Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Görevin adı ne?

Görev değil arabayı upgrade et diyor ediyorum ama yeni görev gelmiyor. En son gudlash raki sığınağı açtım sonra upgrade istedi 1 haftadır geçemedim. Jeet in bölgesi 2, gudlash 3.seviye terörde diğer bölgeler yüksek ondan mı acaba? Bu arada köpeği de hiç arabaya alamadım araba mı yanlış acaba diyeceğim de magnum opus var işte ilk başlarken aldığım. Yarın bir fotoğraf atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Jack'i upgrade et dediği yer mi acaba? Onun için de stronghold'dan arcangel menüsüne giriyorsun, onun dışında hatırlayamadım, görmek lazım. Köpek için buggy kullanman lazım, onun içinde yine stronghold'da aracın yanına gelince araba değiştir seçeneği var, oradan buggy'i seçeceksin. Ancak ana araç Magnum olduğu için diğer arabaları kullanırken fast travel seçeneğini kullanma, kaybolur. Sonra tekrar stronghold'dan seçmek zorunda kalırsın.
    10 yaşındaki çocuk bile daha iyi kavrayıp oynar senden şu oyunu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun nasıl? Almalımıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Oyun nasıl? Almalımıyım

açık dünya seviyorsanız oyundaki her öge kendine çekiyor. alın derim.
  • Arkadaslar an itibariyle platinum kupa 2 gündür up to the task kupasına kasıyosum sonunda oldu
     MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015

• Gerçekten zor bir platin. Tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Görevin adı ne?

Görev değil arabayı upgrade et diyor ediyorum ama yeni görev gelmiyor. En son gudlash raki sığınağı açtım sonra upgrade istedi 1 haftadır geçemedim. Jeet in bölgesi 2, gudlash 3.seviye terörde diğer bölgeler yüksek ondan mı acaba? Bu arada köpeği de hiç arabaya alamadım araba mı yanlış acaba diyeceğim de magnum opus var işte ilk başlarken aldığım. Yarın bir fotoğraf atarım.

Sen yoksa aracı speed demon'a dönüştürmen gereken görevdemisin ? Upgrade'in yanı sıra zırh ve ağırlık yapan ne varsa onlarıda geçici olarak uninstall yapman lazım.Tabi eğer bu görevden bahsediyorsan

• Tamam arkadaşlar geçtim sanırım garage bölümünden archangel a girip the Jack i build etmem gerekiyormuş. Ben o archangel a filan hiç bakmamıştım. Ne işe yarıyor?

Arcangel, bulduğun yeni karoserleri magnuma taktığın yer, yani ana aracının gövdesini değiştirebiliyorsun. Oyunda beş ya da altı farklı karoser var, bazıları dayanıklılık, bazıları hız üzerine. Onları bulmak için de stronghold'larda survey crew yapman gerekiyor. Onu yapınca haritadaki tüm çöplük noktalar beliriyor, onlara tek tek bak bazılarında "car body" yazar, oraya gidip onu aldığında yeni karoseri açmış oluyorsun.
  • mayın görevlerine başka araba ile gidemiyor muyuz?

chum's buggy rezalet :(
  • Söylemiştim sana burdan ve pm'den @Lithium

Hocam Dinki Di Chum's Buggy dışında başka araca binemiyor.@defected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 13 Eylül 2015; 15:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Söylemiştim sana burdan ve pm'den @Lithium

Hocam Dinki Di Chum's Buggy dışında başka araca binemiyor.@defected

Sorma ya 10 gündür geçemedim kafayı yiyecektim buna rağmen oyunu bırakmayı hiç düşünmedim. Oynadıkça oynayasım geliyor . Mesajlarında garage bölümünden install yap demişsin halbuki archangel dan install deseydin çözerdim şimdiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 13 Eylül 2015; 15:35:51 >
  • Vazgeçmek yok,çok iyi bir oyun gerçekten.Ben elimdeki dijital versiyonu elimden çıkarıp steelbook alacam düşün
  • Yaklaşık 3 gündür oynuyorum harika bir oyun puanlara vs bakmayın mgs den sonra bir bakayım dedim gerçekten çok eğlenerek oynuyorum mgs5 i bitirmiş biri olarak bu oyunun mgs5 den daha eğlenceli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim herkezin oyuna şans vermesini öneriyorum düşünmeden alın derim Not: Son film Furry roadı izleyerek oynarsaniz evreni tanıma açısındandaha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr4b

Arkadaslar an itibariyle platinum kupa 2 gündür up to the task kupasına kasıyosum sonunda oldu

Kaç saatini aldı 80-100?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Archangel garage da zaten

• Önce The Last of Us sonra Arkham Knight ve The Witcher 3 bitti felaket boşluktayım haliyle.Alsam mı almasam mı Mad Max'i bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Cr4b

Arkadaslar an itibariyle platinum kupa 2 gündür up to the task kupasına kasıyosum sonunda oldu

Kaç saatini aldı 80-100?

80 saat civarı sürdü herseyiyle bitirmem gecen hafta cuma elime gecmisti 4 eylül

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Platinyum yapan çıkmaz buradan bu oyuna.

ben platinyum kupa peşindeyim :) 1 haftaya alırım gibi bakalım...

Up to the Task tophysini açta görelim.

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.