Şimdi Ara

Mad Men (2007-2015) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
14.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onlarin gercek oldugunu sanmiyorum..mad men ile ilgili yabanci kaynakli bir cok yazi okudum, oyle olsa bahsederlerdi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezonun ilk bölümü 2 saatlik özel bir bölüm olacakmış. Geçen sezona da böyle başlamıştık yanlışım yoksa...

Ayrıca birkaç siyah-beyaz tanıtım fotoğrafları yayınlanmış.
     Mad Men (2007-2015)  Mad Men (2007-2015)
     Mad Men (2007-2015)  Mad Men (2007-2015)

• Bu şahane dizi de 5.sezona geçtim. Yeni sezon başlamadan yetişeceğim, mutlu oldum.
  • dizi bittiği zaman hissettiğiniz boşluğun tanımı yok. valla bu diziyi izledikten sonra hiç bir diziye başlayasım gelmedi gelmiyor da.

çözemedim arkadaş fazla gerçekçi bir dizi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soru Bankası

dizi bittiği zaman hissettiğiniz boşluğun tanımı yok. valla bu diziyi izledikten sonra hiç bir diziye başlayasım gelmedi gelmiyor da.

çözemedim arkadaş fazla gerçekçi bir dizi sanki.

bu dizinin boşluğunu wire doldurdu benim için, konu olarak bu diziyi çok sevsem de wire apayrı bir dünya.. en iyi drama dizisidir benim için, ki karşısında mad men, wire, sopranos, oz gibi diziler olmasına rağmen

ben bi daha başladım, 7 nisana kadar bitiririm heralde 5 sezonu..

• 2 saatlik sezon açılışı için bir poster yayınlandı.

Mad Men (2007-2015)
  • Nerelere düşmüş sayfa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Nerelere düşmüş sayfa...

+1
    yapacak birşey yok, aslında böylesi daha güzel, fazla spoiler da yemezsin, got ve twd sayfalarında olduğu gibi
  • hasret bitiyor.. 5. sezonda kaliteyi o kadar çok yükselttiler ki umarım bunu korurlar. daha fazlasını bekleyemiyorum gerçi de şaşırt bizi matthew weiner

teaser da çalan şarkının ismi flo "n" go ama hiç bir yerde yok, sadece teaser için bestelenmiş bile olabilir sadece extrememusic adlı sitede ulaşabildim, tam versiyonunu dinlemek isteyenler ordan dinleyebilir.

bir de 2 saatlik bir bölümün sonunda altyazıyı heralde 1 hafta sonra falan görürüz. son sezondaki altyazı problemi umarım bu sezonda olmaz..

• ohooo mad men başladı millet uyuyor yaa

hala altyazı yok

geçen sene ki gibi 1 hafta geçikmeli izlicez sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

ohooo mad men başladı millet uyuyor yaa

hala altyazı yok

geçen sene ki gibi 1 hafta geçikmeli izlicez sanırım.

valla demistim ing altyazi bile yuklenmedi dizimag e, divx deki altyazi da sorunlu bi video nun altyazisi oldugu icin bekliyorm hala..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta oldu hala %50 de

valla sezon sonunu bekleyip toptan izlemeyi düşünüyorum

böyle her hafta deli gibi % kaç oldu acaba diye bakmak yıpratıyor insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

1 hafta oldu hala %50 de

valla sezon sonunu bekleyip toptan izlemeyi düşünüyorum

böyle her hafta deli gibi % kaç oldu acaba diye bakmak yıpratıyor insanı

dizimag de tamamı çevrildi yahu, perşembe akşamı izlemiştim ben.
  • Dizimag'ten izledim ben de. Altyazı pek hoşuma gitmedi ama idare etti. Bu kadar gecikme olmamalı, yarın da yeni bölüm çıkacak.

Sezon açılışı pek sarmadı. Çok yavan bir bölüm olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Dizimag'ten izledim ben de. Altyazı pek hoşuma gitmedi ama idare etti. Bu kadar gecikme olmamalı, yarın da yeni bölüm çıkacak.

Sezon açılışı pek sarmadı. Çok yavan bir bölüm olmuş.

altyazıyı ben de çok sevmedim.. bölüm bence gayet iyiydi, ölümü çok iyi işlemiş adamlar önemli bir olay-durum olmadığı için belki biraz yavan gelmiş olabilir ama yine de kalitesinden ödün vermemiş adamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rvelous -- 15 Nisan 2013; 20:46:19 >
  • Bu hafta altyazı erken çıkmış, hatta 2 kişi bitirip eklemiş.
    Standartların altında kalan sezon açılşından sonra 3. bölüm ile tekrar eski havayı soluduk diyebilirim.

Don gözü tutmadığı Herb'ü fena hâlde küçük düşürdü. Ben de ifrit olmuştum bu karakterden, iyi yaptı.
    Dizide ilişkiler çok karmaşık ilerliyor. Birbirini aldatan aldatana... Trudy, Pete'in ipini çekti. Don da aynı tarifeyi yer gibi.
    Betty göremedik. Eski betty'i de özledik valla.

• Zaman ne çabuk geçyor be Biraz biriksin bende başlarım, şuan GoT, Wire ve Entourage üçgenindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 18 Nisan 2013; 4:18:24 >
  • çak
    mağın arkasında ne yazıyordu arkadaşlar o sahneyi bulamdım izledikten sonra :D
  • muhteşem bir bölümdü.

peggy in sunumda "if you dont like what they saying change the conversation" kısmı don için biraz garipti, ne de olsa bir nevi kendi cümlesiydi.

http://www.hark.com/clips/vlltxcwqbv-change-the-conversation

peggy için sinirli mi yoksa gururlu mu olduğunu çözemedim gerçi de..

bu arada şu şarkı harikaymış, o bölümle birlikte çok iyi gitti.

• Bölüm enfesti hakikaten. Oyunculuklar şahane yahu.

Harry ortaklığı alamadı. Hak ettiği konusu soru işareti bence. Kesin Joan'ın ortak olmasına istinaden bu istek içerisinde, tabii Joan'ın nasıl ortak olduğunu bilmiyor. Dizide herkes ortak olmak istiyor, yakında sarı kafa da istemeye başlar. Adını getiremedim şimdi. Joan olmasa bu şirket çoktan kapanmıştı. Şimdi yine hor görülmeye başlandı. Çektiği çileyi Beşiktaş taraftarı çekmedi. Don için bir ayrılık daha yakın gözüküyor. Betty yine görünmedi. Bu kadın cidden şişmanladı mı? eğer öyleyse yazık etti kendine.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.