< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mafia: The Old Country | 2025 | PC ANA KONU (7. sayfa)
-
-
Oh be sonunda. 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım ne gösterecekler heyecanlandık.Yıllar sonra yeni bir Mafia oyunu gelecek.
-
Cgi fragman olmaz umarım hocam. Hikayeye dair ipuçları vermesini bekliyorum şahsen. Oyunun geçeceği şehri, sokakları, insanları, araçları filan göstersin de merakımız gitsin azcık da olsa 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu görseli görünce aşırı tüylerim diken diken oluyor.
tepsinin üzerinde kadın fotoğrafı, fotoğrafın üstünde kan akmış/akıtılmış.
fotoğrafın üstünde bıçak
şarap tıpası var. (sicilya şarap cennetidir)
Sicilya'nın meşhur Catarratto ve Nero d'Avola üzümleri olması lazım.
Bu oyun oynarken güzel bir italyan şarabı alırım.
-
Hocam mafia oyunları o kadar lezzetli ki ancak sunduğu saat (lineer olduğundan) bana yetmiyor bir türlü. Keşke bu oyunda ufak tefek yan görev ekleseler, açık dünya etkinlikleri ekleseler. Ancak elbette atmosferi bozmasın ana hikayeye katkısı olsun. O şekilde olmasını çok isterim. Yoksa sandbox yapıp da saçma sapan ubi tarzı şeyleri hayatta istemem. Amaca yönelik olsun, aldığımız keyif artsın müthiş olur 🙂
Not: Örnek vermek gerekirse misal rakip bir mafya ailesi var diyelim. 3-5 caposu olsun. Bunları öldürmek için çaba sarfedelim. Takip görevleri veya bir-iki mekan basmalı görev olsun. B.kunu çıkarıp mafya 3 gibi olmasın tabi 😄 Onları bitirdikten sonra lidere ulaşalım filan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 10 Aralık 2024; 11:42:24 >
Aynen ama diğer türlü bence yapısı bozulur. Lineer oyunları çok daha seviyorum bana 20-30 saat ana hikaye sunsun dolu dolu geçsin, oynarken ne ara bitti demem lazım ki o kadar keyif almış olayım. Mafia 1 ağırlığında yapılır diye tahmin ediyorum. Mafia 3 den çok tokat yediler ve yakışmayacak bir Mafia oyunuydu. Bana hikaye, atmosfer, oynanış, harika müzikler eşliğinde kaymak gibi akıp gitsin istiyorum. Oyunun bir bölümü Sicilya'da geçip bir bölümü de Amerika'ya yolculuk olucaktır. Yalnız oyunu İtalyanca oynayacağım ya baya mutluyum o müthiş italy aksanın hastasıyım.
-
Hocam yanlış anlaşılmasın gta gibi yüzlerce saat olsun demiyorum zaten. Ancak mafia 1 definitive editon gibi sırf ana hikaye olup da ordan yardırınca 10 saati bulmuyor. Hani en azından nasıl yaparlar ederler bilmiyorum ama 15-20 saati bulsa ona da okeyim. Yine söylüyorum amaca yönelik olacak questler. Ana hikayeye katkısı olacak, atmosferi bozmayacak, lore a da katkısı olacak 🙂
Bence ea'nın yıllar önce yaptığı godfather oyunundaki hikaye ilerleyişi mantığını mafia oyununun teması ile harmanlayabilirler. O zaman oyun süresi de baya bir artar. Hatırlayanlar vardır, bir er olarak alt rütbelerden giriyorduk aileye. hikayede ilerledikçe rütbe atlayıp aileye daha çok yakınlaşıyorduk. Daha çok bölge esnaf kontrolümüze geçiyordu. haraç alma adam kaldırma gibi işleri yapan bir tetikçi olmaya çalışıp sonrasında da yavaş yavaş ailenin bir parçası oluyorduk. Böyle biraz sündürseler hikayeyi çok hoş olurdu. Şu anda mafia oyunlarında daha oyunun yarısına gelmeden ailenin saygın bir üyesi oluyoruz. dolayısıyla da hikaye fazla uzayamıyor.
-
Aynen hocam Godfather benzeri etkinlikler olabilir. İşin aslı ben dönemin İtalya'sında daha fazla doyurucu zaman geçirmek isterim. Film tadında olsun. Hemen yükselmeyelim tırnaklarımızla kazıya kazıya geldiğimizi oyun bize hissettirsin. Yani mafia 1 definitive düşünün mesela. Nefis bir atmosfer. Ama 10 saati bulmayan lineer hikaye sonrası ben ne yapacağım abi bu şehirde? Free ride bana ne vâd ediyor? Maalesef hiçbir şey.
W3 teki gibi her yan göreve altyapısı düzgün hazırlanmış bir sunumla bana sunarsan gayet güzel de olur mafia için. Her görevde çatışmaya girmem şart değil. Kimi zaman takip görevi ver haraç alayım araştırma yapayım bölgede esnafla diyaloğa gireyim haraç alırken veya bi mekanı izlerken polis farketsin kovalamaca yaşansın bir el bile silah sıkmayayım hiç önemli değil. Yeter ki bana o şehirde geceli gündüzlü atmosferi iliklerime kadar hissettir. Umarım daha net anlatabilmişimdir 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gayet güzel istekler hocam. Umarım bu sefer biraz daha uzun soluklu olabilecek ve detaylı bir mafya oyunu çıkartırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de oyunu İtalyanca oynamayı düşünüyordum ama oyunda İtalyanca seslendirme olmayacak. Hatta bununla alakalı birçok tartışma çıkmıştı forumlarda. Fakat sonradan eklenecekse onu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 11 Aralık 2024; 10:20:25 > -
İtalyanca dublaj çok ekstrem geldi bana yapmazlar sanmıyorum. Olsa iyi olur ama gerçekçi olmakta yarar var.
Bu gece mi olacak Game Awards Türkiye saatiyle? Yarın gece mi yoksa?
-
İtalyanca olacağı söylendi hocam.
-
Hayır Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 03:00 te.
Hype
-
Trailer sızmış. Çıkış tarihi Summer 2025
-
Bu red dead mafia olmuş 😄 En sevdiğim iki serinin karışımı 😄 Neyse Mafia nin tahmin ettiğim gibi 2025 yazına çıkacak olması Gta 6 nın da ertelenmeyeceği anlamına gelir benim için.
Merakla bekliyorum
-
redditFrom the MafiaTheGame community on Reddit: Someone got an ad for the old countryhttps://www.reddit.com/r/MafiaTheGame/comments/1hcj7go/someone_got_an_ad_for_the_old_country
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 12 Aralık 2024; 15:31:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X