Köy hocam işte millet at arabasıyla falan dolaşıyor. Gerçi Hangar 13 bu oyuna da Mafia 3'teki araçları ve karakterin askeri montunu koyar kesin. |
Mafia: The Old Country | 2025 | PC ANA KONU (6. sayfa)
-
-
Fragmanda gözüken yer veya Mafia 2 başında ki Sicilya bölümleri pek köye benzemiyor hocam. :D
-
Katılıyorum hocam. Ayrıca oyunun ısrarla rdr2 gibi 1900 lerin hemen başında geçeceğini zannediyorlar 😄 Yahu diyorum ki mafia 1 1930-38 arası geçmişti. Bu da 1928-30 arası geçemez mi? İlla 1901'de mi geçecek 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çocukluğumdan beri Mafia serinin büyük bir hayranı olarak Gta 6'dan sonra beklediğim en büyük oyun bu olabilir. İtalyan mafyalarını işlemek için Sicilya gerçekten harika bir mekan. Zaten ilk oyunun büyük hayranları iyi bileceklerdir, Omerta'da Sicilya'da italyan mafyaları tarafından uygulanan bir bir suskunluk yasasıdır, ailesine ihanet edip bu suskunluk kurallarını bozanlar aynı ilk oyunun ana karakteri Tommy Angelo gibi eninde sonunda sawed off shotgun tüfeği ile infaz edilir.
Sanırım 2k ve Hangar 13, Mafia 3 çöpünden sağlam bir ders çıkartmış olmalılar, Mafia'nın dördüncü serisinde serinin özüne dönerek Sicllya'da tam italyan mafia konseptini işlemeyi hedeflemişler. Mafia denilince benim aklıma gelen konsept, puslu şehir ortamlarında klasik afilli arabalar eşliğinde jilet gibi takım elbise içinde, uzun paltolarını üstlerine çekmiş soğuk tipli adamlar geliyor zaten, ki bu konspeti en iyi işleyen seri bana göre Mafia'nın ilk oyunu The City Lost Heaven ve onun 2020'de çıkan Remake sürümüydü.
Yalnız 1900 yıllar için Sicllya'da Salıeri ve Morello'nun Don Peppone için çalıştıkları dönemi anlatan bir hikaye yazarlarsa muazzam olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 30 Ağustos 2024; 22:33:1 >
-
Mafiagame.fandom sitesinden Salıeri ve Morello'nun patronu olan Don Peppone ile ilgili WİKİ kaynaklı detaylı bir araştırma yaptım, kendisi 1910'lu yıllarda başında İTALYA'da kendi Mafya suç örgütünü kurmuş ve daha sonra ailesi ile Amerika'nın Lost Heaven şehrine yerleşmiş.
Hatta ailesini kurduğu mafya mensupları. Başta Ennio Salieri olmak üzere, Marcu Morello ve onun kardeşi Sergio Morello, Vincenzo Ricci, Luigi Marino ve Frank Colletti gibi ilk mafya oyunundan tanıdığımız kişiler.
Don Peppone Lost Heaven in en güçlü suç lordu olarak 1910 yılından 1920 yılına kadar 10 sene boyunca saltanatını sürdürmüş. 1920'lerin başında ise bir iş anlaşması sırasında öldürülmesiyle sona ermiş. Zaten ilk oyunun ana karakteri Tommy Angelo'da tanıklığında Dedektif Norman'a Don peppone ile ilgili bilgiler aktarıyordu.
Mafia The Old County oyununa gelecek olursak, bence büyük bir ihtimal ile Don Peppone'nin 1910 ve 1920 yılllarında Sicilya'da başlayan italyan mafya suç örgütünü işleyecekler. Ana karakter olarak da Ennio Salıeri'yi yöneteceğimizi düşünüyorum.
Bazı kişilerinde belirttiği üzere oyunun hikayesinin Sicilya'da başlayacak ve daha sonra Lost Heaven'da davam edecektir diye düşünüyorum. Eğer Don Peppone'nin Mafya suç örgütü işlenecekse Lost Heaven'de mutlaka olacaktır.
Bence Peppone iltalyan mafya hikayesi için harika bir Don karakteri olacağını düşünüyorum, hem ilk oyundan çok sevdiğimiz karakterleri de tekrar görme şansını bize tanıyacaktır, hem de Sicilya'dan Lost Heaven'a geldiğimizde o ilk oyunun atmosferini tekrar içimize buram buram çekeceğiz.
Don peppone 1920 yılında öldükten sonra Don Salıeri'nin hikayenin son Epilogue kısımlarına doğru Paulie ve Sam ile tanışıp onları ailesine falan nasıl kattığını görsek bence çok iştah kabartıcı bir mafya oyunu olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 31 Ağustos 2024; 22:59:23 >
-
Hocam yazdıkların genel olarak benim de istediğim şeyler 😀 Sadece yazdıklarından birine katılmıyorum. Ben açıkçası Salieri nin bizzat kendisini oynamak istemem. Salieri nin gençliğinde belki bir iki görev yapabiliriz ama oyunun genelini yine Don Peppone nin filan adamlarından biri olarak oynamak daha güzel olur diye düşünüyorum. Bir de Salieri nin gençliği hakkında tam bir bilgimiz yok. O da Tommy gibi sıradan bir tetikçi miydi yoksa genelde parası olan sokakları başkalarına bırakıp kendisi yönetici konumunda olan birisi miydi bilmiyoruz. 🙂
Ayrıca Mafia serisinde hiç 2 ayrı ana karakteri oynamadık. Benim dediğim gibi hem farklı bir karakter hem Salieri yi de aynı anda oynayamayız diye düşünüyorum 🙂
Take Two yatırımcılar toplantısında Mafia The Old Country nin çıkış tarihi 2026 mali yılı olarak planlandığı konuşulmuş. Bu da şu demek 2025 Nisan ile 2026 Mart arası çıkacak.2026 mali yılında çıkacak demek 2026 yılında çıkacak demek değil. 🙂
gamingboltBorderlands 4 and Mafia: The Old Country Will Launch Before April 2026https://gamingbolt.com/borderlands-4-and-mafia-the-old-country-will-launch-before-april-2026
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gta 6 ile bunun arasında en az 1 yıl fark koyarlar gibi geliyor. Gta 2025 sonu çıkarsa Mafia en az 2026 yaz sonuna kalır.
Hoş ben gerçi hala Gta'nın 10 11 ay sonra çıkacağını sanmıyorum yaprak kımıldamıyor.
-
Mafia The Old County' in bütçe anlamında kesinlikle Gta 6 nın seviyesinde bir oyun olabileceğini düşünmüyorum. Oyunun kesinlikle kalitesiz bir yapım olacağını da düşünmüyorum, zaten GTA 6'dan sonra en çok beklediğim ve sevdiğim bir oyun serisi neticede.
Sadece daha linear yapıda bir iş olacağı için 2k ve Hangar 13'ün, Rockstar'ın sadistçe para döktüğü 2 milyar dolarlık eğlence ürünü ile rekabete girme cesaretinde bulunabileceğini sanmıyorum. Onun için Take Two'nun Mafia The Old County'yi 2026 yılına ertelemesi bana da çok mantıklı geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun inş ilkbahar döneminde çıkar ama şimdiye kadar hiç bir mafia oyunu ilkbahar döneminde çıkmamış. Ağustos sonu veya Eylül başlarında çıkma olasılığı çok daha yüksek gibi değişiklik yapmazlarsa.
Gelmesede olur,Old Country filan traş bunlar,Mafia dediğin Chicago da geçer.
-
Takip.
-
İnşallah doğru çıkar hocam yaa. Bu ay bişeyler geleceğini kendileri söylemişti ama bugün gelirse çok nefis olur. Hem ayrıntılı bir trailer hem de çıkış tarihi verilse mükemmel olur 🙂
Bakalım akşam güzel haberler alacak mıyız?
PC GameryoutubePC Gaming Show: Most Wanted is our annual celebration of the most exciting projects in development for the world's greatest gaming platform. Our rundown of 25 titles is voted for by The Council—a panel of 70+ industry luminaries, including celebrated developers, content creators, and our own editors. This year's event will be broadcast here and via other major streaming platforms on December 5 at 12 pm PST, 3 pm EST and 8 pm GMT. In addition to our countdown, we'll also be featuring new trailers, content and reveals from a host of other games on our wishlist. Twitter: twitter.com/PCGamer TikTok: /pcgamer_mag Instagram: @pcgamer_mag Facebook: facebook.com/pcgamermagazine Forum: forums.pcgamer.com To subscribe to the magazine in the US, UK, or elsewhere, visit Magazines Direct. PC Gamer is the global authority on PC games. We’ve been covering PC gaming for more than 30 years, and continue that legacy today with worldwide print editions and around-the-clock news, features, hardware testing and game reviews on PCGamer.com, as well as major yearly events including the PC Gaming Show and PC Gamer: Most Wanted. #pcgamer #pcgaming #PCGSMWhttps://www.youtube.com/live/MD_O_H9Yq5c?si=WsQZ2Mma0P46FPbC
Akşam 23:00 ü bekleyeceğiz 🙂
Mafia: The Old Country Türkçe Altyazılı Fragman
Oyun FragmanlarıyoutubeSicilya'nın 1900'lerdeki acımasız yeraltı dünyasında geçen cesur bir mafya hikayesi Mafia: The Old Country'de organize suçun kökenlerini gün yüzüne çıkar. Çıkış Tarihi: 2025 #MafiaGame #Gamescom #MafiaTheOldCountry #Gaming #oyun #türkçeoyun #türkçeoynanışhttps://www.youtube.com/watch?v=m5ZT36QzwnE -
Aralık'ta daha fazlasını göstereceğiz demislerdi. Belki Game Awards'ta gösterirler ayrıntılı fragman. O da olmazsa bağımsız bir günde mecbur gösterecekler Aralık ayı içerisinde. Neyse en azından üstüne basa basa 2. kez 2025'te çıkacak dediler. O beni mutlu etti 😀
TGA a bir şey kalmadı umarım orada görürüz bir şeyler. Güzel bir gameplay gösterseler tadından yenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X