Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuda satış yapmayalım lütfen,bazı arkadaşlarımız rahatsızlıkları belirttiler bu yüzden yazma gereği duydum,herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyunu bende bitirdim ama daha yapacak birsürü yan görev kaldı , devam etmeyi düşünüyorum

Bu oyun icin sadece story bölumleri bitirip oyunu bitirdim demek yanliş olur zaten. Side görevler var kamplarlar var toplanacaklar var..

• MGS e bu kadar sövdükten sonra ilaç gibi geldi. Fury Road izle, arkasından gir buna devam et oyunu olmuş tam. Her yerinden Mad Max fışkırıyor. MM Dünyası ve lore'u başarılı kullanılmış. Grafiği hiç beklemediğim kadar iyi. Bulut, kum ve duman olayında fotorealistik kalite var, tablo gibi. Yönettiğin karakterle tipsizliğinden bağ kurdurmuyor ama oyun, Mad Max ile alakası yok elemanın, ekranı hiç çevirmiyorum ben oynarken. Dövüşlerin akışı Batman'le aşık atar seviyede. Zaten WB prodüksiyonlarında oturtulan ve her oyununda uygulanan unsurlardan biri de dövüş, bozmasınlar mümkünse de. Su içme, benzin olayında gerçekçiliği, konsepti on ikiden vurmuşlar. Textbook Open World formülünü beğenmedim tek.

Quasimodo tiplinin garajını yağmaladılar en son, baya başlardayım.

Bir kaç SS,

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Eylül 2015; 22:48:26 >

• Platinyum yapan çıkmaz buradan bu oyuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Platinyum yapan çıkmaz buradan bu oyuna.

ben platinyum kupa peşindeyim :) 1 haftaya alırım gibi bakalım...
  • hocam zaten mgs ile aynı tarihte cıkınca bircok kişi mgs yi tercih etti. bu oyunun değeri henuz tam olarak anlaşilamadı bence. zamanla daha çok sevilecektir. ben tercihimi madmaxden yana kullanmiştim. çokta memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Up to the Task tophysini açta görelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Up to the Task tophysini açta görelim.

Tum kupalara baktim inceledim hocam. Ayin 15-16tısı gibi kupa resmiyle alinti yaparim bu mesaji. Umarim hakli cikarim

• Senaryosu biraz daha güzel olsaymış eksiksiz bir pyun olurmuş. Sürüş dinamikleri, dövüş dinamikleri 10numara. Zaten filmini izleyenler oyundan beklentilerinin karşılığını almıştır. Tek eksiği senaryonun basit olması. Onun haricinde atmosfer harika. Harita cok büyük. Haritanın boş olduğunu söyleyen biri vardı. Hiç katılmıyorum. 2 dk araba süreyim derken başına gelmedik kalmıyor. Harita gayet canlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Araca benzin doldurman lazım.

Beyler niye bu mesajlara spoiler koymadiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Sen git önce spoiler nedir onu öğren.

• Şimdi benim kafamda iki soru var.
    1. Oyunu bitirebilen var mı?
    2. Oyun kaç saat sürüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben biliyorumda sen heralde spoiler i kultur mantar cinsi saniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomans1453 -- 9 Eylül 2015; 14:08:02 >
  • quote:

quote:

quote:

bence sen öğren

https://tr.wikipedia.org/wiki/Spoiler_%28medya%29

quote:

bir eserin konusu veya detayları hakkında bilgi veren; eser okunmadan, dinlenmeden veya izlenmeden önce öğrenilmesi durumunda alıcının eser ile ilgili düşüncelerini veya alacağı hazzı etkileyebilecek açıklama veya ipucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 9 Eylül 2015; 14:12:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

MGS e bu kadar sövdükten sonra ilaç gibi geldi. Fury Road izle, arkasından gir buna devam et oyunu olmuş tam. Her yerinden Mad Max fışkırıyor. MM Dünyası ve lore'u başarılı kullanılmış. Grafiği hiç beklemediğim kadar iyi. Bulut, kum ve duman olayında fotorealistik kalite var, tablo gibi. Yönettiğin karakterle tipsizliğinden bağ kurdurmuyor ama oyun, Mad Max ile alakası yok elemanın, ekranı hiç çevirmiyorum ben oynarken. Dövüşlerin akışı Batman'le aşık atar seviyede. Zaten WB prodüksiyonlarında oturtulan ve her oyununda uygulanan unsurlardan biri de dövüş, bozmasınlar mümkünse de. Su içme, benzin olayında gerçekçiliği, konsepti on ikiden vurmuşlar. Textbook Open World formülünü beğenmedim tek.

Bir kaç SS,

oyunu durdurduğunda en soldaki menüde en altta fotoğraf modu var. oradan al direkt screenshotları. belki biliyorsundur ama ben de sonradan görmüştüm

• Yazdığım şey de spoiler yok gençler, kasmayın kendinizi.
  • Arkadaşlar farcry ile kıyaslanabilirmi oyun.
    Ben farcry4 zevkle oynadım ve hala poster filan topluyorum okadar sardı.

Bu oyunda o konsepte gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

MGS e bu kadar sövdükten sonra ilaç gibi geldi. Fury Road izle, arkasından gir buna devam et oyunu olmuş tam. Her yerinden Mad Max fışkırıyor. MM Dünyası ve lore'u başarılı kullanılmış. Grafiği hiç beklemediğim kadar iyi. Bulut, kum ve duman olayında fotorealistik kalite var, tablo gibi. Yönettiğin karakterle tipsizliğinden bağ kurdurmuyor ama oyun, Mad Max ile alakası yok elemanın, ekranı hiç çevirmiyorum ben oynarken. Dövüşlerin akışı Batman'le aşık atar seviyede. Zaten WB prodüksiyonlarında oturtulan ve her oyununda uygulanan unsurlardan biri de dövüş, bozmasınlar mümkünse de. Su içme, benzin olayında gerçekçiliği, konsepti on ikiden vurmuşlar. Textbook Open World formülünü beğenmedim tek.

Bir kaç SS,

oyunu durdurduğunda en soldaki menüde en altta fotoğraf modu var. oradan al direkt screenshotları. belki biliyorsundur ama ben de sonradan görmüştüm

Menüye girmenize gerek yok L3+R3 basarsanız fotoğraf moduna direkt geçebilirsiniz.

• Bu fotograf modunda aldiginiz ss leri foruma nasil yukluyorsunuz arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Gördüm, gördüm. Yirmi dakka mı ney baktım oyuna, akşam fotomodlarına kadar kurcalarım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.