Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Bu arada mafia 3 ün animasyonu , çatışma sekansı falan çok kötü değildi gideri vardı oyunun ana problemi 2. Saat sonra biten hikayesi ve sonra mekan alma simülasyonunu dönen bir oyun olmasıydı bunun için aşırı derecede sıkıcı kötü bir oyun.
    Yapma hocam Animasyon ve renk paleti çok kötüydü..araba vurduğunda yere düşme animasyonu neydi öyle dövüş yoktu neredeyse..vurduğun yere düşüyordu..aynada yansıman yoktu..açık dünya yaşamıyor ölü gibiydi.oyun sanki 1 yıl daha geliştirilecekti ama acele piyasa sürülmüş gibiydi :)

unutmayalım bunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 26 Eylül 2020; 14:40:29 >

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Gideri vardı dedim zaten hocam oynatıyordu yani oynanmaz gibi değildi bozuk vb yoksa iyi değildi haklısın hikayesi iyi olsa sorun etmezdim ben ama çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Eylül 2020; 14:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    2080 ti ile 2k 100 fps de drop yaşıyordum nvidia panelde vsync açtım oyundakini kapattım düzeldi. Anlık takılmalar oluyordu oyunda. Bi deneyin isterseniz belki sende de öyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

2080 ti ile 2k 100 fps de drop yaşıyordum nvidia panelde vsync açtım oyundakini kapattım düzeldi. Anlık takılmalar oluyordu oyunda. Bi deneyin isterseniz belki sende de öyledir.
    Bir deneyeyim hocam. Oyundaki VYSNC'i ben de kapattım 144Hz ekranda oynadığım için. Ama dediğin şekilde Nvidia VSYNC'i açıp deneyeyim bir de.
  • Umarım bu internetle inmesini saatlerce beklememe değer

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]
  • Şu oyunun optimizasyonuna laf eden vurduruyordur, net.

• Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

• Tayland dili bile ekleyen take twonun balon bir oyun için olağanüstü bir fiyatla çıkardığı bir oyun daha, afedersiniz de
    Türkiye’deki oyuncu sayısı son 10 yılın zirvesine ulaşmış, büyük firmalar yavaş yavaş Türkçe oyun yapıp Türkiye ye özel fiyatlandırma yapıyorken bunların gözünde bir karıncadan ibaretiz hala, tr pazarını tamamen kaybetmeden bunlar bizi umursamıcaklar, son olarak da bu adamlar ücretsiz olan Türkçe yamaları bile piyasadan silmeye başladı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ceza keserken de her yeri sardılar tetikte bekliyorlar sağ tarafta da 2 araç ve 3-4 polis var uzaktan izliyor. Bu kadar mı korkuyorsunuz tek kişiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9ED59218A -- 26 Eylül 2020; 19:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Bunu 80-90 la değerlendirenler ya zamanında orjinalini hiç oynamamıştır yada üzerinden çok zaman geçtiği için unutmuştur bu kadar açık ve net.Hikayeden yan görevler,karakterler ayrıca, trafik ışıkları ve benzeri world interaction seçenekleri çıkarılmış.. bunlar kafadan ratingi %20 azaltır.

Üstüne mafia3 ün uyduruk animasyonları ve oynanışı kopyalanmış bu da en az eksi %20 götürür ki geriye klasikleşmiş hikayesi ve karaterlerin yüzüsuyu hürmetine %60 civarı bir ratingi hakediyor bu kadar açık ve net.
    Ciddi misin oysa ben yeni görevler ekleyecekler diye duymuştum. O kadar şeyi çıkarma mantıkları nedir sevdiğim bir oyundu mafia üzüldüm açıkcası böyle çıktıysa

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    oyunda çıkarılan hiçbir görev yok. aksine olan görevler bildiğiniz uzatılmış ( trip to the country görevine bakın ).

yukardaki arkadaş daha oyun çıkmadan nefret söyleylerine başlamıştı hiç takmayın onu.

örneğin omerta görevine farklı bir şekilde yaklaşılmış ama orjinaline sadık kalınmış.

detay detay ana oyuna sadık, köprüden geçerken intihar etmeye çalışan adamdan tut, yolda kaza yapanlara kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 26 Eylül 2020; 19:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

oyunda çıkarılan hiçbir görev yok. aksine olan görevler bildiğiniz uzatılmış ( trip to the country görevine bakın ).

yukardaki arkadaş daha oyun çıkmadan nefret söyleylerine başlamıştı hiç takmayın onu.

örneğin omerta görevine farklı bir şekilde yaklaşılmış ama orjinaline sadık kalınmış.

detay detay ana oyuna sadık, köprüden geçerken intihar etmeye çalışan adamdan tut, yolda kaza yapanlara kadar.
    +1

Oyunda gördüğüm tek eksik trafik ışıkları ve aracı sürerken dönerken otomatik sinyal veriyordu mesela sağa dönerken sağa sinyal sola dönerken sola sinyal kendi otomatik veriyordu ama bunda bu ikisi yok. Bu detaya takılmamın sebebi bu oyunu oynarken zamanında GTA SA da oynuyordum ve onda sinyal verme yoktu, hep merak etmiştim acaba nasıl sinyal veririm diye.

Hocam bu arada oyunda donma, crash vs. yaşıyor musunuz? Bende hiçbir problem yok bunu söyleyince millet bana saldırıyor. Merak ettim sizde de var mı problem.

• hocam rtx 2060, i5 9400f ve 16 gb ram sistemim var. 1080p en yüksek ayarlarda 1 kere bile ani donma veya crashle karşılaşmadım.

şu ana kadar oyun deneyimim kusursuz ilerliyor.
  • bunun nedeni bu forumdaki bazı aptallar yüzünden oldu türkçe yama yapan biri rdr 2 50 tlye fiyat istedi tamam pahalı olabilir ama millet küfür lanet sonra gidip şikayet etti sanki adam zorla satıyordu almazdınız olur biter sonra o kişi 20tlye kadar düşürecekti ki düşürdü de iyi oldu iyi şirketlerin yapmadığını bazı insanlar yapıp emeğin hakkını isteyince şimdi ücretsiz olanlarda engelleniyor iyi oldu iyi hakkediyorlar
  • quote:

hocam rtx 2060, i5 9400f ve 16 gb ram sistemim var. 1080p en yüksek ayarlarda 1 kere bile ani donma veya crashle karşılaşmadım.

şu ana kadar oyun deneyimim kusursuz ilerliyor.
    Benim de sıkıntısız. Cidden beğendim yani. Eleştireceğim tek kısım, karakter seslendirmeleri ve fiyatı olur. Salieri falan daha iyi bir sanatçı seslendirebilirmiş, hem sesi hem konuşması biraz hafif kalmış. Diğer karakterlerde o kadar çok göze batmıyor ama Salieri'nin farklı bir ağırlığı vardı benim için eski oyunda. Bunda onu hissedemedim. Fiyatı da 259 TL çok (pişman değilim tam fiyattan aldığım Mafia'nın ilk oyununun yeri benim için ayrıdır) ama yakın zamanda indirime girer, 1 yıl içerisinde %50 görebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orada yan görevler yazıyor Hanger13 aşığı arkadaş,belki oynamış olsaydın yada hatırlayabilecek kadar hafızan olsaydı veya en azından doğru düzgün okumayı bilseydin hikayede yan görevin ne demek olduğunu ve neyin kastedildiğini anlayabilirdin ve ana görevlerin uzatılmasını,yolda kaza yapanları anlatmaya devam etmezdin.

Hikayeden çıkarılmış olanlar Bertone yan görevleri:
    m1 You gotta disappear
    m2 Teach Him A Lesson
    m3 Lifesaver
    m4 Wanted Car
    m5 Man In Black
    m6 Delivery Boy
    m7 Stalking The Girl

quote:

RaiTrQ @ 26 Eylül 2020 19:29:41

Ciddi misin oysa ben yeni görevler ekleyecekler diye duymuştum. O kadar şeyi çıkarma mantıkları nedir sevdiğim bir oyundu mafia üzüldüm açıkcası böyle çıktıysa

Evet oynanış süresi bir buçuk saate yakın 7 yan görev
    oyundan çıkarılmış,geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 26 Eylül 2020; 22:4:9 >

• 9. bölüme kadar geldim. Ben ilk oyunu hikayesi için seviyordum o yüzden grafik oynanış benim için ikinci planda açıkçası oynanış ve grafikte beni rahatsız eden bir şey olmadı. Hikaye açısından düşünürsek hikaye detaylandırılmış. Ana hikaye aynı ilerlese de ufak kritik değişiklikler yer alıyor. Karakterler daha iyi yapılabilirdi gibi mesala paulie önceden çok ciddi bir karakterken şimdi tam tersi olmuş garibime gitti çok beğenmedim ama yapımcının kendi dokunuşlarını yapmak istemesini normal buluyorum.

Yarış bölümü hariç klasik zorlukta oynadım adını klasik zorluk demişler ama eski oyun böyle zor değildi biraz abartılmış.
  • Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

Çok iyi gidiyor bu yıl oynadığım en iyiler listesine çoktan girdi bile.

• Konsolda oynuyorum beni rahatsız eden tek şey karakteri koşturmak ve yürütmek saçmalıyo arada

• Güzel bir indirim görürse şans vereceğim sanırım. Grafikler izlediğim kadarı ile tatmin etti beni. Mafia evrenini oldum olası sevmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.