Şimdi Ara

Maduro: Elon Musk roketleriyle ülkemizi işgal edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son seçimleri de hileyle kazanan sosyalist diktatör Maduro, Elon Musk’ın roketleriyle ülkesini işgal edeceğini iddia etti. Elon Musk cevap olarak maduroya eşşek diyip daha sonra eşşeklerden özür diledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maduro haklı bu konuda bir analiz okudum venezuelada elon muskın istedigi kaynaklar var musk bu kaynakları arjantinden ancak aşırı liberal garip sacli adam iktidar olunca alabildi aynisini venezueladan da istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lityumu ağır akıl hastalıklarında son çare olarak kullanırlar, zira beyni süngere çevirir.

Seneler evvel Eminönü' nde trafikte cebelleşirken herkesin aynı noktaya şaşkınlıkla baktığını görünce ben de baktım ve şaşırdım.

Ağzında sigarası olan erkek birey bir yandan yürürken bir yandan da gömlek düğmelerini ilikliyordu ama belden aşağısı çıplaktı ve tenasül uzvu kabaydı.

Aynı gün ziyaret ettiğim doktora anlatınca bana "Akıl hastalarında lityum kullanmanın sonuçlardan biri de bu" demişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 30 Temmuz 2024; 16:0:6 >
  • Alıntı

metni:
    Maduro haklı bu konuda bir analiz okudum venezuelada elon muskın istedigi kaynaklar var musk bu kaynakları arjantinden ancak aşırı liberal garip sacli adam iktidar olunca alabildi aynisini venezueladan da istiyor

Elon Musk'ın bi ülkeye savaş açabileceğine inanacak kadar ne yaşadınız gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.