Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu olaraya Kader veya eceli gelmiş öldüler demeyin !

çok basit düşünün siz bir arabayla gidiyorsun ve saatte 200 km/s hız yapiyorsunuz hız kesmeden fren yapmadan kaza yapmanız kaçınılmaz dimi ? 5 dakika bilemedik 10 dakika sonra bi araca veya virajda takla atacagımız kesin ozaman biz bu olaya kader veya eceli gelmiş ölmüş diyebilir miyiz ?

Ama istesek 200 km/s degilde 60 km/s ile de gidebiliriz dimi ? bu bir tedbirdir, önlem ve kuraldır.
    Ha sen 60 ile giderken arabana şimşek çakar , veya gelir kamyon çarpar ölürsün işte buna kader dersin ve Ecel dersin...

Tabiii milletvekillerimizin veya hükümetimizin derdi başka suçlamaları nekadar çok başka konulara çekersek okadar kolay atlatırız derdindeler... yoksa onlarda biliyor kendilerinin suçlu oldugunu... istifa elbette beklemiyorum. kim etmiş ki bugune kadar bugun istifa edecekler... Olan yine ölen kişilerin geri bıraktıklarına oluyor... o maden şirketide işin içinden sıyrılacak suç bizde degil diyecek... 1 haftaya zaten gündemimize başka konular girer Soma'yı da unuturuz ne yazık ki !

• ilhan032 kullanıcısına yanıt
    O zaman protestolardan dolayı markete kaçan kimdi

A- Recep Tayyip Erdoğan
    B-Tayyip Erdoğan
    C-RTE
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan doğru duymuşum.

Şu an hayatını kaybeden sayısı 274 açıklandı. Korkarım sayı daha da artacak. Onca insanın dakikalarla yaşam mücadelesi verdiği bir ortamda gece 2' e kadar ara vermek resmen ölmelerine göz göre göre izin vermek.

Böyle bir kararı nasıl alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Aklım almıyor halen
    Nasıl kurtarılamıyor. Yanmayan elbilesi var bunun oksijen tüpü var bir sürü teknolojisi var. Nasıl o insanlara ulaşılamadı ???

Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin kalanlara.

Malezya uçağıda kayboldu 2 aydır ortada yok.tek bir parçası bulunamadı dünya arıyor..Herkes teknoloji teknoloji diyor. Bulunamadı.

Teknoloji hikaye. Olmayınca olmuyor. Siz bu teknolojiyi gözünüzde çok büyütüyorsunuz. İnsanoğlu aciz bir varlıktır. Yeri gelir öyle bir duruma düşer ki insan oturup ağlamaktan başka çare kalmaz.

Verdiğin örnek yanlış
    Uçağın bulunamamasının sebebi okyanuaun çok derin ve yüz ölçümünün çok geniş olması Türkiyenin yüz ölçümünün kaç katı.

Ama burada yer belli sadece kazıp ulaşmak var. Nerede olduğunu bildiğin halde ulaşamıyorsun. Git o uçağın yerini söyle bak bakalım nasıl ulaşıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin, tüm ülke olarak başımız sağolsun.

Şunu unutmayalım ki hiç birşey İNSAN hayatından önemli değildir. Buna siyaset ve tüm siyasi partiler, hükümetler, paralar, iş adamları, milli gelir vs vs ..

Herşey insan için var olmalı devlet, hükümet, siyaset..

Peşinen hata yoktur, kusur yoktur demek doğru değildir. Araştırılır hata ortaya çıkmazsa eyvallah.

Ama şimdiden hata yoktur demek cahillikten, taraflılıktan başka birşey değildir.

"Hata varsa araştırılacak bulunacak, kusuru olan varsa cezalandırılacak, hata bendeyse cezama razıyım" şeklinde gerçek yöneticilerin açıklama yapmasını temenni ederim.

Şu ülkede neresi doğru denetleniyor ki madenler doğru denetlensin. Okullar, hastaneler, belediyeler sözde denetleniyor. Denetlemeden tüm kurumun 1 ay öncesinden haberi oluyor ve denetleme sırasında çoğu kusur göz ardı ediliyor.

Herşey insan için var; ülkemizde okullarda 40 öğrenci başına 1 öğretmen düşüyor o öğretmen ne kadar verimli olabilir? Avrupada basit bir ameliyat 2 saat sürerken bizde 30 dakika sürüyor ne kadar başarılı olabilir? 1 doktorun avrupada günlük baktığı hasta sayısı günde 20-30 ile sınırlıyken bizde sınırsız, günde 100-120 hasta bakan doktor ne kadar verimli olabilir?

Umarım böyle afetler bir daha olmaz, Allah milletimizi, ülkemizi korusun. Başımız sağolsun

• Beyler allah aşkına şu yalçın ç denen gereksizi alıntılayıp prim vermeyin

• Arkadaşlar lütfen şu olay karşısında siyaset yapmayalım.Şimdi birlik beraberlik zamanı.Akpartilisi Chplisi Mhplisi Bdplisi ve diger partili arkadaşlar , muhakkak ki hepiniz memleketimizin iyiligini istiyorsunuz.Acılar üzerinden siyaset yapmak yakışık almaz.Ölenlere Allahtan rahmet ailerine sabır yaralılara da şifa diliyorum.Düşünmek bile istemiyorum ama ihmal varsa da araştırılıp sorumlarının adalete teslim edilmesi gerekir.
  • İçeride bol miktarda ahşap mevcut sanırım.

Domuz damı dedikleri şey midir??

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Kaç saattir sağ çıkan yok?

hiç mi iyi haber yok yahu

Hocam deprem enkazı değil ki bu,maden.İçeride zehirli gaz,duman,karanlık,aç susuz olduğunu düşün.Belli bir süre sonra ciğerler yanar nefes alamazsın öksürük başlar kan kusarsın eğer temiz havaya çıkamazsan.Ben artık ümidi kestim içeride ne kadar mahsur kalmışsa hepsini ölü farzediyorum ne yazık ki...

Ekleme:Zaten artık dikkat ettiyseniz içeriden öyle battaniye üstünde ağzında maskeli işçi çıkartmıyorlar,direk ceset torbalarıyla çıkartıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 14 Mayıs 2014; 22:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

#SiyasetDeğilYasZamanı

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

http://www.haber7.com/guncel/haber/1157995-dualarimiz-sizinle-basbakanim

Evet dualarınız onunla meclise gelen madeni araştırma önerisini reddedip kazaya sebebiyet verdiği için

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Aklım almıyor halen
    Nasıl kurtarılamıyor. Yanmayan elbilesi var bunun oksijen tüpü var bir sürü teknolojisi var. Nasıl o insanlara ulaşılamadı ???

Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin kalanlara.

Malezya uçağıda kayboldu 2 aydır ortada yok.tek bir parçası bulunamadı dünya arıyor..Herkes teknoloji teknoloji diyor. Bulunamadı.

Teknoloji hikaye. Olmayınca olmuyor. Siz bu teknolojiyi gözünüzde çok büyütüyorsunuz. İnsanoğlu aciz bir varlıktır. Yeri gelir öyle bir duruma düşer ki insan oturup ağlamaktan başka çare kalmaz.

arkadaşım okyanus hareket halinde, içinde akıntı vs.. ayrıca yayıldığı alan olarak düşünürsen maden ocağından yüz binlerce kat daha geniş alandan bahsediyoruz. maden ocağının yeri belli, planı belli.. yani demek istediğini anladım ama bu örnek olmaz dostum.. ayrıca şapkayı önümüze koymak gerek bir çok konuda amatörce hareket ediyoruz milletçe

• quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

A- Recep Tayyip Erdoğan
    B-Tayyip Erdoğan
    C-RTE

Markete kaçan falan yok..

Kim?

Kaynak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 14 Mayıs 2014; 22:42:06 >
  • Soma değilde somali olsaydı tutuşurdu tayyip efendi.
    Ama Soma umrunda değil adamın.

• @MyWorldLife

@Leo Minor

Malezya uçağında ki konu şuydu sayın vatandaşımız !

O uçağın teknik donanımını bilen birileri o uçağın radarlara yaydığı sinyali kapatmıştı bilerek ve maksatlı bir nedenle.

O yüzden o uçak radarlara görünmez oldu ve nereye gittiği veya düştüğü saptanamadı.

Ancak o uçakta ki teknolojiler devrede olduğunda o uçak hiç sorunsuz metresi metresine nerede olduğu hemen bulunurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 14 Mayıs 2014; 22:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

A- Recep Tayyip Erdoğan
    B-Tayyip Erdoğan
    C-RTE

Hö)tayyooş nonossss

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başınız sağolsun @Acikparfumler

@Mr.FranzZ o nasıl bir açıklama öyle, umut yoksa cesetler var çıkarılacak?

@Koray açıkçası sabahtan beri en çok korktuğum şey, öyle bir adilik yapıp yangında cesetleri yanmaya bırakarak hiç bir şey kalmayacak kadar bekleyip kaçak işçiler falan ortaya çıkmasın diye ceset sayısını az göstermeleri idi, ama o kadar da yapmazlar dedim hep kendi kendime.

@hunkar1 haklısın, mantığı bırak vicdan olsaydı bari keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Hocam deprem enkazı değil ki bu,maden.İçeride zehirli gaz,duman,karanlık,aç susuz olduğunu düşün.Belli bir süre sonra ciğerler yanar nefes alamazsın öksürük başlar kan kusarsın eğer temiz havaya çıkamazsan.Ben artık ümidi kestim içeride ne kadar mahsur kalmışsa hepsini ölü farzediyorum ne yazık ki...

Ekleme:Zaten artık dikkat ettiyseniz içeriden öyle battaniye üstünde ağzında maskeli işçi çıkartmıyorlar,direk ceset torbalarıyla çıkartıyorlar...

+1 ne yazıkki

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

SON DAKİKA! Avrupa ülkelerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına tepki: ''Türkiye 18. yüzyılda mı yaşıyor.''

Doğru mu? Yoksa senin gazete gibi mi?
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Doğru duydun tabi...
    Ya ara vermeseler ne olacak ki artık,iş işten çoktan geçti.biliyorlar umut olmadigini...
    Zaten arama/kurtarma çalismalari bile düzgün değil,tee dünden beri..
    Dua edelim ki sayilar çok yüksek rakamlara ulaşmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Doğrudur. Insan umut ediyor işte...

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.