Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

02:00'da çıkış yapacak.
    Normalde 12 de açılırdı kilit bu oyun neden 2 anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elpdrno_046 kullanıcısına yanıt
    üstad paşa gönlü ne zaman çıkmak istiyor bu oyunun?

Şaka bi yana Epic'te de 02.00'de açılcak mı acaba, açılırsa 60 tl çekle yapıştırıcam direk.

bu kurda artık bu fiyatlara oyun almak hayal olacak zaten artık..
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    2K'in paşa gönlü öyle istemiş.

• englishman22 kullanıcısına yanıt
    Yapıştır gitsin hocam. FIFA gibi her sene aynı çıkan oyunumsular bile 500TL isterken bunun 260 istemesi büyük lütuf, zaten incelemeleri genellikle olumlu. Parasını kesinlikle hak edecektir, hikayesi ve karakterleri yeter. Optimizasyon sorunu da yok oyunun, 1080p en yüksek ayarlarda GTX 1060 60 FPS üstü çalıştırıyor oyunu.

• Çok merak ediyorum bunun konsol 3lemesini 60 liraya alasım var ama 2. Oyunu 3 kere bitirdim 3. Oyun tam rezalet ilk oyunu rezil etmemişlerdir umarım 3. Oyun gibi

• 725 mb diyor la bu ne
  • steam toplulugunda herkes aynı şeyi yaşıyor, oyun boyutu 725 mb ve açılmıyor dogal olarak
  • Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]
  • Düzeldi, oyunun boyutu 35 gb.
  • Denuvo olmasa alacaktım. Denuvolu oyunu arşivime eklemem. İlerde kaldırırlarsa steam arşivime girer. O eski mafia tadını alacağımdan umutlu değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjınal versıyonunu ılk oynadıgım dönemde, Gta serisine kafa tutabilecek, hatta seneryo olarak onu gecen tek yapımdı. Serının en ıyı oyunlarını bastan sona dogru sırala desenız? Cıkıs tarıhlerıne gore aynı sıralama da gıder.
    Mafıa 1: Serının en ıyı oyunu. Ozellıkle seneryosu. En hakıkı mafıa oyunu Hatta Mafıa 2 cıktıgı donemde, herkesın ortak dusuncesı, acaba Mafıa 1 bu grafıklerle cıksa nasıl olurdu?? Daha o donemde bır remake ıstegı vardı. Tabı bız o zamanlar remake vs. bılmıyorduk.
    Mafıa 2: Mafıa 1'e gore grafık olarak cag atlamıs (o donem ıcın, bence hala ılk versıyonun grafıklerı ıyı, remake oynamadım) Oynanabırlık ıyı.. Oyun suresı kısa.. Seneryo olarak Mafıa aılesınden cok 2 arkadasın Mafıa ıcıne gırısını anlatıyordu. Ama ılk oyundakı gıbı Mafıa aıle yapısı yerıne daha cok ana karakterın hıkayesıne odaklanıyordu. Oyun ıyıydı. Ama ılk etkıyı yaratmadı.
    Mafıa 3: Oynamaya bıle tenezzul etmedım.

Gelelım Mafia: Definitive Edition versıyonuna:
    Grafıkler tamam çok ıyı degıl. Ama ılk halını hatırladıktan sonra, tekrar o harıtayı en azından gunumuze yakın bır grafık kalıtesınde oynamak ınsanı duygulandırıyor.
    Artı yonu: Guclu seneryo yapısı.
    Sımdı gelelım eksılere:
    1:O donemde pclerın peformansından dolayı harıtada bazı seylerden feraget etmek zorundaydınız. Orn: Npc - Arac trafıgı vs.. gunumuzde artık boyle bır sorun yok. Oyunu bastan yaptıgınızı soyluyorsunuz ama harıtanın boslugu gercekcılıgı baltalıyor.
    2: Anımasyonlar: Sanırım Mafıa 3'un anımasyonlarını kullanmıslar. Bu devırde goze batıyor.
    3: Bana gore eksı degıl cunku oyunun mantıgını bılıyorum. Ama bır cok kısı bu nasıl acık dunya dıyecek? Basıt. Hıkaye odaklı bır oyun. Harıta sadece bır araç.
    Kısacası olmamıs dıyemem. Yapmasalardı bunu da oynayamayacaktık. Ama cok daha ıyısı yapılabılırdı.

• epic de fiyatı belli değildi, 259 dan çıkınca yapıştırdım 60 liralık kuponu geldi 199a.

Günümüz için 36gb biraz az gibi geldi ama insin de deneriz artık..
  • Çıktı mı oyun

• 40 dakika oynadım, chapter 2 yi tamamladım.

grafikler harika, rtx 2060 ile 60 ın altına henüz inmedim, 75-90 arası genelde.

oyun grafik ve oynanış olarak mafia 3 gerçekten. koşarken çıkardığımız sese kadar öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 25 Eylül 2020; 9:20:48 >
  • İşte olduğum için oynayamıyorum indirmeyi yaptım. Akşam başlayacağım herkese keyifli oyunlar.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Kaç gb oyun 40 dakka da chapter2 çok çabuk değilmi oyun kısa sürecek sanırım

• Ps4 e aldım dğn 52 gb. Ben çok beğendim eski anıla canlandı gözümde. Pcde 3 kez ps2 de 2 kez bitirdim. Classic zorlukta başladım herkese iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.