Şimdi Ara

Madde yoksunluğu krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alkol bağımlısı mı madde bağımlısı mı emin olmadığım bir yakınım 1 sene içinde ciddi derecede kilo kaybetti 40 kilo civarı ve bir deri bir kemik kaldı. Ve bu yakınım birkaç hafta önce cinnet geçirdi ailesi içinde tartışmaya başladı ve az daha annesini öldürecekti. Tartışmanın ne olduğundan emin değilim ya maddenin etkisindeydi ya da madde yoksunluğu krizine girip para istedi tahminime göre. Şu an bu adam akrabam olduğundan korkmaya başladım ve ruhsatlı bir silah edineceğim. Adamı çözmeye çalışıyorum sizce bu adam ne kullanıyor olabilir alkol mü? Bonzai mi eroin mi ? Ve bu krizlere ne zaman giriyor? Maddeyi bulamayıp kriz geçirdikten sonra nasıl krizi bitiyor çok ciddi bir mesele ve gerçek. Adamı temizlemeyi düşünüyorum ama meşru müdafaa sayılması için bana vurması mı gerekli? Bıçakla üzerime gelse vursam suçlu sayılır mıyım geçen elinde bıçakla dolaşırken gördüm. Sizce bu adam ne bağımlısı? Bedenen çökmüş gibi orta yaşta olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 6 Temmuz 2017; 20:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyuşturucudur büyük ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddenin türünü nasıl anlayalım sen betimlemeden.

• maddeyi alınca canlanıyor mu yoksa uyuşuyor mu? paranoyak mı takılıyor? gözlem yapıp biraz daha açman lazım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifiye.jones

maddeyi alınca canlanıyor mu yoksa uyuşuyor mu? paranoyak mı takılıyor? gözlem yapıp biraz daha açman lazım konuyu.

Halamın söylemesine göre alkolle beraber alıyor hem alkolik hem de madde bağımlısı halama göre. Halam ayıkken çok konuşuyordu onla. Normalde çok sessiz bir sakin bir çocuk. Ama arada sırada cinnet geçiriyor ve defalarca şikayette bulunmadık ama savcılık yaralama veya öldürme olmadığından hep salıveriyor. Ciddi bir korku var herkeste. Bazen diyorum ki öldürsem bunu gizli bir şekilde sevap işlerim diye. Akrabalarda hiç huzur bırakmadı. Elime bir koz verde vurucam. Ne tür madde kullanıyor bilemiyorum. Aklıma kolay bulunabilmesi ve düşük malyette olmasından bonzai geliyor ama bonzai yokluğunda bu kadar sinir krizi geçiriliyor mu bilmiyorum.

Şöyle betimlersem belki anlaşılır şimdi bu çocuk cinnet geçirdiği gün baya ayık gibiydi. Yani cümle kuruyordu tehdit ve hakaret şeklinde. Koşuyordu sağa sola vuruyordu. Ama Anne baba tanımadan vuruyordu. Annesinin dediğine göre alkol almıştı ondan böyle yaptı diye. Ama çocuğun ailesi muhtemelen madde bağımlısı olduğunu bize söylemiyor. Çünkü alkol almış bir adam niye etrafa saldırsın bilemiyorum. Başka bir şey var gibiydi sarhoş bir adam o kadar koşup zıplayamazdı gücü kuvveti yerindeydi çocuğun. Benim tahminime göre yoksunluk krizindeydi ama hangi madde olduğunu bilemiyorum yardımınızı bekliyorum. Elime bir koz geçse vurucam da kurtulsak şu beladan. Madde parası için, bize de saldırır diye korkuyoruz

• Ya allah aşkına hayatında kaç kişiyi vurdun da onu vurucaksın o canı sen mi verdinki sen alıcaksın nasıl bir akrabasın sen ben anlamadım zor durumda demekki ünsan bir çok kuruluş var bu olaylara bakan amateme yatırmayı falan düşünmediniz mi gel miş burda yok asarım yok öldürürüm hadi be abi buralarda yazıcağına beyaz masayı arayın yardım isteyin çok mu zor konu csb gibi ayrıca

• Eğer konu doğruysa anllattığım şeyler eroin bağımlılığı zaten onu yanında bir çok madde kullanıyodur emin olabilir görebiliyosan çocuğu kollarına bacaklarına bak iğne izleri varmı bazen yumurtalıklardanda vuruyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taş içiyodur alkolün krizi olmaz

• anladığım kadarıyla kişi hap kullanıyor, ecstasy vs. olabilir. Ruhsal dengesinin bozukluğu ve anı patlamalar onu gösteriyor. Durum daha da kötüleşmeden acil profesyonel yardım alması gerek.

• evet alkol

• extazy şeker bağımlılık yapmaz arkadaşlar böyle tribe sokmaz adamı

• Sentetik uyuşturucu/uyarıcılar genelde kilo kaybina neden olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyolog Chaegirab

Maddenin türünü nasıl anlayalım sen betimlemeden.

Adamin dişini mi söküp getirsin siyah ork mu bu?

• z21 kullanıcısına yanıt
    Ailesinin çocuğun uyuşturucu bağımlılısı olduğunu söylemiyor saklyorlar. Şimdi sana şöyle bir şey söyleyeyim böyle bir içiçiyle karşı karşıyasın. Kendi ailesini geçtim senin ailene de zarar verebilir annene babana. İnsan öldürmek kolay bir mevzu değil. Ama benim gözüme geceleri uyku girmiyor huzursuz oluyorsam, bunun bir çözümü olmali. Bir sonraki krizde ya bana saldírírsa? Buna karsi tedbirli olmalıyım. Can havliyle ile vururum ne yapayım beni öldürmesini mi beklemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

extazy şeker bağımlılık yapmaz arkadaşlar böyle tribe sokmaz adamı

Sizce ne olabilir hocam?

Alkolün yanında kullanabileceği, bağımlı olunan yokluğunda krize girilen ne olabilir? Ve çok ilginçtir krizde ayıktı. Kriz 10 dakika sonra jandarma gelince bitti ve sakinleşmiş gibiydi.

Bakın benim tahminime göre

Bu yoksunluk krizi olduğu gün olay aynen şöyle oldu:

* Biraz alkol aldı. ( bira ya da rakı sanırım)

* Alkol, madde kullanma isteğini tetikledi ( maddenin ne olduğunu bilmiyoruz. )

* Ailesinden madde için para istedi ailesi karşı çıkınca sağa sola saldırmaya başladı.

* Çocuk, bu sırada baya kuvveti yerindeydi ve cümle kurabiliyordu.

* 10-15 dk sonra jandarma gelince siniri geçti.

* Ertesi gün maddeyi almamış olmasına rağmen sessiz ve sakindi yoksunluk belirtileri göstermiyordu.

* Madde kullanımına veya alkol kullanımana bağlı olarak 1.80 boylarında 50 kilo civarıydı bedenen çökmüş gibiydi. Önceden baya kilolu falandı.

Şimdi sizce ne kullanıyor olabilir eroin mi? Bonzai mi? Veya başka bir şey mi? Buna karşı nasıl tedbir almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

extazy şeker bağımlılık yapmaz arkadaşlar böyle tribe sokmaz adamı

Sizce ne olabilir hocam?

Alkolün yanında kullanabileceği, bağımlı olunan yokluğunda krize girilen ne olabilir? Ve çok ilginçtir krizde ayıktı. Kriz 10 dakika sonra jandarma gelince bitti ve sakinleşmiş gibiydi.

Bakın benim tahminime göre

Bu yoksunluk krizi olduğu gün olay aynen şöyle oldu:

* Biraz alkol aldı. ( bira ya da rakı sanırım)

* Alkol, madde kullanma isteğini tetikledi ( maddenin ne olduğunu bilmiyoruz. )

* Ailesinden madde için para istedi ailesi karşı çıkınca sağa sola saldırmaya başladı.

* Çocuk, bu sırada baya kuvveti yerindeydi ve cümle kurabiliyordu.

* 10-15 dk sonra jandarma gelince siniri geçti.

* Ertesi gün maddeyi almamış olmasına rağmen sessiz ve sakindi yoksunluk belirtileri göstermiyordu.

* Madde kullanımına veya alkol kullanımana bağlı olarak 1.80 boylarında 50 kilo civarıydı bedenen çökmüş gibiydi. Önceden baya kilolu falandı.

Şimdi sizce ne kullanıyor olabilir eroin mi? Bonzai mi? Veya başka bir şey mi? Buna karşı nasıl tedbir almalıyım?

bonzai olabilir sigara içiyosa çaktırmadan ucuna bir iki tohum koyuyodur içtikten sonra hareketleri değişiyomu bakın, yalnız bonzai ölüm tribine sokar adamı ağlatır öyle bi durum yok sanırım belkide sarhoşluğun etkisiyle yapıyodur bazı insan alkolu kaldıramaz

• Adamın trollugune nasılda gelmişler yav

• Kolundan bağlayıp bir odaya hapsedin. Yemeği masanın altından verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: z21

Eğer konu doğruysa anllattığım şeyler eroin bağımlılığı zaten onu yanında bir çok madde kullanıyodur emin olabilir görebiliyosan çocuğu kollarına bacaklarına bak iğne izleri varmı bazen yumurtalıklardanda vuruyolar

quote:

bazen yumurtalıklardanda vuruyolar

Yapma bunu

Muhtemelen eroin bağımlısı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.