Şimdi Ara

Mafia 2 bi yerde takıldım (SPOILER)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
36.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun %60 ı bitti. En son limanda derek i öldürdüm. Sonra earn 27k $ for bruno diyor. Araba çalıp götürüyorum bruski ye 400-500$ civarı veriyor.. Dükkan soymaya kalktığım zaman ya polisler geliyo hemen ya da dükkandaki adamlar ateş ediyor ölüyorum bu sefer taa liman bölümünden başlıyorum save edilmediği için.. Ne yapmalıyım burayı nasıl geçtiniz ya sinir hastası olcam.. Kuzu kuzu 50 tane araba çalıp götürcek miyim yani?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia 2'de Derek'i Öldürdükten Sonra 27.500 Dolar Kazanma Görevi

"Mafia 2" oyununda, Derek'i öldürdükten sonra Bruno için 27.500 dolar toplaman gereken bir görevle karşılaşacaksın. Bu görevi tamamlamak için aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Şehrin farklı bölgelerindeki dükkanları soy. Her dükkandan yaklaşık 2.000-3.000 dolar kazanabilirsin.
    • Soyduğun arabaları Bruno'ya getir. Her araba için yaklaşık 1.000-2.000 dolar kazanabilirsin.

Toplam 27.500 doları toplayana kadar bu görevleri tekrarlamalısın. Görevi tamamladığında, Bruno sana bir ödül verecek.

İpuçları:

• Görevi daha hızlı tamamlamak için, haritada "Soyulabilir Dükkanlar" ve "Soyulabilir Arabalar" işaretli yerleri bul.
    • Arabaları çalmadan önce etrafı kontrol et ve yakalanmamaya dikkat et.
    • Görev sırasında polisle karşılaşmaktan kaçın. Polis tarafından yakalanırsan, para kaybedebilir veya hatta tutuklanabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Liman görevini nasıl geçtin sen? Ben bir türlü Derek'İ vuramadım. Bir akıl ver.
  • 27.500 doları toparlaman gerekiyor, ya dükkanları soyacaksın, ya da araba çalıp haritanın kuzeyinde Burski'ye gidip arabaları hurdacı da prese sokup para kazanacak ve eksik paranı 27.500'e tamamlayacaksın...
  • @berksus

Derek üst kattan molotof atıyor sana. Bütün elemanları temizle bence, sonra derek i öldür. Siperden sipere koşuyo derek, o sırada vurabilirsin.

@solidrock

3 bin dolarım var şuanda 27 bin e ulaşmam için 48 tane araba çalıp preslemem lazım.. Tam çin işkencesi ya
  • Molotoflardan nasıl korunucam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Liman görevini nasıl geçtin sen? Ben bir türlü Derek'İ vuramadım. Bir akıl ver.

Hemen merdivene koş. Sten'i seç. Önce üstteki adamı, sonra alttakini sonra sırayla gelenleri vur. Hard modunda böyle bitirdim.

quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

@berksus

Derek üst kattan molotof atıyor sana. Bütün elemanları temizle bence, sonra derek i öldür. Siperden sipere koşuyo derek, o sırada vurabilirsin.

@solidrock

3 bin dolarım var şuanda 27 bin e ulaşmam için 48 tane araba çalıp preslemem lazım.. Tam çin işkencesi ya

Derek'in ofisinde masada yüklü miktarda para olması lazım. Onu aldıysan 48 tane araba perslemekten başka çaren yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merdivenden cikinca direk indiriyorlar. saklanacak yer yok. Daha detaylı anlatır mısın ):
  • Geçtim sonunda yardım edenlere teşekkürler.
  • o mekandan cıktıktan sonra yaklasık 28000 e yakın para toplamanız gerekiyor bunlarıda arabaları pressleyip yapabilirsiniz bende takılmıstım ama sonra çözdüm parayı topladıktan sonra joe ye gidiyorsunuz ve devam ediyor oyun....
  • ne zaman çıktı ta oyunu bitirdiniz yaa
  • 3 gün önce
  • arkadaşlar sizce almaya değermiii mafia 2
    ikilemdeyim alsam mı almasam mı
  • Grafik nasil tam sürümde? Cim var mi cim
  • ulan ben de burada kaldım Hard da oynuyorum deli oldum sabahtan beri,o zaman en iyisi şu arabaları götürme işini deniyeyim gerçi benim 26k param var ama yine de bi yapadım be
  • halbuki ben hiç zorlanmadım dükkan soydum hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

halbuki ben hiç zorlanmadım dükkan soydum hep

Hard da mı oynuyordun? Ben çok zorlandım 5 tane polis arabası kovalıyor shoutgun ile 2 el ateşte ölüyoruz zaten
  • evet hard
    Hacı tpslerde beni kimse tutamaz sınglelarda polisler birer bilgisayar sonuçta(ps3te oynadım )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polise görünmeden bir giyim mağazasına git,orayı soy ve gömleğini değiştir;böylece polis seni daha aramaz.sonra dükkanları soy(silah dükkanlarına git,orada daha fazla para var).sonrası spoilere girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillaz

polise görünmeden bir giyim mağazasına git,orayı soy ve gömleğini değiştir;böylece polis seni daha aramaz.sonra dükkanları soy(silah dükkanlarına git,orada daha fazla para var).sonrası spoilere girer

1 bölüm sonra bitti yav,tadı damağımda kaldı oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 3 Temmuz 2013; 19:10:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.