Şimdi Ara

Mad Men (2007-2015) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
14.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.bölümden sonra divxplanet e durumu anlatan sağlam bir mesaj yazdım mad men çevirisinin çok geç gelmesi ile ilgili.

ve o mesajımdan sonra tıkır tıkır çıkıyor altyazılar 8-10 gün beklemeden eskisi gibi

valla helal olsun adamlara, şikayetimi dile getirdim ve jet hızı ile çözüm buldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 30 Nisan 2013; 10:47:59 >

• son bölüm hakkında yazacak pek bir şey bulamıyorum, ağzım açık izledim valla..

özellikle geçen haftadan sonra iyi geldi, martin luther king suikastını kennedy suikastı gibi işleyememişlerdi bence. 6. bölümü izlerken bir olayı sindiremeden diğeri başladı, jaguar ile bir yerde problem çıkacağından emindim de iki firmanın birleşmesini hayatta tahmin edemezdim.

roger yine muhteşemdi, yahu 6 sezon boyunca herkeste bir tedirginlik, bir telaş var ama adam inanılmaz rahat ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

2.bölümden sonra divxplanet e durumu anlatan sağlam bir mesaj yazdım mad men çevirisinin çok geç gelmesi ile ilgili.

ve o mesajımdan sonra tıkır tıkır çıkıyor altyazılar 8-10 gün beklemeden eskisi gibi

valla helal olsun adamlara, şikayetimi dile getirdim ve jet hızı ile çözüm buldular.

1 yıldır bluray sürümlerinin türkçe alt yazısını bekliyorum söyleyinde onlarada bir el atsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

quote:

1 yıldır bluray sürümlerinin türkçe alt yazısını bekliyorum söyleyinde onlarada bir el atsınlar

4.sezona kadar bluray izlemiştim altyazılar uyumluydu sorun yaşamamıştım

5 ve 6 yıda web-dl 720p akar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

quote:

4.sezona kadar bluray izlemiştim altyazılar uyumluydu sorun yaşamamıştım

5 ve 6 yıda web-dl 720p akar

eyw. indirmeye başlayayım, sorun çıkarsa burdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

son bölüm hakkında yazacak pek bir şey bulamıyorum, ağzım açık izledim valla..

özellikle geçen haftadan sonra iyi geldi, martin luther king suikastını kennedy suikastı gibi işleyememişlerdi bence. 6. bölümü izlerken bir olayı sindiremeden diğeri başladı, jaguar ile bir yerde problem çıkacağından emindim de iki firmanın birleşmesini hayatta tahmin edemezdim.

roger yine muhteşemdi, yahu 6 sezon boyunca herkeste bir tedirginlik, bir telaş var ama adam inanılmaz rahat ya

Aynen. Önceki haftanın durağanlığını üzerilerinden atmışlar.

İki firmanın birleşeceğini ben de tahmin edemedim, ama şirketin büyümesi için bu gerekiyordu sanki. Artık daha rahat ve daha büyük anlaşmalar yapabilir konumda olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

son bölüm hakkında yazacak pek bir şey bulamıyorum, ağzım açık izledim valla..

Aynen. Önceki haftanın durağanlığını üzerilerinden atmışlar.

İki firmanın birleşeceğini ben de tahmin edemedim, ama şirketin büyümesi için bu gerekiyordu sanki. Artık daha rahat ve daha büyük anlaşmalar yapabilir konumda olacaklar.

bence bu kadar ortağın olmasi problem çıkaracak gibi duruyor. ama yine de sevindim, peggy ile don ın rekabetini izlemek güzel oluryani oyle olmasını tahmin ediyorum, peggy artk don ın altinda calismaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu dizinin yorum sayısı neden bu kadar az ? Yurtdışında ilgiyle takip ediliyor diye biliyorum ben.
  • Benim de favori dizilerimden ama malesef ülkemizde tutmadı...
  • son bölümde ted'İn hastanede konuştuğu adam kim anlayamadım ?
  • S6 E7

Don artık kendini aştı,sahip köle işlerine de bir el attı Ted ve Don arasındaki rekabet-üstünlük çabaları daha da renklendirecek diziyi.Peggy ,Ted'e kapılıp gidiyor artık.
  • vay be arkadaslar cok uzak kalmisim, 6. sezon basladi demek hemen indirmeye basliyorum bu dizide baska bi hava var 10 dakikada bitiyo gibi geliyo izlemeye doyamiyosun.
  • Başladı,7 bölüm de geride kaldı:)
  • Dizinin işlenişine hayranım. Bu konuda izlediğim ender dizilerden biri kesinlikle.
    Son bölüm yine harikaydı. 6x7

Don kendine adeta seks kölesi tutmuş gibiydi, kadın çakınca düzeni bozuldu.
    Ted-Don rekabeti de zevkli oluyor.

@ogameci

Önceki bölümde kanser bir iş arkadaşı vardı, o olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 19 Mayıs 2013; 19:51:03 >

• bu dizi iyi ki türkiye de tutmadı bence.
    çoğu arkadaşım son birkaç senedir bende bir değişim olduğundan bahsediyor. gerçekten bir iş insanının nasıl davranması, kendini nasıl ön plana çıkarması konusunda çok faydası oldu bana.
  • başlıyom
  • Son bölümü zevkli kılan nokta
    kafa yapıcı madde almalarıydı.

Bu bölümler bir başka oluyor hakikaten.

Don'un geçmişine dönüş iyiydi. İlkini öğrendik.
    Her şey iyi hoş, dizinin güzel yanı da öğretici olması. Bazı bölümlerden ders çıkarılıyor mesela. İzlediğimiz 6x8 bu şekilde idi.

• 6x9 enfesti.

Betty'nin sahalara geri dönüşünü izledik. Doğum etkilemiş yalnız; yine iyi de, filinta gibi hatundu ya.
    Don hatasından biraz olsun ders almış gibiydi. Betty'nin ona yaptığı davranış bazı şeyleri gösterdi. Ama zannetmiyorum, eskiye döner tekrardan.
  • çevirmenimize ne oldu yaw

başlama dahi yok 10.bölüme
  • Normalde çevirmen pazartesi filan başlar salı gecesi yayınlardı. Artık o da yok. Adamakıllı bir iki dizi var ondan da mahrum kalıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.