Mafia: The Old Country | 2025 | PC ANA KONU (5. sayfa)
-
-
Butun onceligimi Mafia uclemesine verme zamani gelmis demek ki. Diablodaki sezonluk karakterimle isim bitince su oyunlari aradan cikarayim. Cok bile beklediler zaten de, neyse canim neyseee.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben oyunun çıktığı dönemi yaşamış birisiyim. Sırf oyunu oynamak için mesken tuttuğumuz İnternet Kafe'yi aldatıp başka Kafeye gitmiştik oynamaya. İlk isminden, introsundaki dövme yapma sahnesinden falan haberim var yani. Çek Cumhuriyeti menşeili bir firma Amerika kökenli bir firmanın bünyesine katılıyor. Genelde bu birleşmeler pek iyi sonuçlanmıyor, burada birde Kıta farkı var. Demek istediğim asıl kadronun yapmasıydı. Mafia 3'ün çıktığı dönem giriş sekansını oynamış öyle bırakmıştım. Remake'i ise oynama fırsatım olmadı henüz. Umarım başarılı bir yapım yaparlar. Benim dileklerim Halo'yu yine Bungie'nin, GoW serisini ise yine Epic'in yapması gibi hayalden öte değil hocam.
-
Hocam az çok sizi biliyorum. Muhtemelen zaten yaşlarımız da yakındır.
Mafia 1 ve 2 yi asıl yapan kişi bilginiz vardır Çek abimiz Daniel Vavra'dır. Zaten sonra ayrıldı İllusion Softworks de sonradan 2K Czech bünyesine katıldı malum. Gerçekçilik takıntısı olan Vavra abimiz Kingdom come filan yaptı. Adam ne yapsa efsane oluyo zaten 😀
Özetle Hangar 13 ün altında yine eskilerden birileri de olacağı için ben kötü olacağını düşünmüyorum. Ayrıca Mafia 3 ün belli bir noktaya kadarki kısmı lineerdi. Yukardakilerin baskısı sonucu erken çıkarmak için oyunu birbirinin aynısı mekan basmaya çevirdiler. Mafia 3 oynayan herkes de farkındadır bunun zaten. Bir noktaya kadar gayet lineer ve ilk 2 oyun gibi akıyodu. 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Haklsınız hocam ancak 3.oyun bence en başta konsept olarak hatalıydı. Vietnam savaşı, zenci ana karakter. Büyücü zenci kadın, alkolik Hurdacı. Bunlarla Mafia oyunu çıkmaz.
-
Bu konudaki eleştiriler sonuna kadar haklı. Sjw ayağına mahvettiler birçok oyunu. Herkes de bilir ki mafya İtalyan olur Sicilyalı olur 😀 yine söylüyorum emin olun son oyun güzel olacak. Bir kere ilk defa Amerika dışında Sicilya'da geçecek oyun. Özüne döndüğünün bana göre en büyük göstergesi 🙂
Modern çağ Mafyası da olur, yeter ki hikayesi Sicilya İtalya gibi Mafyanın doğduğu yerlerde geçsin, neticede Mafya kavramı şu anda bile var. Mafia III baştan ana karekter ve hikaye seçimi olarak kötüydü ona ben de katılıyorum. Hangar 13, 2K Czech'in bir parçası olduğundan, Mafia: The Old Country'nin kötü bir proje olacağına ben de ihtimal vermiyorum.
Görsel anlamda oyun teknolojisi bayağı gelişti ama, herşey sadece grafik animasyondan ibaret değil. Açık dünya oyunlarında benim için başta hikaye, etrafla etkileşim, oynanış detayları, görev çeşitliliği çok önemli. Mafia ilk oyun, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077 gibi oyunları buna örnek verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ağustos 2024; 9:24:19 > -
Mr. Salieri sends his regards...
-
Mafia Definitive Edition'da şuan bağlamını hatırlamıyorum ama bir yerde The Old Country ifadesi geçiyor replikler arasında. Belli ki ilk oyunun da öncesini anlatacak olmakla birlikte tahminimce tamamı Sicilya'da geçmez, bir iki bölüm orada takılıp Abd'ye yolculuk eder ve mafyanın Abd'de yerleşip palazlanmaya başladığı dönemleri görürüz. Sicilya olayı kafamda oturmuyor çünkü, bütün oyunu orada geçiremezler gibi geliyor.
-
Bir yorumda o zamanki Avrupa ve Sicilya taraflarında arabaların çok rağbet görmediği henüz sokakların arabalarla dolmadığı zamanlardı deniyor, mafia serisi de az çok araba üzerine ilerliyor, belki ilk yarısı Sicilya'da geçip sonrasında Amerika'ya yerleşme üzerine olabilir, finalde de mafia 1'e bağlanır
Mafia 2de Vito'nun askerde olduğu bölümler vardı hapishane görevide bir nevi şehir olmadan yapılan görevlerdi. Bu şekilde Sicilya görevleride olabilir. Benim de aklım almıyor 1900ler ve Sicilya'yı taşradan bozma, adam akıllı mekanı, zenginliği olmayan bir yer o dönemler için fakir halka mı racon keseceğiz.
-
Aslında tıpkı Mafia Definitive Edition'da olduğu gibi bölümler halinde ilerleyen ve bizi açık dünyayla çok fazla yüzgöz etmeyen, direkt görev odaklı bir oyun olursa belki o şekilde kotarabilirler araç işini. O hali de çok script hissettirebilir işte. Benim hoşuma gider ama gitmeyecek çok fazla kişi de var. Mafia oynuyorsan araç sürmelisin bence de. Görelim bakalım. Kuvvetle muhtemel düşündüğümüz gibi olacak yalnız. Tamamı Sicilya'da geçmez. Yalnız oyundan umudum bir hayli yüksek ilk oyunun remakeini oynadıktan sonra. Umuyorum sağlam puanlar ve övgüler alır da geleceğe dönük daha fazla hikaye tabanlı, dahası ciddi tonlu oyunlar görebiliriz. Koca oyun dünyası iki üç stüdyonun eline bakıyor artık.
-
2025 senesinde çıkacak bir oyun için "IN GAME CINEMATIC ENGINE RENDERED FOR TRAILER" uyarısı koymasıyla tebessüm ettirdi Hangarcılar.Bir uyarıyıda ben koyayım, gene t.şş.k gibi bir Hangar oyunu geliyor.
-
-
Battlefield 1'de 1. dünya savaşını oynamıştık ama silahlar ve araçlar epey gelişmişti. Silahların tarihlerine bakmak lazım. O devir hangi silahlar varmış diye. Birazda abartınca tamamdır. Fakat görevler nasıl olacak ? O dönem sicilya mafyası ne kadar büyük ? Bence bol bol abartıp, o dönem olmayan şeyleri sunacaklar.
-
Araç sürüşlerini skip etme isteğe bağlıydı isteyen sürebilir yine
Ben asla gecmedim zaten arac surusu cok keyifliydi. Ondan da bahsetmedim hem chapter chapter giderse belki arac surme sekanslari eklemeden de bir sekilde cevirebilirler hikayeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet Sicilyayı köy sanıyor herhalde 3 oyundur zaten New York benzeri bir şehir gördük. Umarım oyunun tamamı Sicilya da geçer. Şöyle kırsal ile kasabanın birleştiği güzel bir dizayn serinin de içini açar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X