Şimdi Ara

Mafia 2 Chapter 14

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Benim bir ufak bir sorunum var ve sizde bu oldu mu çözümünü biliyor musunuz?
    Bölüm 14 te inşahat halindeki yerden Jou ile çıkmam lazım. Ben birkaç kez denedim ama arkadasımız daha en üst katta beni yanlız birakip orada duruyor. Herkes i temizleyip oradan onunla çıkmam lazım ama gelmediği için Bölüm de bitmiyor. Tekrardan Bölümü oynadım ama sorun devam ediyor.
    Bu sorun tek bende mi var. Herkes de var ise nasıl çözüyoruz ?
    şimdeden çok teşekkürler :D

• Dostum tam bizim adamin durdugu yerleri iyi tara eger bi adam (dusman) kaldiysa ondan dolayi ilerlemiyo olabilir.
  • Sanmıyorum kaldığını. haritada bile gözüken düşman yok aşağı inene dek zaten hepsini teker teker avlıyorum
  • Sen takma onu devam et :D o geliyor yine çıkışta. Level dergisinde denmişti :D
  • dusman kalmamıstır dıosun ama 2. kez de oynadıgında aynı sorun olduysa mutlaka bı yerlerde dusman vardır mekanın her yerını arastır
  • o mal ya sen onu takma sen ordan aşağıya in oralarda düşmanlar olcak onlarıda öldür ve inşaatten çık!
  • hepsini öldürüp aşağı iniyorum. Orada artık patronlarımı dır kimse teslim oluyor ortaya doğru yoruyor... tabi bizim arkadaş gelip onu vurması lazım ama en yukarıda bir köşeye takılmış bekliyor...

Haritada kırmızı ile gösteriler düşman kalmadı hepsi cennet te gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead 2 / Harita
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bkz: Spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 10 Ekim 2010; 21:03:22 >
  • cd de çizik falan olabilir :S
  • bunu da deniyelim olmadı mafia 2 macerası sonlanır
  • ya guzel kardesım sen devam et yoluna cıkısta gelyo onlar bnada oldu aynısı dıyom ya
  • hocam adam gelmiyor. Aşağıda herif teslim oldu bizim ki onu vuracak normal olarak ama yukarıda kendileri. Vurmadığı içinde biz binadan çıkamıyoruz. neyse önümüzdeki oyunlara bakalım biz
  • bende bişey sorabilirmiyim. chapter 2 de trenden inip taksiyle ilerledikten sonra seni herhangi biyerde indiriyor sonra kıyafet almak için dükkana gidiyorum ama param yetmiyor orda takılıp kalıyorum ne silah var nede başka bişey ne yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andygarcia

bende bişey sorabilirmiyim. chapter 2 de trenden inip taksiyle ilerledikten sonra seni herhangi biyerde indiriyor sonra kıyafet almak için dükkana gidiyorum ama param yetmiyor orda takılıp kalıyorum ne silah var nede başka bişey ne yapmam gerekiyor.

oynayan biri yokmu yaw?
  • aga bende de oldu aynısı ama adamın gelmesi önemli olmuyo sen aşağıya ineceksin gideceksin oradan düz adamlar çıkacak sonra yangın filan çıkacak öyle oluyo.
    @Andy
    bnzıncılerdn para topladn mı? Unttm bırz hatrlamyorm
  • başlığa spoiler içerir falan ekleyin bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

hocam adam gelmiyor. Aşağıda herif teslim oldu bizim ki onu vuracak normal olarak ama yukarıda kendileri. Vurmadığı içinde biz binadan çıkamıyoruz. neyse önümüzdeki oyunlara bakalım biz

o zaman o adamı sen öldür!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

başlığa spoiler içerir falan ekleyin bence...

Arkadaşım post kasıp durmayın, zaten yazmış chapter 14 diye.
  • teşekkürler beyler olmuyor oyun ile ilgili bir hata galiba bende ki versiyonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

başlığa spoiler içerir falan ekleyin bence...

Arkadaşım post kasıp durmayın, zaten yazmış chapter 14 diye.

Üyelik tarihlerine bakınca kimin post kastığını görürsün. Chapter 14 yazması spoiler içerdiği anlamına gelmez. Bunun yanısıra arkadaşın olduğumu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.