Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam halatla sağ soldaki depoları çekiyoruz yada vana oluyor onu kapatıyoruz onuda bulamazsan muhakkak kampın etrafında ufak bir giriş oluyor oraya bak
  • Merhabalar oyun genel olarak nasil ? Alınır mi ?
  • arkadaşlar oyun sıkıcımı yani bir süre sonra sıkarmı görüşleriniz neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizulas28

Bazı kampların kapısında ateş püskürtülüyor. Bunu nasıl söndüreceğiz? Bir de level1 gözüküyoruz hep artmıyor mu?

Ekranın altındaki level göstergesi kullandığın silahların levelı, shotgun'ı menüdeki Max kategorisinden, Sniper, Harpoon, Thunderpoon ve Side Burners ise Garage kategorisinden geliştiriliyor. Geliştirmek için de challengeları tamamlayarak karakter levelını yükseltmen gerekiyor, karakter levelı ise menüdeki legend kısmında yer alıyor.

Sağ taraftaki ranklar karakter levelın her rank 10 lvl ve rank atladıkça yeni upgrade seçenekleri açılacak, bu sayede de mevcut eşyalarını geliştireceksin.

http://i.hizliresim.com/4kn5YJ.jpg

Bu arada bitirdim oyunu, story mission kısmı oldukça kısaymış, 15 görev var. Klasik Mad Max işleyişine sahip, herhangi bir hikaye anlatmıyor. Tüm olan biten oyunun başında dövüşüp, her şeyimizi çalan Scabrous'dan intikam almak için kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz, ama o süreçte yaşanan etkili bir, iki sahne mevcut. Yani Scabrous'u öldürmeye giderken hakikaten öldürmek istiyorsunuz, öyle diyeyim. İki bölgedeki mayınları toplama dışında, ki oyundaki en sıkıcı aktivite bence, her şeyi yaptım. Yarışlar, araba savaşları ve dövüş sistemi oyunun en iyi yanları olmuş, özellikle Max'in tüm yeteneklerini geliştirdiğiniz zaman birkaç çeşit execute seçeneği çıkıyor ve 10-15 kişinin arasına girip execute seçenekleri ile hızlı ve bir o kadar da eğlenceli bir şekilde adam pataklıyorsunuz, hal böyle olunca kamp basma işi de keyfe dönüşüyor. Şu anki not ortalamasını kesinlikle hak eden bir oyun değil, daha önce de söylemiştim en az 8'lik bir oyun. Ek olarak oyunu bitirdiğinizde Mad Max'in klasik ceketi, tüfeği ve aracı seçilebilir oluyor, zaten ilk filmden kalma bacağındaki mekanik parçayı da unutmamışlar, ceketi de giyince direk Mel Gibson oluyor karakter.

http://i.hizliresim.com/d2JmlD.jpg

http://i.hizliresim.com/5kvJRL.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 7 Eylül 2015; 21:19:42 >

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Westland mission'da bir yan görev var oynadın mı orayı bilmiyorum.Hani tomb raider mı ne yazan bir mağara var oraya gidiyoruz mağaranın çıkışları kapalı benzin bidonuyla patlatıyoruz ve bir araba var o mağarada.Arabayı sür diyor ancak arabaya bir türlü binmiyor max Oradan ayrılırken gideceğimiz görevi gösteren mavi daire tekrar beliriyor mağaranın içinde ama oraya yaklaşınca yine kayboluyor ve araca binemiyoruz.Acaba bug mı var yoksa ben mi yanlış birşey yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 7 Eylül 2015; 21:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Araca benzin doldurman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Araca benzin doldurman lazım.

Onuda denedim olmadı yav Allah Allah

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Olması gerekiyor, çünkü görevde araca benzin koyup en yakın stronghold'a sürün diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yalnız benzini aracın arkasından koyuyorsun, eğer bunu yaptığın halde olmuyorsa o zaman bugda kalmış demektir.
  • Eylül boş geçmesin diye aldım oyunu ama baya baya beğendim açıkçası
  • Hocam merhaba acaba ne kadarlik bir oynanis suresi ile bitirdiniz oyunu. Ben su anda 10. Saattimi geciriyorum oyunda yavas yavas ilerliyorum tum scarp ları toplayarak gidiyorum tum kamplari vs basiyorum. Acaba boyle mi ilerlesem yoksa hikayeyi bitirip yan gorev ve kamplara mi odaklansam bilemedim

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirdikten sonra haritada yan görev yapmaya devam edebiliyorz değil mi?

32 saat oynamışım ve %45 bitmiş daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • End. Psn den bu oyunu alacağım sec hesaba ortak olacak varsa beraber alabiliriz.

• @bilalakman

Ben 42 saat oynadım, Jeet ve Deep Friah bölgelerini tamamen temizledim, diğer ikisinde ise sadece mayınlar kaldı, onlarla da uğraşmadım. Story görevlerin 5,6 saatlik bir ömrü var, ben çok az story yaparak ilerledim ama bazı upgrade seçenekleri story görevi yapmanı istiyor hali ile yapmak zorunda kalıyorsun. Ki bir süre sonra araca taktığın parçalar hızı çok düşürüyor, V6 motor zayıf kalıyor o yüzden V8'e ihtiyaç duyuyorsun, o da story'nin son görevlerinden biri olan Big Chief'den sonra açılıyor, yani bir şekilde story görevlerini yapmak zorunda kalıyorsun. Ancak şöyle söyleyeyim ben story'de son iki göreve geldiğimde karakter tamamen gelişmişti, araba da %90 seviyelerindeydi. Ben de senin şu an ilerlediğin gibi oynadım diyebilirim.

@Pinky_Demon

Evet, devem edebiliyorsun.
  • Cok tesekkur ederim hocam cevabiniz icin ben de buyuk bir keyifle yavas yavas heryeri temizleyerek gidiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu bitirdikten sonra haritada yan görev yapmaya devam edebiliyorz değil mi?

32 saat oynamışım ve %45 bitmiş daha

Hocam nekadar saat oynadigimiza nerden bakiyoruz. Bulamadim menuden

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Pause sekmesinde statics yazıyor orada

• Plat kasan arkadaşlar, oyunda kaçırılabilinir veya glitchli trophy var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool.

Plat kasan arkadaşlar, oyunda kaçırılabilinir veya glitchli trophy var mı ?

Ben %70 lerdeyim bir sıkınti yok simdilik

• Oyunu bende bitirdim ama daha yapacak birsürü yan görev kaldı , devam etmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.