Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Optimizasyonu mu kötü? Oyun GTX 1060/RX 570 gibi kartlarla 1080p ultrada 60+ FPS oynanıyor, oyunun optimizasyonu gayet iyi. Sorun oyunda değil, senin sisteminde.
    Optimizasyon sorunu yaşayan bir tek ben değilim. Sadece ben sorun yaşıyor olsam dediğinde haklı olabilirsin ama Steam incelemelerine bakarsan benim gibi GTX ekran kartı kullanan, GTX1080, GTX2070, GTX2080 kullanıp düşük FPS ya da FPS drop/stuttering yaşayan çok insan var. Denuvo ile de ilgili olabilir.

Mesela optimizasyonu en berbat çıkan Horizon Zero Dawn oyununda hiç FPS drop ya da kasma yaşamamıştım, sadece crash veriyordu. Keza Red Dead Redemption 2 oyununu da gayet akıcı bir şekilde 90+ FPS ile oynuyordum. Yani sistemsel bir sorunum olduğunu düşünmüyorum. Nvidia driver'ını da oyunu indirirken güncellemiştim ama oyun için çıkan driver değilmiş, Nvidia henüz Mafia Definitive için olan driver'ını çıkarmamış.

Steam olumsuz incelemeler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 26 Eylül 2020; 3:20:42 >

• Cok buyuk onyargiyla basladim oyuna ama ancak bu oyun olmus bence. Adamlar bu isin altindan kalkmislar. Optimizasyon harika, grafikler iyi, classic’de oynuyorum ben oyle dan dun vuramiyorsun kimseyi, iki polis gelse dikiyorsun nallari.

Sacma sapan yutubirlari izlemeyi birakin bu oyuna grafikleri eski nesil diyen net art niyetlidir ya da gozleri bozuktur. 1440p ultrada oynuyorum muthis

Yaris gorevini zorluk dusurmeden classic’de yapmayi dusunenlere simdiden sabir diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu 7 saatte bitirenler muhtemelen bir yerden bir yere giderken skip drive yapıyordur ve classic zorlukta oynamıyorlardır dost kayaoğlunun yayınını bende izledim onun yayınında cidden grafikler çok kötüydü fakat eastergamerstvde çok iyi idi
  • 1660ti ile sürekli fps kaybı ve drop yaşıyorum sadece şehir içindeyken oluyor kapalı mekan veya belirli bir alanda olmuyor. high medium low hepsinde aynısı oluyor sistemimle alakalı olmadığını düşünüyorum
  • Dün akşam Konsolüssü kanalından izledim biraz oyunu, olmamış dostlar. Animasyonlar berbat, karakterlerin suratlarında hayat yok. Fizikler desen yerlerde. Arabalar çarpışan araba mübarek.
    Grafikleri yeni teknolojiye göre hafif yükselt, sür oyunu piyasaya remastered diye. Bu kadar fiyat çekmeseler biraz daha hak verebilirdim fakat bu fiyata bu oyun fiyasko.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 26 Eylül 2020; 11:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Dün akşam Konsolüssü kanalından izledim biraz oyunu, olmamış dostlar. Animasyonlar berbat, karakterlerin suratlarında hayat yok. Fizikler desen yerlerde. Arabalar çarpışan araba mübarek.
    Grafikleri yeni teknolojiye göre hafif yükselt, sür oyunu piyasaya remastered diye. Bu kadar fiyat çekmeseler biraz daha hak verebilirdim fakat bu fiyata bu oyun fiyasko.
    Oyna dostum oyna hiç bir oyunu oynamadan bu da mok gibi olmuş demek o kadar sığ bir düşünce ki deneyim etmek bambaşka bir kadını izlemek var bir de onunla olmak var

• quote:

Dün akşam Konsolüssü kanalından izledim biraz oyunu, olmamış dostlar. Animasyonlar berbat, karakterlerin suratlarında hayat yok. Fizikler desen yerlerde. Arabalar çarpışan araba mübarek.
    Arkadaş yazmış ama bende yazayım hocam..kusura bakma ama oynamak ile izlemek arasında çok fark var..bende dün izledim bu arada yayını(kendim de oynuyorum oyunu) murat abi çıldırttı bizi

Oyun 30 dolardan çıktı ne yapacaklardı 15 dolara mı satacaklardı..bizim ülke için diyorsan zaten bizim ülke b.yemiş

Mafia 3 çıktı oynadım..hangar 13'ü yerden yere vurdum her yerde eleştirdim..ama bu oyunda yine toparlamışlar..öyle abartılacak kadar kötü değil oyun.

• İnsanların Dost Kayaoğlu'na bu kadar giydirmelerinin sebebi tamamıyla subjektif. Dost, kolay kolay oyun beğenmeyen ÇÜNKÜ oyunda kalite arayan biri. Bu da oyunların yüzde 90'ını çok beğenmemesi, yüzde 75'ini hiç beğenmemesi demek.

Bu da Dost'un, burada herkesin mutlaka en az 1 çok beğendiği oyuna kötü demesi ve bu yüzden sizlerin nefretini üzerine çekmesi demek. Dost benim hastası olduğum GOW 1-2-3'ü de beğenmiyor ama sizin kadar takmıyorum.

Mafia 1 Remake'e gelirsek, henüz oynamadım. Oynamadan kesin bir şey söyleyemem. Konsol Üssü ve Dost'un yayınlarından izleme imkanı bulabildim ancak. YAYINLARDAN İZLEDİĞİM KADARIYLA, oyun iyi cilalanmamıştı. Bazı arabalar yol üzerinde çok güzel görünürken bazıları kağıttan kesilip ekran üzerine yapıştırılmış gibiydi. Ana sokaklar gayet güzelken ara sokaklar ancak 2013 oyun grafikleri kadar gibiydi. Karakter modellemelerini ŞAHSİ olarak beğenmedim. İlk oyundaki karakterler kötü grafiklere rağmen daha karizmatik görünüyorlardı. İlk oyunun modellemelerine sadık kalmalarını umuyordum.

Şunu da eklemeyi unuttum, ekleyeyim. İlk oyunda en beğendiğim şeylerden biri karakterlerin ifadeleriydi. O grafiklere rağmen bütün mimikleri görüyor ve karakterlerin düşüncelerini hissedebiliyorduk. Bu SANKİ öyle olmamış. Oynayınca en doğru düşünceme varabilirim.

Ama tekrarlıyorum, ben bunları yayın üzerinden izlemiş olarak konuşuyorum. Kendim oynarsam ne düşünürüm bilmiyorum.

Edit, Ek not: Ama her ne olursa olsun bu oyun Downgrade yemiş.

250 lira çok para olmasa alır oynardım ama çok. Mafia psikopatı Enis'in incelemesini de görmek lazım. 60 ve altına düşmedikçe almam. TL çöp değerinde olabilir ama ben remake bir oyuna 60'tan fazla vermem/veremem. Üstelik ilk oyunu zaten oynamış ve çok beğenmiş biri olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 26 Eylül 2020; 13:45:16 >

• quote:

Karakterler ölü gibi bakıyor. Gerçekten bu oyun böyle kötü bi remake hak etmiyor ya.
    Olay hikayeyse zaten orijinal oyun ortada yani. Yıllar önce orijinal oyunu oynayıp bitirmiş biri için pek bi şey sunmuyor oyun.
  • Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, oyunu oynamayan izlediği 3-5 dakikalık videolara dayanarak gelip burada kötü diye ağlamasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, oyunu oynamayan izlediği 3-5 dakikalık videolara dayanarak gelip burada kötü diye ağlamasın.
    Başkaları adına fikir yürütüp çocukça konuimak yerine kendi adına konuş. Başkalarının fikirleri seni alakadar etmez. Git anana babana danış muhtemelen beni doğrulayacaklardır.

Gerçi donanımhaber gibi düşük seviyeli bir yerde birazdan linç yeme ihtimalim çok yüksek. Yediğin ilk ne son linç olacak. Çok da fifi...

Gayet objektif konuşmaya çalıştım. Anlama kapasitesine güvenemediklerim yüzünden KAFAM KADAR HARFLERLE "OYUNU OYNARSAM NE DÜŞÜNÜRÜM BİLMİYORUM" yazdım. Kaç kere daha tekrarlamam gerekiyor? "YAYIN ÜZERİNDEN GÖRDÜKLERİM ÜZERİNE KONUŞUYORUM. OYNAYINCA NE DÜŞÜNÜRÜM BİLMİYORUM"

Bir kez daha yazarsam anlayacak mısın? Blok.

• Arkadaşlar steam üzerinden offline oynanıyor mu oyun? Eğer oynanıyorsa hesabını 1 aylığına kiralatmak isteyen varsa sadece offline oynamam için pm den ulaşabilir mi. Böylelikle sadece offline oynayacağım için hesap sahibi online olabilecek

• Bunu 80-90 la değerlendirenler ya zamanında orjinalini hiç oynamamıştır yada üzerinden çok zaman geçtiği için unutmuştur bu kadar açık ve net.Hikayeden yan görevler,karakterler ayrıca, trafik ışıkları ve benzeri world interaction seçenekleri çıkarılmış.. bunlar kafadan ratingi %20 azaltır.

Üstüne mafia3 ün uyduruk animasyonları ve oynanışı kopyalanmış bu da en az eksi %20 götürür ki geriye klasikleşmiş hikayesi ve karaterlerin yüzüsuyu hürmetine %60 civarı bir ratingi hakediyor bu kadar açık ve net.
  • Sana istinaden değil, senden önce yazan birinin mesajına istinaden yazmıştım ben mesajımı Arthur Morgan efendi. Yarası olan gocunur misali hemen savunmaya geçmişsin. Kendisi için yazılmayan bir mesaja atarlanan bebek gelmiş zeka seviyesinden bahsediyor Abilerin işine karışma git az ötede oyna. Git anana babana danış muhtemelen beni doğrulayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 26 Eylül 2020; 14:10:48 >
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Senin anlama konusunda problemin mi var? Geçen yazdığında da söylemiştim sana, oyunlar çıktığı yıla göre değerlendirilir, yani bu oyunun kaç puanla değerlendirildiği 2003'teki halini alakadar etmiyor. 2003'teki oyunun puanına bakıp "yau 2003'teki daha iyiydi nasıl buna 80-90 vermişler" diyemezsin. Anladın mı? Yazdıklarımı anlayana kadar tekrar tekrar oku, belki bir umut anlayabilirsin.

• Biri mükemmel diyor biri kötü diyor artık karar kılalım iyi mi kötü mü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

Arkadaş yazmış ama bende yazayım hocam..kusura bakma ama oynamak ile izlemek arasında çok fark var..bende dün izledim bu arada yayını(kendim de oynuyorum oyunu) murat abi çıldırttı bizi

Oyun 30 dolardan çıktı ne yapacaklardı 15 dolara mı satacaklardı..bizim ülke için diyorsan zaten bizim ülke b.yemiş

Mafia 3 çıktı oynadım..hangar 13'ü yerden yere vurdum her yerde eleştirdim..ama bu oyunda yine toparlamışlar..öyle abartılacak kadar kötü değil oyun.

Alıntıları Göster
    Açıkcası fiyat hakkında şikayeti olanlar yerden göğe haklı,259tl fiyatıyla Cyberpunk2077 den bile pahalı.
    Mafia3 ve mafia2 le definitive olmaya doymayan 2k, mafia severleri daha ne kadar sömürebiliriz cevabını Mafia LH definitive hale getirmekte buldu. Doğrudur kötü bir oyun değildir ama 2020 li yıllar cansıkıcı derece yavan ve sıradandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 26 Eylül 2020; 14:29:33 >

• Kötü kesinlikle değil ama Mükemmel de değil zaten orijinal oyunda mükemmel değil bana göre iyi bir oyundu bu da öyle olmuş iyi bir oyun ne fazlası ne eksiği var akıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Açıkcası fiyat hakkında şikayeti olanlar yerden göğe haklı,259tl fiyatıyla Cyberpunk2077 den bile pahalı.
    Mafia3 ve mafia2 le definitive olmaya doymayan 2k, mafia severleri daha ne kadar sömürebiliriz cevabını Mafia LH definitive hale getirmekte buldu. Doğrudur kötü bir oyun değildir ama 2020 li yıllar cansıkıcı derece yavan ve sıradandır.

Alıntıları Göster
    Cyberpunk 2077 başka bir firmada olsaydı ubi.,rock. vs 249 Tl den çıkmazdı bence :) ama evet 259 TL bana göre de fazla.Bu oyunun edeceği 100 TL en fazla.Take-Two bizi düdüklediği ilk oyun değil.

• Bu arada mafia 3 ün animasyonu , çatışma sekansı falan çok kötü değildi gideri vardı oyunun ana problemi 2. Saat sonra biten hikayesi ve sonra mekan alma simülasyonunu dönen bir oyun olmasıydı bunun için aşırı derecede sıkıcı kötü bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Eylül 2020; 14:37:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.