Şimdi Ara

Mafia 2 Chapter 6 Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar chapter 6 daki hapishanedeki adamla dövüşüyorum ama dövüş bitmiyor video izledim adamın canı azalıyor videoda bnmki azalmıyor cnm hiç azalmıyor hilede trainerde yok nsl çözebilirim kırektenmi acaba

Hapishanedeki ilk dövüş Brian Oneille Karşı olan dövüş arkdaşlar yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacsos -- 3 Eylül 2010; 4:53:00 >

• adama sağlam geçirmeye çalış hafif yumruk vuruyosan bitmeyebilir.sağ ile geçirmeye çalış. aklıma bu geldi.bide kombo yapmaya çalış.orada gösteriyor zaten dövüşürekn altta neye basacağın çıkar.
  • boyle topicler atmak yasak ama skidrow un ilk cracki biraz sorunlu ona fix cıkardı skidrow onu edinirsen benim gibi sorunsuz bi sekilde bitirebilirsin
  • fixide yapmıyor hata veriyor kullanımda diyor
  • hocam orda seni eyitiyo. söylenen hareketi yapcaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Plant

adama sağlam geçirmeye çalış hafif yumruk vuruyosan bitmeyebilir.sağ ile geçirmeye çalış. aklıma bu geldi.bide kombo yapmaya çalış.orada gösteriyor zaten dövüşürekn altta neye basacağın çıkar.

adamın canı deil bnm canım azalmıyor bnm orda cnmın azalması ve gardiyanları dövüşü durdurması lzm ama bnm canım azalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

hocam orda seni eyitiyo. söylenen hareketi yapcaksın...

izlediğim videoda bzm canımız azalınca bitiyor ama bnm ndn cnm azalmıyor dövüş başlıyor dayak yiyoruz bitiyor öle olması laızm videoda öleydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead 2 / Harita
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben fazla dayak yememiştim hatırlamıyorum. can göstermiyodu sanki orda. ama hiç hatırlamıyorum. oyun hatası olabilir cracktendir. zaten ilk crackde can azalyordu durduk yere:D senin kullandğında hiç azalmıyor:D hocam sen yeni bi crack indir
  • nerden bulabilirim
  • Can felan göstermiyordu diye hatırlıyorum orada ben
  • Bak chapter 6 da hapisaneye ilk girdiginde kavgada dayak yiyosun sonra dovuyosun..
  • aynı sorun bende de var @microsoft dayak yicen diosnda can hiç azalmıor. var mı çözümü bilen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.