Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan görev çeşitliliği ne durumda ? Kendini tekrar ediyor mu görevler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

MGS e bu kadar sövdükten sonra ilaç gibi geldi. Fury Road izle, arkasından gir buna devam et oyunu olmuş tam. Her yerinden Mad Max fışkırıyor. MM Dünyası ve lore'u başarılı kullanılmış. Grafiği hiç beklemediğim kadar iyi. Bulut, kum ve duman olayında fotorealistik kalite var, tablo gibi. Yönettiğin karakterle tipsizliğinden bağ kurdurmuyor ama oyun, Mad Max ile alakası yok elemanın, ekranı hiç çevirmiyorum ben oynarken. Dövüşlerin akışı Batman'le aşık atar seviyede. Zaten WB prodüksiyonlarında oturtulan ve her oyununda uygulanan unsurlardan biri de dövüş, bozmasınlar mümkünse de. Su içme, benzin olayında gerçekçiliği, konsepti on ikiden vurmuşlar. Textbook Open World formülünü beğenmedim tek.

Quasimodo tiplinin garajını yağmaladılar en son, baya başlardayım.

Bir kaç SS,

oyunu durdurduğunda en soldaki menüde en altta fotoğraf modu var. oradan al direkt screenshotları. belki biliyorsundur ama ben de sonradan görmüştüm

Menüye girmenize gerek yok L3+R3 basarsanız fotoğraf moduna direkt geçebilirsiniz.

aha bu daha iyi oldu eyvallah

• Daha önceki mesajlarda arkadaşların söylediği gibi incelemelere aldanmayın bende şüpheliydim alıp almama konusunda iyiki almışım. Öyle ahım şahım konusu yok doğru ama atmosfer sesler grafikler dövüş ve sürüş mekanikleri kusursuz olmuş heleki kulaklıkla oynayınca zevk iki katına çıkıyor. Yalnızlık hissi çok güzel yedirilmiş oyuna kum fırtınası şafak vakti uzak çizim muazzam yani alın oynayın pişman olmassınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Platinyum yapan çıkmaz buradan bu oyuna.

ben platinyum kupa peşindeyim :) 1 haftaya alırım gibi bakalım...

Up to the Task tophysini açta görelim.

Tum kupalara baktim inceledim hocam. Ayin 15-16tısı gibi kupa resmiyle alinti yaparim bu mesaji. Umarim hakli cikarim

Finish all the challenges in the legend that dont says "Completed 0 times"

• Platin yapan olmayacak TR den görürsünüz Canikoblivan bile alamaz platini:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Platin yapan olmayacak TR den görürsünüz Canikoblivan bile alamaz platini:)

çok mu zor.en çok hangisi zorlar platinde
  • Ya ana senaryo da kaldım ilerleyemiyorum arabayı upgrade et diyor ediyorum ama kabul etmiyor bir türlü 3 gündür yan görev yapıyorum mecbur. Normalde istenilen parçayı yeşil yuvarlak a göstermesi gerek ama göstermiyor bir türlü. Yapabileceğim bütün upgrade leri yaptım. En son gudlash mi ne orayı açtım sonra kaldım öyle?

• Lithium kullanıcısına yanıt
    Hocam menüden garage bölümüne gelin orada eksik parçayı install edeceksiniz,ya parayla satar yada feet'in bölgesinin seviyesini düşürmek gerek,kapalı olan parçanın ne istediğine dikkat etmeniz lazım.
    İlerleyen bölümlerde de aynı işlemler karşımıza çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı forumlarda deniliyor ki; oyunda kırmızı amblemden 77 tane gözüküyor ancak tüm haritaları %100 açmamıza rağmen kırmızı amblemden 76 tane çıkıyor.
    Ya oyunda bug var ya da düşük bir ihtimalle alakasız bir yerde.

• Platinum icin kasılmaz ya 148 tane challenges bitirdim hala 30 tane var

• Madmax sec hesap isteyen varsa 65 tlden veririm hesabı ben açtım prisi bende

• Bu oyunun değeri sonradan anlaşılacak

• Oyun çok iyi. Dunyadaki bütün ogeler kendine cekiyor. Goreve gidecekken bu neymis diye gidip 1 saat yakip yiktigim, yagmaladigim yerler cok oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

Bu oyunun değeri sonradan anlaşılacak

Kesinlikle katiliyorum. Bende önceki mesajlarimda soyledim mgs ile ayni gun cikinca cogu kisi mgs aldi. Bu oyunu oyniyan kisi cogaldikca bu konu cok yol alir daha..

• Oyunda mekan basmak o kadar sardi ki ana gorevi falan biraktim sadece scarp topluyorum :)

• Arkadaşlar dün trophy konusuna yazmıştım bunları,belki burada da bazı arkadaşlarımıza yarayabilir diye atıyorum.
    Mad Max'i yaklaşık 30 saatlik süre içerisinde %55'de bıraktım,bölgeleri temizlemek gerçekten uzun sürüyor ve bayıyor bir süre sonra(Baymadan kastım girdiğiniz kamplar labirent gibi istenilen Scrap,Scrobus,History Relic'ler kolay bulunmuyor ve bu kampları yap yap bitmiyor )
    Oynanış ve oyun hakkında söylenecek birşey yok,WB bu nesilde gerçekten iyi oyun yapmaya çalışıyor.
    Grafikler,yıkılma ve partikül efektleri,kaplamalar,çizgi mesafesi v.b detaylar gerçekten çok iyi ayarlanmış mutlaka oynayın derim,hatırlarsanız Mordor çıktığında da çok büyük bir beklenti yoktu ama büyük bir başarı elde etti çıkışının sonrasında.
    Saydığım şeylere 1-2 örnek verecek olursam patlama efektlerini örnek verebilirim.O kadar iyi bir şekilde yapılmış ki gerçek mi diye soruyorsunuz kendinize,özellikle Fırtına çıktığında toz duman içerisinde çıkan patlama efektleri inanılmaz.
    Bu arada Yeni oynayacak ve oynayan arkadaşlar vereceğim detaylara dikkat etsinler;bölgeleri ''0'' yani tamamen temizlebilmeniz için sizi bir sıkıntı bekliyor,oyun herşeyi tamamlamış gibi gösteriyor fakat siz bulduğunuz bölgenin üzerine gelerek nelerin eksik kaldığını bulmanız gerek.
    Bende Minefield(Mayın Tarlası) 1 tane kalmıştı,bunu bulabilmeniz için Stronghold'a dönüp Chum's Buggy arabası alın çünkü köpeğimiz Dinki Di mayınların kokusunu alıyor ve havlamaya başlıyor yakınlaştığı zaman daha şiddetli havlayarak sizi bilgilendiriyor,mayın bölgesine geldiğinizde arabayı yavaş sürmenizi öneririm çünkü mayının üzerinden geçme ihtimaliniz yüksek ve arabanız temas ettiğinde direk patlıyor ve ölüyorsunuz(Köpeğimiz sadece bu araca binebiliyor aksi taktirde Minefield bulunamaz.)
    2. olarak oyunda bir glitch var sanırım,25 hit streak ve üzerinde yaptığınızda size sürekli challenge token'i veriyor ve haliyle karakteri geliştirme ihtimali daha çabuk oluyor.
    3.Oyunda Oil Camp ve Top Dog'larda ana giriş kapılarının dışında bazı gizli girişler var bu noktaları bulunmanız işinizi bi hayli kolaylaştıracaktır,çünkü 4 ve 5 kurukafalı bölümlerde kamp çok iyi korunuyor.
    Herkese kolay gelsin,zaman ayırıp okuyanlara teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 12 Eylül 2015; 12:49:51 >

• PC izin verirse1-2 güne oyun içi rehber hazırlayacam arkadaşlar,bu rehberde melkor23 Abimizin de bilgileri yer alacak,herkese iyi günler
  • Ya bu ana görevi hala açamadım. Jeet in bölge 2 gudlash ta 3.terör seviyesinde daha ne kadar düşüneceğim bir haftadır sadece kamp basıyorum sıktı artık ana görevi yapmak istiyorum.
  • Beyler keep it clean ve holy rolling challengeları yapabilen varmı anlayamadım

• Görevin adı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 12 Eylül 2015; 20:31:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.