< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihJibiJi -- 3 Ocak 2021; 16:3:51 > |
Mad Max Ücretsiz Türkçe Yama İçin Çevirmen Lazım!

-
-
https://forum.donanimhaber.com/mad-max-tool--139860996
Forumda konusu daha önceden açılmıştı. Fakat aracın paketleme kısmında sorun vardı sanırım. Çevirisini beklediğim bir oyun, İnşallah olumlu sonuçlar alırız.
Tool bu linkte: https://zenhax.com/download/file.php?id=6792
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 1 Ocak 2021; 16:15:46 > -
Tool niye virüs uyarısı veriyor ki
-
Bilmiyorum zenhax formunda paylaşılan tool bu.
-
-
konu üstlerde gözüksün, insanlar yıllardır bu yamayı bekliyorlar
-
Sonunda umarım sorun çıkmaz kolay gelsin
-
Sırf bunun için hesap açtım, yok mu oyun dosyaları olan birisi lütfen?
-
Malum grup yamayı 10 tl ye satarken alsaydım keşke. Abonelik gibi bir saçmalık yerine yamaları tek tek satsalar alacağım ilk yama mad max olur. İnşallah güzel haberler alırız.
-
Forumda biraz araştırma yapın. Gerekli araç gereçler paylaşılmıştı. Paketlemeye de ihtiyacınız yok. Dil dosyalarını dışarıdan okuyor. Bu oyunu zamanında bitirmiştim ama nedense sevememiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşa dil dosyaları lazımmış hocam, tool var zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maDeli -- 1 Ocak 2021; 22:49:17 > -
Beyler tool bulundu şu anda dil dosyası lazım onunla ilgili bilgisi olan bir arkadaş özelden yazabilir mi veya direk buraya linkini felan teşekkürler.
Dil dosyalarını dışardan okuyor felan derken hocam bilgin var mı dil dosyaları ile felan yardımcı olursan iyi olur
Up
quote:
Orijinalden alıntı: azor ahaiiikinci sıradaki "AI:Packer.3BDA18C216" adlı dosyada sorun yok. Temiz o.
ilk sıradaki "Win32:Malware-gen" adlı dosyanın trojan virüsü olduğu kesin.
Diğerini bilmiyorum.
-
up
-
arkadaşlar yamanın daha hızlı ve daha kaliteli elinize ulaşması için çevirmen arkadaşlara ihtiyacımız var yardım edebilcek kişiler JibiJi#7440 discord üzerinden ekler veya direk buraya discord ismini yazıp yardım ederse çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
-
şu anda tool ve dil dosyaları hazır 3 4 çevirmen arkadaş da bulduk 16000 satır bir çeviri yükü var ne kadar fazla o kadar iyi https://discord.com/invite/q3wtDQ8Zmt bu discord adresine gelip bize yardımcı olmak için ekibimize katılmak için küçük bir texti çevirip ekibimize katılabilir çevirinin bir an önce çıkmasına destek olabilirsiniz teşekkürler.
-
Haydi hayırlısı diyeyim. Umarım kısa süre de çıkar. Kolaylıklar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: azor ahaiiHaydi hayırlısı diyeyim. Umarım kısa süre de çıkar. Kolaylıklar...
saolasın kral hızlı olabilmemiz için bir kaç çevirmen arkadaşa daha ihtiyacımız var tanıdığınız bildiğiniz varsa çok iyi olur :D
En Beğenilen Yanıtlar

Malum grup yamayı 10 tl ye satarken alsaydım keşke. Abonelik gibi bir saçmalık yerine yamaları tek tek satsalar alacağım ilk yama mad max olur. İnşallah güzel haberler alırız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X