Şimdi Ara

Mad Men (2007-2015) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
14.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Don abi geceleri kurt adama dönüşen bir reklamcı olsaydı, altyazı çıktığı gün çevirilirdi.
  • o degil de adamlar son bolumleriyle resmen buraya gonderme yaptilar, biraz ingilizceniz varsa altyazili izleyin yine muhtesem bir bolum olmus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeviri başladı %12

ama değişmiş çevirmenimiz
  • Mad Men fena dizi.Eskileri yansıtması nedeniyle güzel.Don herkesi donsuz bırakıyor
  • O değilde Don Draper daha nasıl hastalık kapmadı ona şaşıyorum.New York'un yarısının üzerinden geçti resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 10 Haziran 2013; 17:18:47 >
  • son bölüm yine efsaneydi. sona doğru gittikçe daha da ilginçleşiyor. bu arada
    sally ye terapist yolları gözüktü yine
  • Kalite dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Kalite dizi.

Kalite ama Türkiye'de gerekli ilgiyi görmüyor. Bir altyazı için 10 gün bekliyoruz. Tabi millette haklı, herkes alışmış her şeyin ortada apaçık olduğu sadece ''izletmek'' için çekilen dizilere. Yorum yapmak, durağan olaylardan sonuç çıkarmak zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Kalite dizi.

Kalite ama Türkiye'de gerekli ilgiyi görmüyor. Bir altyazı için 10 gün bekliyoruz. Tabi millette haklı, herkes alışmış her şeyin ortada apaçık olduğu sadece ''izletmek'' için çekilen dizilere. Yorum yapmak, durağan olaylardan sonuç çıkarmak zor geliyor.

Bunu tv'den baya bi takip ettim.Bölümler sıralı tabi ama sezonu bilmeden.Bence gayet kalite.Dediğin gibi dikkat çektiği yerler daha farklı,zaman farklı,alışıldığın dışında süper bir dizi.Üstüne üstlük dizideki iç kostümler bile 1960'ları yansıtıyor.Bir tonda ödülü var.Dizimag'dan Dexter'i takip ederim ve Amerika'da çıktığının ertesi günü siteye altyazılı düşer.Mad men'de aynı olay yok sanırsam?

• quote:

quote:

quote:

Kalite dizi.

Bunu tv'den baya bi takip ettim.Bölümler sıralı tabi ama sezonu bilmeden.Bence gayet kalite.Dediğin gibi dikkat çektiği yerler daha farklı,zaman farklı,alışıldığın dışında süper bir dizi.Üstüne üstlük dizideki iç kostümler bile 1960'ları yansıtıyor.Bir tonda ödülü var.Dizimag'dan Dexter'i takip ederim ve Amerika'da çıktığının ertesi günü siteye altyazılı düşer.Mad men'de aynı olay yok sanırsam?

TTnet yüzünden sürekli olur olmadık zamanda internetim kesildiği için dizimagten izliyemiyorum. Divxplanetede en az 3-4 günde geliyor altyazı. Örneğin dün 11.bölüm çıktı. 10.bölümün altyazısı dün gece geldi. Türk halkı biraz rahata alışkın. Gizem çözmek, durağan olaylardan sonuç çıkarmak ya da diziyi yorumlamak pek bize göre değil. Mad Men'de aşırı durağan olduğu için Türkiye'de izlenmiyor. İnsanlar durağan olayları yorumlamaya üşeniyorlar. Ayrıca bitmek bilmeyen sahneler izleyen çoğu kişinin uykusunu getiriyor. Bu yüzden Türkiye'de pek tutmadı. Ama şu da var. Benim gibi yorum yapmayı seviyorsanız eğer dizi harika. Diziyi ilk 12.sınıftayken izledim. Baya bir etkisinde kalıp üniversitede reklamcılık bölümüne girdim.

• Yapma ya.Para varsa işte sorun yok tabi Araştırıp girmişsindir umarım.Valla dizi beni sıkmıyor şahsen.Ayrıca bende ttnet kullanıyorum.Ama Dizimag'ta hiçbir sorun çıkmıyor.Tamam belki oyunlarda adamı delirtir ama film izlerkende sorun çıkarıyorsa artık yuh.
  • Araştırdım baya öyle girdim direk Don reisten özenip girmem ayıp olurdu. İnternetin yoğun olduğu saatlerde 30-40dk da bir 2dklık kopuyo sürekli. Diziyi zaten dinç kafayla zor anlıyoruz dizimagte rahat rahat izlemek içinde ya sabah erkenden ya da gece geç vakitlerde izlemek lazım ondan olmuyor.
  • Memnunsan bölümden sorun yok tabi.Tek mi kullanıyorsun neti yoksa toplu mu?Ben tek olmama rağmen sadece nette gezinmek rahat.Yoksa bazı oyunlarda pingtir,lagtır pert.
  • quote:

Memnunsan bölümden sorun yok tabi.Tek mi kullanıyorsun neti yoksa toplu mu?Ben tek olmama rağmen sadece nette gezinmek rahat.Yoksa bazı oyunlarda pingtir,lagtır pert.

2 kişi kullanıyoruz malesef. Bölüm fena değilde mezun olanlar pek Don Draper olamıyor.
  • quote:

quote:

Memnunsan bölümden sorun yok tabi.Tek mi kullanıyorsun neti yoksa toplu mu?Ben tek olmama rağmen sadece nette gezinmek rahat.Yoksa bazı oyunlarda pingtir,lagtır pert.

2 kişi kullanıyoruz malesef. Bölüm fena değilde mezun olanlar pek Don Draper olamıyor.

2 kişidede pek sorun çıkmaması lazım.Bendeki kağıtta 8mbit olanlardan.Tabi iyi zamanlarında 6'yı geçtiğini görmedim.Bu arada 2. cümleyede

• quote:

quote:

quote:

2 kişidede pek sorun çıkmaması lazım.Bendeki kağıtta 8mbit olanlardan.Tabi iyi zamanlarında 6'yı geçtiğini görmedim.Bu arada 2. cümleyede

Bu arada felsefeye ilginiz varsa 3.sezonu bitirip Mad Men ve Felsefe kitabını okumanızı tavsiye ederim. Sağlam kitap. Diziyle ilgili fena ayrıntılar veriyor.

• Bazıları için feci birşey gibi gözükebilir.Fakat hayatımda 2 kitap okudum.İnsana tek kattığı şey kelime bilgisi ve hızlı okuma.2'side bende var.Hızlı okuma doğuştan,kelime bilgisi internetten.Bu yüzden pek okumam.Onun yerine film izlemek daha zevkli oluyor.Sonuçta çoğu romandan uyarlanıyor ve çok daha fazla tutuyor
  • Mad Men hayranı filozoflar tarafından yazılan Mad Men'i irdeleyen güzel bir kitap. Biraz ağır ama diziye bakış açısını değiştirtip, heyecan kattırıyor.
  • 11 bölüm çevirisi henüz başlamadı

#dayandondraper
  • hala bişey yok ortada ya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.