Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 eylülde çıkacağını bilmiyordum eylül çok dolu dolu geçecek anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmine biraz göz attım beğenmedim kapattım arkadaşım çok ısrar etmişti gidelim diye iyiki gitmemişim açıkçası oyunuda oldukça kötü duruyor. Kişisel zevk meselesi sanırım bayağı fanı var bu yapımın, ilginç.
  • SiPAHi_ S kullanıcısına yanıt
    Vay anam vay

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Mel gibson li mad max leri izlerken bircok noktada bende cok sıkılmıstim. Ama furyroad u nasil begenmezsin valla sasirdim hele ki şu oyunu.. Çikisina kadar bekle bence fikrin mutlaka degisecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Mel gibson li mad max leri izlerken bircok noktada bende cok sıkılmıstim. Ama furyroad u nasil begenmezsin valla sasirdim hele ki şu oyunu.. Çikisina kadar bekle bence fikrin mutlaka degisecektir

İzlemedim ki beğeneyim belki izlesem beğenirim ama tarz ve kişisel zevk meselesi sonuçta bu kadar çok seveni varsa illaki sağlam bir yapıttır benim şahsi fikrim sadece. Filme bir nebze tamam derim ama oyunu benden uzak dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Filmine biraz göz attım beğenmedim kapattım arkadaşım çok ısrar etmişti gidelim diye iyiki gitmemişim açıkçası oyunuda oldukça kötü duruyor. Kişisel zevk meselesi sanırım bayağı fanı var bu yapımın, ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman sonra bir oyun beni heyecanlandiriyor videolarına baktımda gaza geldim baya baya aksiyonlu gozukuyor piyasada uzun zamandır böyle aksiyonlu yapımlar goremiyorduk umarım oyun düşündüğüm gibj olur

• Filmleri kült ötesi, beğenmeyenini ilk defa görüyorum, ki yeni filmi son yıllarda çıkmış en iyi aksiyon yapımı. Ancak elbette oyunla bir tutmak doğru değil, bu oyunu getir götür görevleri ile doldururlarsa patlar, o yüzden bu adamların yapması gereken şey filmlerdeki mantığı oyuna entegre etmek, kalburüstü bir hikaye yazarak oynayanı hikaye üzerinden sürüklemeleri lazım, işi GTA mantığına çevirirlerse beklentileri karşılayacağını sanmıyorum.
  • Post apokaliptik ortamı yeter, çıkar çıkmaz oynayacağım oyunlar arasında ben beğendim şahsen, içerik olarak pek birşey beklemesem de wasteland ortamı yeter benim için
  • filminin iyi olmasi beklentiyi arttirdi, bakalim avantaja cevirebilecekler mi merakla bekliyorum
  • Filmini izlemedim. Ama şahsi görüşümü söyleyip sizdende görüş yada bilgi almak istiyorum. Oyun ÖLÜM YARIŞI filmi gibi mi? Herkes kendi arabasını özelleştirip. Yarışırken birbirini öldürmeyemi çalışıcak? Bana biraz öyle geldi

• Merieline kullanıcısına yanıt
    Ölüm Yarışı dediğin gibi yarış temalı bir film hocam,Mad Max çok farklı bir film mutlaka izlemeni tavsiye ederim
    Aksiyonun 1 saniye durmadığı,izlerken müthiş keyif veren film olmuş son film,konusunu da burdan bakabilirsiniz,iyi günler
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Mad_Max:_Fury_Road
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Ölüm Yarışı dediğin gibi yarış temalı bir film hocam,Mad Max çok farklı bir film mutlaka izlemeni tavsiye ederim
    Aksiyonun 1 saniye durmadığı,izlerken müthiş keyif veren film olmuş son film,konusunu da burdan bakabilirsiniz,iyi günler
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Mad_Max:_Fury_Road

Ben oyunun öylemi olacağını söylemek istedim sanırım yanlış telaffuz ettim? Bu oyunun online serveri olursa büyük ihtimal öyle olucağını düşünmüştüm. Yarış temalı

• Filmini soluksuz izledim. Son sahneye kadar tempo, hikâye müthişti. 80 li yıllarda doğanlar için bu film çok özeldir.
    Beyler oyunda multiplayer varmı? carmageddon tadında multisi olursa, tadından yenmez..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAD MAX - E3 2015 Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

• Oyun multiplayer yok, sadece single.
  • yeni gameplay geldi

• YENİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 18 Haziran 2015; 15:44:31 >

• Oyun harika görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.