Şimdi Ara

MAFİA 2 DEFİNİTİVE EDİTİON TÜRKÇE YAMA UYARLADIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz ne kadar çekemeyen haset insanlarsınız blader adam burada yamayı mı çalmış sadece uyarlamış he reklamlı indirme linki koymuş bumu b...ttı size ? işiniz gücünüz muhalefet başka hiç bir halta yaramayan insanlarsınız o şunu yapsa bunu niye yaptı bu böyle olsa neden öyle oldu her halta burnunuzu sokup muhalefet olun anca bir de utanmadan pişkin pişkin adamın yamasını çalmışlar diyor adam uyarladım indirme linkini koydum diyor hırsızlığı ayırt edemeyecek kadar cahil insanlarsınız siz sizin gibi insanlar israf dan başka bir şey değil gözümde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C45497F9A

adam akıllı videoyu kaldır, linki sil denilebilir. HIRSIZ, ARSIZ demekte sizin adamlığınız güzel abim.
    Kardeşim benim gözümde karaktersiz olan insanlarla konuşmana gerek yok hiç cevap bile verme böyle insanlara. Böyle insanlar üretime engelden başka bir şey değil ülke de böyle insanlar benim gözümde büyük bir İSRAF....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C45497F9A

adam akıllı videoyu kaldır, linki sil denilebilir. HIRSIZ, ARSIZ demekte sizin adamlığınız güzel abim.
    Kardesim sana en başta dedim ki izin aldın mı ? İletişime geçip soracaktin ondan sonra ne yapıyorsan yap ama sessiz kalıp arkanda seni destekleyen kişiler çıkınca iş bu hale geldi.Adamlık muhabbetine girmeyelim sen adam ol üret öyle gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Adam sırf reklamlı indirme linki paylaştı diye mi sizi bu kadar gerdi bu olay parayla mı sattı anlamıyorum sizin gibi insanlara harbiden sinir oluyorum şuan burada saçma sapan mesajlar atmak istemiyorum karşımda olsan yüzüne karşı söyleyeceğim çok güzel sözler olabilirdi senin için üretime engel olmaktan başka hiç bir işe yaramayan insanlarsınız siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Adam sırf reklamlı indirme linki paylaştı diye mi sizi bu kadar gerdi bu olay parayla mı sattı anlamıyorum sizin gibi insanlara harbiden sinir oluyorum şuan burada saçma sapan mesajlar atmak istemiyorum karşımda olsan yüzüne karşı söyleyeceğim çok güzel sözler olabilirdi senin için üretime engel olmaktan başka hiç bir işe yaramayan insanlarsınız siz.
    Bak emin ol söyleyemezdin.Belli ki burda bu konuya olumsuz yorum yapanları tanımıyorsun ne kadar yama yapmışlar ne kadar katkıda bulunmuslar.Bir araştır gel öyle konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Bak emin ol söyleyemezdin.Belli ki burda bu konuya olumsuz yorum yapanları tanımıyorsun ne kadar yama yapmışlar ne kadar katkıda bulunmuslar.Bir araştır gel öyle konuşalım.

Alıntıları Göster
    Ben ortada bir emek var ise herkese destek veriyorum sizin gibi burada kendimi yırtmıyorum. söyleyemezsin diyorsun karşında 20 lik çocuk yok karşımda olsan söylememe gerek de kalmaz zaten. sizin gibi her şeye çıngan çıkaran insanlardan bıktım şu forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 24 Mayıs 2020; 18:46:40 >
  • ya arkadaş yamayı bir şekilde uyarlamış madem öyle sizin yamanız duyurup yapsaydınız o zaman biz definitive edition'a uyarlayacağız diye hem yapmıyorsunuz yapana da mani oluyorsunuz hırsızlıkla falan suçluyorsunuz neyse kardeşim emeğine sağlık böyle tiplere takılma türkçe yama konusunda bu forumda anlam veremediğim tip de insanlar türedi direk bloklayıp cevap dahi vermiyorum artık
  • quote:

Ben ortada bir emek var ise herkese destek veriyorum sizin gibi burada kendimi yırtmıyorum. söyleyemezsin diyorsun karşında 20 lik çocuk yok karşımda olsan söylememe gerek de kalmaz zaten. sizin gibi her şeye çıngan çıkaran insanlardan bıktım şu forumda...

Alıntıları Göster
    Senin karşında da 20 yaşında çocuk yok.Biz olay çıkarmadık ben sordum yanıt gelmedi sonra emek nedir bilmeyen yandaşlar girince muhabbetin rengi değişti.Burdaki yönetimi yada insanları beğenmiyorsan girmezsin yamalarini indirmezsin olup biter.

• Böyle olacağını biliyordum yamayı direkt indirmişim iyi ki, sen laf söyleyenlere bakma sayende remastered oynuyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Senin karşında da 20 yaşında çocuk yok.Biz olay çıkarmadık ben sordum yanıt gelmedi sonra emek nedir bilmeyen yandaşlar girince muhabbetin rengi değişti.Burdaki yönetimi yada insanları beğenmiyorsan girmezsin yamalarini indirmezsin olup biter.

Alıntıları Göster
    Ben 2009 dan beri bu forumdayım senin gibi boş laf yapan insanlara laf anlatmaktan 1 hesabım ban yedi yani senin anlayacağın bu forumda senin gibi insanları uzak tutmak için buradayım.
  • Neyse çok ama çok boş muhabbetlere daha fazla girmek istemiyorum sizlerin sayesinde insanlar Definitive edition sürümüne türkçe olarak ulaşamaz artık sizler portlar sizler paylaşırsınız o zaman siz hırsız olmazsınız belki :)
  • quote:

Ben 2009 dan beri bu forumdayım senin gibi boş laf yapan insanlara laf anlatmaktan 1 hesabım ban yedi yani senin anlayacağın bu forumda senin gibi insanları uzak tutmak için buradayım.

Alıntıları Göster
    Bizde ban yeriz problem degil.Burda herkes yanlışa doğru desede ben yanlışa yanlış derim.Beni uzak tutmak için elinden geleni yap lütfen.

• Boşu boşuna uğraşmış arkadaş zaten. Bu remaster denilen şeyin sadece renk paleti farklı o kadar. Hatta ilk hali çoğu zaman daha canlı. Gidin normalini oynayın daha iyi. En azından yer kaplamıyor fazla.
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Yenisi Steam kütüphaneme ücretsiz eklendiğinden beri, klasik olanı indiremiyorum ama. Hata veriyor. Tamamen kaldıracaklar sanırım. Sizde ya da başka kimsede aynı sorun oluştu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Boşu boşuna uğraşmış arkadaş zaten. Bu remaster denilen şeyin sadece renk paleti farklı o kadar. Hatta ilk hali çoğu zaman daha canlı. Gidin normalini oynayın daha iyi. En azından yer kaplamıyor fazla.
    Boşu boşuna mı uğraşmış? :D

Arkadaş ben bizim toplumumuzu çözemiyorum, anlayamıyorum ya. Konu sahibi Remastered oynamak istemiş, bu KENDİ TERCİHİ ve var olan yamayı kendi çabasıyla Definitive Edition sürümüne uyarlamış. Daha sonra da millet forumda günlerdir Definitive Edition sürümü için yama uyarlaması beklediğinden paylaşma kararı almış. Paylaşmayadabilirdi, paylaşmak istedi, paylaştı. Kâr amacı güdüyor mu? Hayır. Emeği geçenleri silip atıyor mu? Hayır. Alt tarafı uyarlayan diye kendi adını yazmış, tek yaptığı bu. Ama adam hem arsız oldu hem hırsız.

İlginçsiniz yemin ediyorum. Umarım aynı duyarları yamaları portlayarak ücretli şekilde satanlara da gösterirsiniz. Zira tek derdiniz "Türkçe olmayan oyun kalmasın" yersen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 24 Mayıs 2020; 19:10:39 >

• JRache kullanıcısına yanıt
    Şahsi menfaatinize uyan her şey mubah sizin için. Yanlışa doğru bile diyorsunuz. Ayıbın alası...
  • Önemli olan konu oyunların yerelleştirilmesi ve Türkçe olması Herkesin Türkçe oynaması. Hatta şuan bazı grupların mottosu bu. Oyunçeviri ekibini şimdiki gruplarla bir tutmayın tek kuruş talep etmeden yüzlerce çeviri yaptılar amaçları oyunların Türkçe oynanmasıydı çünkü. Bu yamaya da hiç bir şey demezler rahat olun. Konuya gelirsek herhangi bir yanlış yok. Yama zaten oyunçevirinin, içinde de yazıyor isimleri. Paylaşan arkadaşın ismi falan da geçmiyor hiç bir yerde. Belki link kısaltma koyduğu için eleştirilebilir ama arkadaş işi gücü bırakmış bu yamayla uğraşmış o kadar emeği var o yüzden ona da bir şey diyemem. Pek sanmıyorum ama oyunçeviri yamayı güncelleyecek olursa o yamayı indirip ordan devam edebilirsiniz. Linkleri falan silmiş arkadaş sinirlenip sanırım ben koyuyorum indiremeyenler için.

alternatif
    s4.dosya.tc
    text.rar dosyas�n� indir - download
    https://s4.dosya.tc/server10/ooupc9/text.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

Boşu boşuna mı uğraşmış? :D

Arkadaş ben bizim toplumumuzu çözemiyorum, anlayamıyorum ya. Konu sahibi Remastered oynamak istemiş, bu KENDİ TERCİHİ ve var olan yamayı kendi çabasıyla Definitive Edition sürümüne uyarlamış. Daha sonra da millet forumda günlerdir Definitive Edition sürümü için yama uyarlaması beklediğinden paylaşma kararı almış. Paylaşmayadabilirdi, paylaşmak istedi, paylaştı. Kâr amacı güdüyor mu? Hayır. Emeği geçenleri silip atıyor mu? Hayır. Alt tarafı uyarlayan diye kendi adını yazmış, tek yaptığı bu. Ama adam hem arsız oldu hem hırsız.

İlginçsiniz yemin ediyorum. Umarım aynı duyarları yamaları portlayarak ücretli şekilde satanlara da gösterirsiniz. Zira tek derdiniz "Türkçe olmayan oyun kalmasın" yersen :)

Alıntıları Göster
    link'e tık üzerinden kazanç koymuş ona kızıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 24 Mayıs 2020; 19:22:34 >

• kına yakın şimdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.