Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam chapter 2 dediğim 1 bölüm işte, 2. görev gibi düşün.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Anladım tşkler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

Oyunu benzettikleri yetmezmiş gibi Tommy de palyaçoya çevirmişler.
  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Üçleme olarak nerede 60 tl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Xbox'ta p2 offline hesap şeysi hocam bu devirde kim kime verecek yoksa 60 liraya 3 oyun

• Revrains R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam

• merhaba

2002 yılında oyunun ilk halini oynamış biri olarak oyun açılınca bu da nedir gibi bir hisse kapıldım. Ama mafia 3'ü de oynayıp bitiren biri olarak oyun adeta mafia 3 aynısı gibi. Animasyon koşma sesler bile nerdeyse aynı olmuş.
    Lakin mafia 1 çıktığı zaman hikayesi oynanabilirlik öyle derin bir yeri var ki ne olursa olsun oynatıyor remake hali de.

Mafia 3 oynadığımda ilk 2 saati noluyoruz yılın oyunumu derken sonraki 3-4 saate aynı işleri yapmaya başlayınca, malesef oyun sıkmıştı. Ayrıca mafia içinde genç siyahi birisi çok uygun gelmedi bana. Malum mafia 1 ve 2 karakterleri daha çok oturuyordu sanki.

Mafia oynadığımda oyunun ağırlığı karakterin ağırlığı tok oynama hissi çok çok iyiydi. LAkin bu remake sürümünde bu ağırlıktan eser yok. 1930 model arabalar bu kadar zamanında hızlmıydı ? yaşamadığım için bilemedim.

Oyunu ilk oynayan biri eminim sevecektir. Bu zamanda bu kadar kaliteli konusu ve anlatış şeklini başka oyun da cidden zor görür. Lakin mafia 1 ilk halini oynayan birisi için aynı şeyleri söylemesi zor.

Son olarak hiç bir değerlendirme sisteminin 10 üzeerinden ya da 100 neyse; bu oyuna 2 puan yada 40-50 puan verilirse inanmayın çünkü asla bu kadar düşük puanı hakedecek bir yapım değil. Evet 100 de değil ama 40-50 asla değil.

Forumda bazı arkadaşların video izleyip ve hiç oynamadan yorumlara bakıp da ÇÖP yazmaları ise doğru bulmuyorum.

Oyun yılbaşı indirimleri sırasında çok daha uygun fiyatlara alınabilir. Ben 2002 serisinde ağzımın suları aka aka oynadığım için yenisini hemen aldım. Ama beklenirse eminim daha ucuza alınacaktır.

Herkese iyi oyunlar..

• Orjinali kadar mükemmel olmasa da iyi bir remake olmuş . Düşük beklentiyle hiç üzmez bu yapım. Classic zorlukta oynuyorum. orjinal oyuna baya benzemeye başladı aşırı zor.

Bu arada hala anlamadığım bişey var benzin almayı bulamadım, bu adamlar classic zorlukta benzine dikkat etmeniz gerekecek demişlerdi? yalan mı söylediler? bilen varsa aydınlatsın. Ayrıca Trafik ışıkları da yok. Trafik kuralları önemli demişlerdi (classic zorlukta) bu da mı yalandı?

EDİT:Benzin alınabiliyor ama şerrefsizler benzin alma animasyonu koymamış. bir görevli bilee gelmiyor yanımıza. siyah ekran giriyor ve benzin doldu diyor o kadar :( ayıptır ya

ha bi de ikinci şerefsizlikde şu ki oyunda trafik lambalarını komple kaldırmışlar. sırf var ya kırmızı ışıkta geçince ceza yazma muhabbetinin koduyla uğraşmamak için koymadılarsa namerdim. üşengeç firma hangar13.

neyse herşeye rağmen oyunu classic modda baya bi sevdim ben tabi beklentim düşük olduğundan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 26 Eylül 2020; 0:35:9 >

• yarış bölümünü de geçtim. harika buldum şu ana kadar.
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    classic zorlukta oyun aşırı derecede zor oluyor mu ? mediumda oynuyorum ben.
  • Abi bir ağır oyun yapamamışlar mı yine ? ah Hangar ah yatacak yerin yok
  • 2 Saat felan oynadım..oyunu bende beğendim..çok iyi değil ama kötüde değil.
  • Arkadaşlar bence oyun güzel olmuş. Yalnız hasar modellemesini pek becerememisler sanki. Atıyorum 70-80 le bir yere vurdugunuzda cok hafif hasar aliyor araba orjinal mafia 1 dahi bundan çok daha iyiydi.

• 6-7 saatte bitiriliyor oyun bu arada. o yüzden classic moda çekip yavaş yavaş oynamayı düşünüyorum.

classic modda yarış görevinde millet delirmiş bu arada
    20 saat diye okumuştum bir yerde emin misiniz hocam 6-7 çok az geldi bana.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    GameClipsyoutube
    MAFIA DEFINITIVE EDITION Gameplay Walkthrough Full Game No Commentary MAFIA 1 REMAKE
    https://www.youtube.com/watch?v=xcajP0wu6RA&t=7868s&ab_channel=GameClips

classic modda oynadıgında 20 saatte bitiren biri var evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 25 Eylül 2020; 18:20:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

6-7 saatte bitiriliyor oyun bu arada. o yüzden classic moda çekip yavaş yavaş oynamayı düşünüyorum.

classic modda yarış görevinde millet delirmiş bu arada
    Avatara bak, hay maşallah baya iyi birisiymişsiniz.

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Denuvo olunca noluyor hocam?
    Oyun açık dünya değil mi hocam? Yoksa 6-7 saat baya baya kısa hani.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Chapter dan chaptera yeni göreve gidiyorsun öyle geziyim falan yok onun için freemode var orjinal oyundaki gibi ben yan görevler olur diye düşünmüştüm ekstradan remake de ama yok gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 25 Eylül 2020; 21:38:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.