Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

O zaman protestolardan dolayı markete kaçan kimdi

A- Recep Tayyip Erdoğan
    B-Tayyip Erdoğan
    C-RTE

Markete kaçan falan yok..

Kim?

Kaynak?

http://fyindirvideo.gen.tr/erdoganin-markete-kactigi-anlar-yaratici-direnis-televizyonu.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

SON DAKİKA! Avrupa ülkelerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına tepki: ''Türkiye 18. yüzyılda mı yaşıyor.''

Doğru mu? Yoksa senin gazete gibi mi?

Açıklama doğru.
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Sağ kurtulan yok demek istemistim :( :( :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala biyerinin kiliyik diyecek insanlar var..

• quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

yüce rabbim hepsinin mekanını cennet günahlarını af eylesin. aile ve yakınlarına sabır versin.

arkadaşlar bu olay (şimdi tayyibin yandaşlığını asla yapmak amaçlı değil kesinlikle) sizce 12 aralık ve bunun gibi olayların

devamı olamazmı. basbaya tayyibi indirmek için yüzlerce kişinin hayatıyla oynandı yazık yavv başka yollar deneyin can almayın!!!!

bence bu işte bit yeniği var durduk yere niye patlamış o lanet trafo. yüksek makamlardaki kişilerin parmağı olabilir

neyse yinede siyaseti karıştırmak doğru olmaz. destek çıkalım birbirimize asla ayrılmayalım.

tekrar mekanları cennet olsun.

!!!???
  • Arama kurtarma çalişmaları bile sakat,sagliksiz..
    O bile düzgün değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

bacagın kopsun

Hiç mi vicdan yok arkadaş bu nedir nasıl bir insanlıktır.. Gavura vurur gibi vuruyor şerefsiz.

bunlar bızım ınsanımız kardesım

gerçek olduğuna inandır bizi bir resim koyupta gitme

kac kısı nın ölmesı gerekıyorkı daha ne ıstıyorsunuz yetmedımı eger yetmedıyse az önce cnn de madencı nın yaptıgı acıklamaya göre 200 kısı daha varmıs içerde,hepımız bıraz sucluyuz

• Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin, inşallah suçlular yargılanır.
  • Allah deyince susacaklar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

O zaman protestolardan dolayı markete kaçan kimdi

A- Recep Tayyip Erdoğan
    B-Tayyip Erdoğan
    C-RTE

Markete kaçan falan yok..

Kim?

Kaynak?

Sen paylaştığın o komediye inanıyorsan ve o kaynağı nasıl bulduysan benim dediğimide bulursun sonuçta takdir-i ilahi;))
  • @HAAltuntas

Ne yazık ki iyi bir haber yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

#SiyasetDeğilYasZamanı

http://www.haber7.com/guncel/haber/1157995-dualarimiz-sizinle-basbakanim

Markete kaçtığı anı eklemeyi unutmuşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

boşbakan da döndü soma'dan şimdi sayıyı gerçek sayıya alıştıra alıştıra getirecekler, tüm ihale yarın gidecek olan gül'e kalacak

cenaze üstünden siyaset bu olsa gerek

Gerçek sayının söyleneceğine inanıyor musun.

99 Depremin de görevde olan hükumet zamanında da gerçek sayıları gizlediler. Marmara depremin de açıklanan sayından daha fazla insanımız öldü. Bu maden kasasında da gerçek sayıyı asla açıklamayacaklar dır.
  • hayatını kaybeden sayısı güncellendi. 274 olmuş.
  • Elma kullanıcısına yanıt
    Kim demiş bunu??

• quote:

Başbakan Erdoğan’ın, El Cezire muhabirinin “Bu kadar tehlikeli iş yapıp da böyle bir kazaya hazırlıklı olmayan bir işletme nasıl olup da faaliyetlerine devam edebildi? Burada sorumluluk kime ait” sorusu üzerine şunları söyledi:

“Bir gazeteci olarak zannediyorum dünyada kömür madenlerinin nasıl çalıştığını yakından takip etmiyorsunuz. Bu şundan kaynaklanıyor olabilir, Katar’da pek kömür madeni yok, doğalgaz yok. Ben size birkaç rakam vereceğim, neyin ne olduğunu görmeniz bakımından önemli. Bu ocakla ilgili mart ayı sonunda yapılmış olan gerek sağlık gerek güvenlik kontrolünde bu ocağın, bu noktada işçi sağlığı iş güvenliği noktasında başarılı olduğu tespit edilmiştir. Bizim 1942’den 2010 sonuna kadar arkadaşlar, toplam şöyle bu kazalardaki ölü sayımıza baktığımızda yaklaşık 900 civarında. 1942, 47, 55, 83, 87, 90, 95, 2010... Bunların içerisinde 92 yılında Kozlu’da yaşanan 263 işçinin öldüğü grizu faciası en büyük kaza olarak kayıtlara geçti.

Bunlar kömürde olanlar. Fakat ben size çok daha…

İngiltere’de geçmişe gidiyorum, 1862 madende göçük 204 kişi ölmüş. 1866’da 361 kişi ölmüş... İngiltere’de 1894 patlama 290.

Fransa’ya geliyorum 1906 dünya tarihinin en ölümlü ikinci kazası 1099. Daha yakın dönemlere geleyim diyorum, Japonya 1914’de 687. Çin 1942, gaz ve kömür karışmanın neden olduğu sayılıyor ölüm sayısı 1549.

Değerli arkadaşlar yine Çin’de 1960 metan gazı patlaması 684. Ve Japonya’da 1963’te yine kömür tozu patlaması 458. Hindistan 375. 1975’te metan gazı alev aldı, maden çatısı çöktü ve 372.

Bu ocakların bu noktada bu tür kazaları sürekli olan şeyler.

Bakın Amerika. Teknolojisiyle her şeyiyle... 1907’de 361.

Arkadaşlar yani biz bir defa bu tür ocaklarında, kömür ocaklarında bu olanları, lütfen buralarda bu olaylar hiç olmaz diye yorumlamayalım. Bunlar olağan şeylerdir. Literatürde iş kazası denilen bir olay vardır. Bunun yapısında fıtratında bunlar var. Hiç kaza olmayacak diye bir şey yok. Tabi işin boyutunun bu kadar fazla olması bizi derinden yaralamıştır. Bizi derinden üzmüştür. Kontrollerle de burası gerçekten gerek işçi sağlığı gerek işçi güvenliği açısından da iyi noktada kömür ocaklarından birisi olarak değerlendirmesi yapılmış ve nisan-mayısta da çalışmalarına devam etmiştir.”

Ya nolur biri bunun bana şaka olduğunu söylesin. Küfretmiyim diyorum sonuçta başbakandır ama tutamıyorum kendimi. Dolup dolup taşıyorum. Bu nasıl pişkinliktir ya ne demek kardeşim olur iş kazası ? Nedemek yapısında fıtratında var. Oy alırken bunlar senin işçin değilmiydi ? Bu nasıl bir vicdansızlıktır. Bİ akp li çıksında açıklasın şunu arkadaşlar

• maalesef ölü sayısı 300 ü geçecek gibi gözüküyor yazık çok yazık
  • bu kansızları kimse savunmasın bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

YATACAK YERLERİ YOK BUNLARIN!

Foto: Soma'da yakınlarını kaybeden vatandaş Başbakan'ın korumaları tarafından dövüldü

abi iki saattir şu fotoya bakıp etmediğim küfür kalmadı. ulan haysiyetsiz mahluk sen kim oluyorsun da yerdeki vatandaşı tekmeliyorsun itoğlu it. ruhunu paraya güce satmış pis yaratıklar. bunları savunanlar bunlardan daha da aşağılık iki paralık şerefleri kalmamış bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: caractare

quote:

#SiyasetDeğilYasZamanı

http://www.haber7.com/guncel/haber/1157995-dualarimiz-sizinle-basbakanim

+1

İNADINA RECEP TAYYİP ERDOĞAN...

http://www.radikal.com.tr/turkiye/basbakan_erdogana_somada_protesto-1192095

burada dua değil beddua alıyor

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.