Şimdi Ara

Mafia 2 bi yerde takıldım (SPOILER) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
36.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarı Derek'in ofisine git orada masanın üstünde aşağı yukarı 20000 $ lık bir para var Derek'in emeklilik ikramiyesi belki işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Fuat_09

Yukarı Derek'in ofisine git orada masanın üstünde aşağı yukarı 20000 $ lık bir para var Derek'in emeklilik ikramiyesi belki işinizi görür

Konuyu açan arkadaş 3 yıldır senin mesajını bekliyordu zaten, artık sayende bitirebilir oyunu.
  • Bölümü geçemiyorsan sana trainer indir sonsuz para ölümsüzlük sonsuz link mermi abi numara vermiş 01 seç download de içinden çıkan dosyaları 2 k games mafia 2 klasörünün içine at trainer uygulamasına tıklayıp oyuna gir insert e basıp hileyi aç yön tuşlarının yanındaki 1 re basınca ölümsüz 2 ye basınca 99999999999999 para 3 basınca sonsuz mermi bu kadar sorun biter çok basit

• Bölümü geçemiyorsan sana trainer indir sonsuz para ölümsüzlük sonsuz link mermi abi numara vermiş 01 seç download de içinden çıkan dosyaları 2 k games mafia 2 klasörünün içine at trainer uygulamasına tıklayıp oyuna gir insert e basıp hileyi aç yön tuşlarının yanındaki 1 re basınca ölümsüz 2 ye basınca 99999999999999 para 3 basınca sonsuz mermi bu kadar sorun biter çok basit

• Yav arkadaşlar yine hort olacak ama Pay Bruno back bölümünü geçemedim bir türlü kapı açılmıyor
  • Kolay gelsin birazcık oyunun buglarından yararlanın bence derek'i öldürürken kapanan kapıya araba sıkıştırdım bu sayede kapı kapanmadı yandan siper alıp herkesi rahatca öldürdüm. para konusundada hurdalık da sürekli respawn olan araçlar var oradan ayrılmadan rahatca parayı toplayabilirsiniz kolay gelsin.
    Not: Oyunu ilk defa oynuyorum aynı yerde takıldım bu şekilde çözdüm.
  • Gerçekten görevi çok zahmetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.