Şimdi Ara

MAFİA 1,2 VE 3'Ü TEKRAR OYNADIM MAFİA 1 REMAKTEN BEKLENTİLERİM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mafia 1'de Taksici Tommy abimiz ile bir takım tesadüflerle mafia'nın içine giriyoruz.
    Mafia 1 hikaye ve hikaye anlatımı ile halen daha bu dönemin üst seviye oyunlarına taş çıkartır. Oynanışta ise 19 yılını devirmiş her oyun gibi artık eskisi gibi haz vermiyor.Ancak her merminin çok önemli olması mafia 1'in aksiyonun benim için halen daha eğlenceli kılıyor.Grafikleri ise haliyle çok eski geliyor.
    Mafia 2:
    Mafia 2 benim ilk bitirdiğim oyundur ve çok severim.
    Hikaye olarak gene çok sağlamdır. 2.Dünya savaşından sonra Vito ve Onun yakın arkadaşı Joe'nun mafia içindeki yükselişine tanık oluyoruz.Aksiyon olarak ise ne çok eski ne de çok yeni bir tat veriyor ortada.Aksiyon kısımlarından çok zevk almayı beklemeyin ama gayet yeterli bir tat alırsınız.Grafikler halen daha yeterli bir seviyede.
    Mafia 2 hakkında söyleyeceğim son şey bu oyunun bir açık dünya olmadığı ve öyle bir beklentiye girmemeniz gerektiğidir.Oyundan bir şey beklemeden oynarsanız zevk alacağınızı düşünüyorum.
    Gelelim Mafia 3'e:
    Mafia 3'ü herkes gibi bende sevmem açık dünya ile kafayı yemesi hikayenin 2 saatin sonunda tekrar etmesi mafia 3'ün benim için kötü bir oyun olmasını sağlar. 2K'in patronunun gta'ya kafa tutmak amacıyla oyunu açık dünya haline getirmesi, testler ve yapımcıları dinlememesi oyunun sonunu getirmiştir. Ayrıca buglarla ve hatalarla doludur oyun.
    Son olarak şunu söyleyeyim Mafia 3 mafia 2 gibi çıksaydı çok severdim.Çünkü oyununun hikayesi gerçekten sağlam ve oyun dinamikleri iyi sayılır mafia 3 benim gözümde driver 3 gibi açık dünya olması ve gta'ya kafa tutması nedeniyle bu hale gelmiştir.
    MAFİA 1 REMAKE'DEN BEKLEDİKLERİM:
    Benim mafia remake den tek beklentim oyunun grafik ve aksiyon dinamiklerini modern hale getirilmesi.Bunlar modern hale getirilir ve doğru şekilde uygulanırsa bence oyun taş gibi olur. Yapımcı ekip hikayeye ve anlatımına dokunmaması gerekir bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.