Şimdi Ara

MAFİA 2 DEFİNİTİVE EDİTİON TÜRKÇE YAMA UYARLADIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hırsız, arsız gibi şeyler denildiği için kaldırdım videoyu. ben 15 yaşındayım bişeyler yapıp uğraşıyorum ki bir oyunu oynayın diye. oyunda hiçbirşeyi ellemedim tek yaptığım eski yamayı yeni sürüme uyarlamaktı birde yeni oyun deyince yeni text ekledim yamayı uyarlayan lalilak diye onun dışında emeği geçenlerde adım bile yok. birisine hırsız demek hiçte hoş birşey değil. videoyu kaldırdım lütfen yamayı kullanmayın ve indirmeyin. iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Mayıs 2020; 18:6:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia 2 Definitive Edition Türkçe Yama ile Undefined Text ID Hatası Çözümü

"Mafia 2 Definitive Edition Türkçe Yama"yı uyguladıktan sonra "undefined text id" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, oyunun metin dosyalarının düzgün yüklenmediğini veya bozulduğunu gösterir.

Bu sorunu çözmek için şu adımları takip edebilirsin:

• Oyunu tamamen kaldır ve yeniden yükle.
    • Türkçe yamayı yeniden indir ve kur.
    • Yama kurulumu sırasında "Oyun Dizinini Seç" bölümünde, oyunun kurulu olduğu doğru dizini seçtiğinden emin ol.
    • Yama kurulumu tamamlandıktan sonra, oyunu yönetici olarak çalıştır.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, oyun dosyalarının bozulmuş olma ihtimali vardır. Bu durumda, oyunun bütünlüğünü doğrulamak için Steam'i kullanabilirsin:

• Steam kütüphanenden "Mafia 2 Definitive Edition" oyununa sağ tıkla.
    • "Özellikler"i seç.
    • "Yerel Dosyalar" sekmesine tıkla.
    • "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıkla.

Steam, oyun dosyalarını doğrulayacak ve bozuk dosyaları yeniden indirecektir. Bu işlem tamamlandıktan sonra, oyunu yeniden başlat ve Türkçe yamanın doğru çalışıp çalışmadığını kontrol et.

Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hala "undefined text id" hatasıyla karşılaşıyorsan, yama geliştiricisiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler kardeşim umarım emeğinin karşılığını alırsın.
  • Grafik farkı olmadığı için silmiştim definitive versiyonunu sizin sayenizde tekrar oynamayı düşünüyorum ancak oyun başı değilde oyun sonlarını falan denedinizmi herhangi bir hata vs varmı ?
  • Emeğinize sağlık. Hemen deniyorum.
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    oyunun sonlarına da baktım herhangi bir hataya rastlamadım ama hataya rastlayanlar bana ulaşabilir ve hatayı düzeltirim
  • Keşke konuya da link ekleseniz. Linkin içerisindeki linkin içerisindeki linke gitmek gerekiyor. Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
  • Yama sahibinden izin almışsındır umarım çünkü belki kendileri düzenleyip sitesinde paylaşmak isteyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • menü deki yazılar dışında sıkıntı yok 8 saatlik emeğine sağlık.
  • Ellerine sağlık kardeşim bunu bekliyordum bende çok iyi oldu
  • 45dk oynadım sorunsuz. ellerine sağlık hocam.
  • Teşekkür ederim elinize sağlık.
  • Ellerine sağlık en kısa zamanda deneyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellerine sağlık beklediğim yamaydı.
  • emeğine sağlık kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Yama sahibinden izin almışsındır umarım çünkü belki kendileri düzenleyip sitesinde paylaşmak isteyebilir.
    Şöyle bir soru sorulmuş. Cevabını merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık yükleyeceğim. Rica etsem saints row 3 remastered'e de Türkçe yamasını uyarlar mısın, remastered geçtiğimiz gün çıktı.
  • ellerin dert gormesin
    darisi cikacak olan mafia 1 e

• emeğine saglik kardeşim

• emeğine sağlık geri kalan eksiklikleri de ilk yamanın sahipleri düzeltsin artık oynamak için bunu bekliyordum.
  • Emeğine sağlık hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.