Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
15
Favori
40.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambocuk

oyuna girerken mail istiyor ama @ girmiyor q oluyor nasıl çözüyoruz
    Ben mail girişi yapmadım bundan dolayı, 2K üyeliği olmadan da oynanıyor.
  • Oyunu çok beğendim animasyon olarak eksiklik var onun dışında mükemmel gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz mod similasyon modu olabilir hocam
  • Buna 80/90 veren kritiklerin sırrı ortaya çıkmış,2k in gönderdiği basın kiti,hardwareden zippoya kristal bardaklar dan şef bonesine..bunu alan adam Salieri selamı almış gibi olur

• Oyun guzel begendim ,ilk oyunun ruhunu kesinlikle aliyorsunuz.

Ama en zor modda adami cildirtabiliyor ,can bari gelmis yerin dibine...kafami bi cikariyorum saaaak nokta atisi ,sanirsin npclerin hepsi bordo bereli masallah
    ki bence sebebi PS4'de oynuyorum,aim assist felan kapali ,iskence gibi oluyor.. pc de olsa affetmezdim serefsizleri

-oyunun begenmedigim tek noktasi var.. oldukten sonra ,load checkpoint deyipte oyuna tekrar donmeniz rahat 30-40 saniye surebiliyor ,birde sacma sapan yerlere spawn etmesine nedemeli..checkpoint yukle paattt tam pompali dusmanin karsisina ,yine olduk,kurtulmanin imkani yok tek care gorevi yeniden baslatmak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 29 Eylül 2020; 13:37:55 >

• Ah şu yeni oynayanlar bir de eski mafiayi tatsalardi alacakları zevk üç katına çıkardı bende aldım yamayı bekliyorum yorumlar oldukça iyi

• 2 kişi ayrı load yapamıyormu ya, new game diyince ilerlemen silinecek diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

2 kişi ayrı load yapamıyormu ya, new game diyince ilerlemen silinecek diyor
    Save yerini öğrenip yedek alın hocam ikinci kişi de aynı şeyi yapsın sen başlayınca kendi save dosyasını kopyalayıp devam et

• Kırılsada oynasak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Kırılsada oynasak
    Satın alsana abi ucuz zaten.
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    200tl alacak durumum yok 2 ay sonra anca

• WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Ucuzmu eminmisiniz indirim görmeden alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de 20 saatlik oyun için 200tl vermek herkse göre değil he Alıp satabilcek olsam alırdım

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Main Story
    11 Hours

11 saat için 200 TL verilmez şöyle 100 120 civarına düştüğünde alınabilir

• %50 indirim + 60tl epic kuponla alırım 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

200tl alacak durumum yok 2 ay sonra anca
    Anladım o zaman indirim kovalayın. 100 civarına düşünce anısı ve hikayesi için alınır bence.
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Olması gereken o zaten :)

• Dostlar selam PS4 sürümü için konuşuyorum ara sahnelerde görüntüde yirtilmalar sadece bendemi oluyor vsync kapalı gibi oluyor ve ölünce bekleme alanında bazen ekranın orta kısmında görüntü hatası oluyor geri düzeliyor iyi forumlar

• Orjinal mafyada her görev sonu Salieri'ye veya Lucas Bertone'ye dön derdi. Bu oyunda hiçbir yere döndürmeden hemen bitiriyor. Çok canımı sıktı bu kısım. Görev bitirdikten sonraki o rahatlama hissini yaşamak istiyor insan.
    İkinci olarak da Salieri bardan göreve giderken önce Vinny'ye sonra da Ralph e uğrardık. Oyun isterdi özel olarak bizim gitmemizi. Bunda gitmemize gerek olmadan direk ihtiyacımız neyse veriyor oyun. 2-3 bölümde Vinny'ye kendim gittim baktım. Birinde o aradığım görev öncesi silah seçme şansını bulabildim.
    Oyun çok güzel beğendim fakat orijinal Mafyada oyun kendi içine daha çok çekiyordu. Ben remake ile beraber Tommy ile daha detaylı işler yapabiliriz belki diye düşünürken daha çok kısmışlar bu tarz güzel detayları. Anlamadım..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.