Şimdi Ara

MAFİA 2 DEFİNİTİVE EDİTİON TÜRKÇE YAMA UYARLADIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkçe Yama sitesindeki yama ile sizin kıymetli emekleriniz ile hazırladınız yama aynı mı? Maalesef Youtube sayfasında verdiğiniz linkten bir türlü indiremedim. Kaspersky sürekli engelliyor ve aşmanın tek yolu gözü kapalı her şeyi onaylamak. Bu riski almak istemedim.
  • Ben indirdim yamayı denilenide yaptım görüntü siyah ekran ama ses var görüntü gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Şöyle bir soru sorulmuş. Cevabını merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen varmicek başkan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık, Oyun Çeviri ekibinden izin alındı mı gibi sorular dönmüş ama arkadaş sadece Definitive Edition'a uyarlama yapıp yayınlamış, ücret talebi gibi bir durum da yok. Neyi dert ediyorsunuz çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 24 Mayıs 2020; 15:5:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

Emeğine sağlık, Oyun Çeviri ekibinden izin alındı mı gibi sorular dönmüş ama arkadaş sadece Definitive Edition'a uyarlama yapıp yayınlamış, ücret talebi gibi bir durum da yok. Neyi dert ediyorsunuz çözemedim.
    Bu muhabbeti ben başlattım ben cevabını verim.Bu yama senin olsaydı ve adın gecmeseydi ne hissederdin.İkinci indirdiğiniz site reklamlı yani para kazanıyor yama üzerinden.

• Teşekkürler, 10. bölümdeyim ve henüz bir sıkıntı yaşamadım. Oyunun girişinde zaten yamanın önceki sahiplerinin isimleri var. Arkadaş kendine bir pay çıkarmamış. Emeğine sağlık.
  • Teşekkürler.

• dpcmsx kullanıcısına yanıt
    arada çıkan yönlendirme sayfasına bende güvenmiyorum çok şaibeli direkt linki verse daha iyi olur zaten bu tarz siteler bir link yönlendirmesi ile çok para kazandırmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

Emeğine sağlık, Oyun Çeviri ekibinden izin alındı mı gibi sorular dönmüş ama arkadaş sadece Definitive Edition'a uyarlama yapıp yayınlamış, ücret talebi gibi bir durum da yok. Neyi dert ediyorsunuz çözemedim.
    Ben neyi dert ettiğimizi söyliyim. 1.si izin almadan yapması. 2.oyun çevirinin isminin dahi geçmemesi. Byflash'ın oyunun çıktığı günün akşamı benim pc ye bağlanıp 3 saat harcamış olması ve daha kimbilir ne kadar uğraşmış olması. Kimse niye çıkarttın demiyor ayrıca ama insan hiç olmazsa bir sorar değilmi.

• Valla herkesin etik algısı farklı sanırım ben yanlış diyorum bu durum biri teşekkür ediyor biri fazla kazandırmaz diyor.

• Gene Muhalefetler konuya üşüşmüş neyse eline sağlık kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Gene Muhalefetler konuya üşüşmüş neyse eline sağlık kardeşim.
    Neyin muhalefeti? Bir ekibin yaması çalınıp üstüne adam bu yamadan para kazanmaya çalışıyor kafanız mı güzel?
  • Helal,takma sen onlari

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Bu muhabbeti ben başlattım ben cevabını verim.Bu yama senin olsaydı ve adın gecmeseydi ne hissederdin.İkinci indirdiğiniz site reklamlı yani para kazanıyor yama üzerinden.

Alıntıları Göster
    Birincisi ekibin adı zaten yama içeriğinde belirtiliyor, keza emeği geçenler de. Ayriyetten arkadaş uyarlama yaptığını belirtmiş zaten. Çıkıp yamayı ben yaptım gibi bir ithamda da bulunmamış.
    Ben yamayı indirmediğim için reklam yönlendirmeli site koyduğunu görmedim. Bunu yapmaması gerekirdi, bunun dışında bir problem göremiyorum halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 24 Mayıs 2020; 16:25:13 >

• Yamanın içeriğiyle oynanmamış yani eline sağlık kardeşim sen bakma olumsuz yorumlara
  • Arsız hırsız, ev sahibini bastırırmış...

Pişkin pişkin emek hırsızlığını destekleyip yapılan terbiyesizliği savunanlarda en az onun kadar arsızdır.
  • Yazıklar olsun kaldırdım videoyu. hiç almadığım büyük laflar söylendi hırsızmış şuymuş buymuş indirmeyin ve kullanmayın yamayı kendi çeviri ekibi yapınca kullanırsınız tek yaptığım uyarlamaktı hiçbişeyini ellemedim yeni oyuna başlarken yamayı uyarlayan lalilak diye text ekledim o kadar onun dışında hiçbirşeye karışmadım. bir daha başkaları için emek vermeyeceğim birşeyi hak etmiyorsunuz. iyi günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C45497F9A

Yazıklar olsun kaldırdım videoyu. hiç almadığım büyük laflar söylendi hırsızmış şuymuş buymuş indirmeyin ve kullanmayın yamayı kendi çeviri ekibi yapınca kullanırsınız tek yaptığım uyarlamaktı hiçbişeyini ellemedim yeni oyuna başlarken yamayı uyarlayan lalilak diye text ekledim o kadar onun dışında hiçbirşeye karışmadım. bir daha başkaları için emek vermeyeceğim birşeyi hak etmiyorsunuz. iyi günler dilerim
    söylenecek söz yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C45497F9A

Yazıklar olsun kaldırdım videoyu. hiç almadığım büyük laflar söylendi hırsızmış şuymuş buymuş indirmeyin ve kullanmayın yamayı kendi çeviri ekibi yapınca kullanırsınız tek yaptığım uyarlamaktı hiçbişeyini ellemedim yeni oyuna başlarken yamayı uyarlayan lalilak diye text ekledim o kadar onun dışında hiçbirşeye karışmadım. bir daha başkaları için emek vermeyeceğim birşeyi hak etmiyorsunuz. iyi günler dilerim
    Kardeşim o laf ettiğin burda muhalefet yada takmayin denilen kişiler ülkemize dilinde yama üreten çevirmen ve programcılar .Belki sen bilmeyebilirsin ama senin yaşın burda verilen emeklere yetmez.Biz hiçbir şeye layık değiliz siz herşeye layıksınız güzel kardeşim.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt
    adam akıllı videoyu kaldır, linki sil denilebilir. HIRSIZ, ARSIZ demekte sizin adamlığınız güzel abim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.