Şimdi Ara

Mafia 2 Türkiye Tek Fan Sitesi Açılmıştır.!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Site Planı uzun Zamandır Vardı.Bugün Bir Arkadaşımla Beraber Hayata Geçirdik Projeyi.Türkiye üzerine Tek Olan Mafia 2 Fan Sitesiyiz Şu Durumda Sizlerin Desteği İle Free Durumdan Kurtulup Allahın İzniyle Paralı Host ve Alan İsmi Sahibi Olacağız.Ama Yeterki Desteğinizi Esirgemeyin.Aramızda Oyunun Çok Büyük Fanları Var Bunuda Biliyorum Bunun Adına Konuyu Gerçekleştirdim ve Diğer Mafia 2 Konumuzda Burada Olduğundan Buraya Açmış Bulunuyoruz Sitemizde Şuanda Moderatör Alımları Mevcuttur Arkadaşlar Hepinizi Bekliyoruz...

Yeni Bir Haberde Buradan Mafia 2 Severlerine Vermek İstiyorum Başvuru Yapmış Oluyoruz Mafia 2 nin Resmi Sitesindeki Fanlardan Turkey Adı Başlığı Altında Tek Fan Sitesi Olarak Görüneceğiz Allahın İzniyle Sizlerin Yardımıylı Saygılarımızla...

www.mafia2.tr.cx
    www.mafiaturkiye.forumr.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan1511 -- 28 Temmuz 2010; 0:33:25 >

• Arkadaşlar Hayırlı Olsun Mesajlarınızı Beklemekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan1511

Arkadaşlar Hayırlı Olsun Mesajlarınızı Beklemekteyiz.
    pek güvenli gibi gelmedi bana siteler deneyen varmı arklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Neyi Güvenli Gelmedi Acaba Arkadaşım İmza Atıpda Altından Evinimi Alıcaz Bu Forum Datasında Kyspry Sky korumaları Mevcut.Rahat Olabilirsin.
  • quote:

quote:

Neyi Güvenli Gelmedi Acaba Arkadaşım İmza Atıpda Altından Evinimi Alıcaz Bu Forum Datasında Kyspry Sky korumaları Mevcut.Rahat Olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yayın hayatınızda başarılar

Ben bir şeye dikkat ettimde dh ile ilgili diğer bölümlerde pc ps3 vs. oyunlar tek başlık altında toplanırken xbox bölümünde neden bu yok acaba.

En son starcraft toplanmıştı pc bölümünde daha derli toplu oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Yayın hayatınızda başarılar

Ben bir şeye dikkat ettimde dh ile ilgili diğer bölümlerde pc ps3 vs. oyunlar tek başlık altında toplanırken xbox bölümünde neden bu yok acaba.

En son starcraft toplanmıştı pc bölümünde daha derli toplu oluyor.

Alıntıları Göster
    Şu ana kadar 2 tane fan sitesine üye oldum biri dmc biride resident evıl için.Biri kapandı digerinede mesaj atan yok bidahada fan sitelerine üye müye olmam yinede yayın hayatınızda başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Şu ana kadar 2 tane fan sitesine üye oldum biri dmc biride resident evıl için.Biri kapandı digerinede mesaj atan yok bidahada fan sitelerine üye müye olmam yinede yayın hayatınızda başarılar.

Saol ama 2 gün sonra kapatacak olsak burada kendimizi rezil etmiş olurduk demi ayrıca siteyide biz her türlü doldurmaya başladık kimse meraklanmasın en yeni haberler videolar ve daha fazlasıwww.mafia2.tr.cx adresinden ulaşabilmeniz mümkün.Saygılarımla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Saol ama 2 gün sonra kapatacak olsak burada kendimizi rezil etmiş olurduk demi ayrıca siteyide biz her türlü doldurmaya başladık kimse meraklanmasın en yeni haberler videolar ve daha fazlasıwww.mafia2.tr.cx adresinden ulaşabilmeniz mümkün.Saygılarımla

Alıntıları Göster
    tr.cx ne adam gibi .com falan yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: 19931997

tr.cx ne adam gibi .com falan yokmu

Alıntıları Göster
    Pek iş yapmaz burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Pek iş yapmaz burası

aynen zaten site adreslerine bak .cx li felan siteler keylogger oluyo genelde
  • quote:

quote:

Pek iş yapmaz burası

Mafia 2 nin Resmi Sitesinden Fan Sitelerine Baktıgınızda Hepsi Free Biz İş Yaparsa Zaten Paralıya Çevireceğiz Diyoruz İçindeki İçerikle Beraber com a döndüreceğiz.Güzel ve yeni bir alan ismiyle.Rahat olun keyloger meyloger bişe olmaz dediğim gibi resmi sitedeki fanların alayı free.Kafanıza göre yorum yapmayın

• quote:

quote:

quote:

Pek iş yapmaz burası

Mafia 2 nin Resmi Sitesinden Fan Sitelerine Baktıgınızda Hepsi Free Biz İş Yaparsa Zaten Paralıya Çevireceğiz Diyoruz İçindeki İçerikle Beraber com a döndüreceğiz.Güzel ve yeni bir alan ismiyle.Rahat olun keyloger meyloger bişe olmaz dediğim gibi resmi sitedeki fanların alayı free.Kafanıza göre yorum yapmayın

Alıntıları Göster
    Konuyla alakasız ama bir soru sormak istiyorum.Ben mafia 1 i oynamadım.Ama mafia 2 yi oynamak istiyorum.Acaba konuları ayrımı yoksa 1. nin devamı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Konuyla alakasız ama bir soru sormak istiyorum.Ben mafia 1 i oynamadım.Ama mafia 2 yi oynamak istiyorum.Acaba konuları ayrımı yoksa 1. nin devamı mı?

Oyundaki Bilgiler Tam olarak Su Yüzünde Değil Çünki Henüz Demosu Bile Yayınlanmadı.Ama Oyun 1 ile ufaktanda olsa alakalı.2 de NYC'deki Don ları yani Mafia babalarını temizlemeye calısıcaksın.Ana Görevlerden birisi Bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Oyundaki Bilgiler Tam olarak Su Yüzünde Değil Çünki Henüz Demosu Bile Yayınlanmadı.Ama Oyun 1 ile ufaktanda olsa alakalı.2 de NYC'deki Don ları yani Mafia babalarını temizlemeye calısıcaksın.Ana Görevlerden birisi Bu.

Alıntıları Göster
    Site Güncellenmektedir.

• quote:

Site Güncellenmektedir.

Alıntıları Göster
    Bu tür oyunların devamlılığı olmaz.Sitede ne konuşacan.Hep aynı şeyler.Yine de başarılar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Bu tür oyunların devamlılığı olmaz.Sitede ne konuşacan.Hep aynı şeyler.Yine de başarılar diliyorum.

Öncelikle teşekkür ediyorum Sağolasın.Öncelikle şunu söylemeliyimki 1 inci oyununu hiç oynamamışsın o kötü grafiklere sahip oyun zamanında en iyi oyundu ve seneryosu ile hayla öyle oynayanlarımız çok haylandaha onlardan biride benim mükemmel bir senaryoyada sahipti.Emin ol oynadıgında bizimle aynı kanata varacaksın veya biliyorsan kafandan iyice bir geçir Gta yada öyle deniyordu suanda harry potter ıda geri bırakma çabası gösteriyor 5 i yolda.Lütfen böyle düşünmeyiniz 2 inci oyun çıkmadan gta 4 ü ezdi geçti.Hatta paspas yaptı oyun çıkmadan bu kadar tutuldu.E gelecek seriye sen karar ver.

• quote:

Şuan bile çıktığı günden beri üstünden kaç yüz tane oyun geçmesine rağmen oynadığım oyunların ilk 5indedir. Ve mafia 1 in yarattığı etki ile mafia2 bu kadar bekleniyor. 1. oyunun yarattığı etki atmosferi ben bi kaç oyunda yaşayabildim. Oyun bu kadar iyiyse illaki konuşulacak bişeyler vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

quote:

Şuan bile çıktığı günden beri üstünden kaç yüz tane oyun geçmesine rağmen oynadığım oyunların ilk 5indedir. Ve mafia 1 in yarattığı etki ile mafia2 bu kadar bekleniyor. 1. oyunun yarattığı etki atmosferi ben bi kaç oyunda yaşayabildim. Oyun bu kadar iyiyse illaki konuşulacak bişeyler vardır.

Alıntıları Göster
    Yaw ben oyun kalitesine bir şey demiyorum zaten..İlla ki konuşulacak senaryosu osu busu vardır ama ne kadar sürekli olacak.Sürekliliği ne kadar olur.Neyse arkadışımız heves etmiş fanı olduğu oyunun sitesini açmış.Kesinlikle heves kırmak istemem.O yüzden bu konuyu daha fazla dallandırıp budaklandırmak istemiyorum.Site hayatınızda başarılar diliyorum.Mafia 2'yi de 4 gözlen bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yaw ben oyun kalitesine bir şey demiyorum zaten..İlla ki konuşulacak senaryosu osu busu vardır ama ne kadar sürekli olacak.Sürekliliği ne kadar olur.Neyse arkadışımız heves etmiş fanı olduğu oyunun sitesini açmış.Kesinlikle heves kırmak istemem.O yüzden bu konuyu daha fazla dallandırıp budaklandırmak istemiyorum.Site hayatınızda başarılar diliyorum.Mafia 2'yi de 4 gözlen bekliyoruz..

Alıntıları Göster
    Neyse. Ekleyeceğim birşey yok. Arkadaşlara katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 29 Temmuz 2010; 11:38:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.