyor.

Oynanış oldukça rahat, araba ile olan kapışmalar baya keyifli ve birebir dövüşmek çok zevkli.
  • Oyun oldukça başarılı, beğenerek oynuyorum.
    Nedense forumda hiç rağbet görmüyor

• Ben de dun oynamaya basladim. Hic bu kadar guzel olacagini dusunmezdim. Grafikler ve oynanis harika. Tv ayarlari ve oyundan gammayi da 60 yapinca grafikler cok cok gercekci oldu. Avalanche bu isten iyi anlayan ender firmalardan.

Oyunda ufak bir input lag problemi var yalniz. Gec algiliyor. Bunu duzeltirler umarim update ile. Bir de ses duzenegi cok etkileyici degil. Surround etkisini begenmedim. Mgsden buna gecince Mgsnin enfes surround sesleri ve yag gibi kayan sifir input lag oynanisindan sonra Mad Max eksikligini cok hissettirdi bu konularda. Ama atmosfer, dovus mekanikleri (adamlara catur cutur yumruklar patlatmak stres topu gibi. Okkali okkali geciriyor max abimiz) ve grafikleri harika. Kesinlikle oynanmali.

Oyunu yapan WB degil Just Cause serisini yapan Avalanche Studios. Ama bu nesilde WB'den cikan oyunlar gercekten cok saglam. Yapimci olmasalar da, cok iyi yapimcilarla anlasip almislar bunyelerine. Dying Light, Shadow of Mordor, Mad Max. Hepsi farkli firmalar ve hepsi de cok guzel oyunlar.

Activision ve EA pisliklerinin eline bakmak zorunda kalmadik bu nesilde sukur ki. En cok bundan korkuyordum. Neyse ki olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Eylül 2015; 12:50:48 >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Oyun bence MGS'nin çıkış dönemine denk geldiği için çok rağbet görmedi, yada üstün körü incelendi. Çok beğendim ben oyunu, 2 gündür anagöreve gidicem paso sağda solda scrap toplar oldum.

Açık dünya düşünen kesinlikle alsın. Pişman olmazsınız. Özellikle kıyamet sonrası evreni güzen yansıtmışlar.

Birtek banamı oluyor bu arada oyunu oynarken çok susuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.