Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
40.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda playstore üzerinde mafia trilogy paketi 348 lira gibi bir fiyatla satılıyor. Taksitlendirme avantajı olunca avantajlı oluyor. Fakat satılan bu paketin hangi platforma ait bir key olduğu hakkında bilgi verilmemiş. Daha önce bu paketi alan oldu mu acaba ?

Edit : Steam platformu için satıştaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunakyildiz -- 28 Eylül 2020; 14:22:11 >
  • Ben oyunu almayarak tepkimi koyuyorum, umrumda değil, oynamam olur biter. Önceden yani daha gençken sevdiğim her oyunu alıp oynardım, ama artık sadece Türkçe olan oyunları alıp oynuyorum.(single oyunlar, konsol oyuncusuyum)
    Bizi adam yerine koymuyorlarsa benden de para çıkmaz, bu kadar basit
    İngilizce hiç yok değil, orta düzey var. Altyazıyı açtığım zaman anlıyorum, %100 olmasa da , ama uğraştırıyor; bilmediğin kelimeler oluyor , durdurup kelimenin anlamına bakıyorsun vs .
    Çok iyi bilsem yine de Türkçe oynamak isterim. Bizim de hakkımız bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    100hz yap 2080 ti gibi yüksek bir kart dahi oyunlarda 144 stabil veremiyor. Bende de 3840x1080 144 var ama AAA oyunların hiçbiri 100 üstü vermiyor. Ya 60 a alıyorum ya da 100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

100hz yap 2080 ti gibi yüksek bir kart dahi oyunlarda 144 stabil veremiyor. Bende de 3840x1080 144 var ama AAA oyunların hiçbiri 100 üstü vermiyor. Ya 60 a alıyorum ya da 100
    Sen söyledikten sonra Nvidia VYSNC'i açtım dediğin gibi FPS drop olayı ciddi anlamda düştü. Sonra da fark ettim Nvidia GeForce Experience'a Mafia Definitive Edition gelmiş, oradan Optimize ettim ve büyük oranda düzeldi. Ortalama 70-80 FPS ile oynadım. Artık Denuvo yüzünden mi yoksa oyunun optimizasyonu yüzünden mi bilmiyorum ama verdiği FPS değerleri normal değil. RDR 2'yi en yüksek ayarlarda 90+ FPS ile oynarken, Mafia'nın 70 FPS ile çalışması normal değil. Bazı ara sahnelerde de 30 FPS'e düştüğü oldu.

Oyunu dün gece bitirdim. Gerçekten efsane oyunmuş. Eğer benim gibi Mafia Classic oynamayan varsa, ilk indirim döneminde alıp oynasınlar. Son görevleri film gibi oyundu, oynarken çok keyif aldım.

Oyunu bitirdikten sonra Youtube'dan bazı önemli görevlerin ve ara sahnelerin Mafia Classic versiyonlarına baktım, açıkçası güzel bir Remake olmuş. Diyaloglar ve ara sahneler de elden geçirilmiş ve açıkçası orjinalinden daha güzel olmuş bence. Keşke orjinal oyunda olan ve Remake'te çıkarılan görevler de olmasaymış.

• Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

hocam ben clasic modda oynuyorum yarış gorevi dahil her bölümü clasic de geçiyorum. clasic mod ve digerleri arasında sahne, gorev vb bir fark varmıydı ben sadece zorluk farkı sanmıştım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

hocam ben clasic modda oynuyorum yarış gorevi dahil her bölümü clasic de geçiyorum. clasic mod ve digerleri arasında sahne, gorev vb bir fark varmıydı ben sadece zorluk farkı sanmıştım?
    Mafia Classic derken zorluktan değil, ilk Mafia 1'den bahsetmiştim
    Doğru ben tam anlayamamışım :) Hangi görevleri çıkarmışlar bir bakayım bende ama önce bitireyim oyunu :) 9.6 saat olmuş oynama sürem daha çok bölüm var sadece bir bölümde çok vakit geçirmiştim oynama süresi baya uzun :)

• Şefik 'Rocko' Akkoç

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Doğru ben tam anlayamamışım :) Hangi görevleri çıkarmışlar bir bakayım bende ama önce bitireyim oyunu :) 9.6 saat olmuş oynama sürem daha çok bölüm var sadece bir bölümde çok vakit geçirmiştim oynama süresi baya uzun :)
    hocam full gameplay videolarına bakıyorum 7 saat gösteriyor siz 9 saat demişsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

hocam full gameplay videolarına bakıyorum 7 saat gösteriyor siz 9 saat demişsiniz ?

Alıntıları Göster
    eğer en kolayda oynarsan belki biter en zorda oynuyordum 1 saat boyunca dün bir bölümde uğraştım. Baktım böyle devam edersem 20-30 saat sürecek zorluğu düşürdüm şimdi daha hızlı bitecek oyun.
  • bir anlık oha mafia 1 remake diye aldım ama fısssssss...oyunu 1080p de ultra ayarlarda oynamaya çalıştım ama 1 saat dayanabildim steamdan iade talebi oluşturdum .kontroller aşırı berbat.mekanikler leş.uzak çizim mesafesi çok kötü heryer piksel piksel.yolda yürürken sağa sola dönüşler çok keskin,silah kullanımı çok kötü.olmamış abi bu.hikayesi için oynamak isteyen varsa oynasınki hikayeye laf yok.remake böyle olmaz 2002 yılında çıkan oyunun kontrol şeması birebir aynısı.
  • Don Morello ve Don Salieri

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

• kun0s K kullanıcısına yanıt
    Valla öyle , 2knın oldum olası hiç bir oyununa haz etmiyorum , cyberpunk 2077 kötü çoksa bile bana koymaz aldım , Türkçe çıkartıyorlar böyle büyük projeyi helal olsun, ama . Avengers i 10 tllik hesap aldım öyle oynuyorum onu hak ediyorlar, mafia oynarsam da hesap alırım bitiririm patlarsa patlasın hesap 😂

• GeForce Experience den güncelleme geldi ekran kartına umarım Mafia ile ilgili optimizasyon geliştirmesi olmuştur bakalım fark olursa yazarım
  • Oyunu sonunda aldım, 4 saat civarı oynadım. Gayet beğendim. Şehir, atmosfer çok güzel. Mekanikler fena değil. Mafia 3 mekaniklerine çok benziyor ama beni rahatsız etmedi. Simulasyon modunda araba kullanması da gayet keyifli. Bir arkadaş arabalar kağıt gibi, 1930 lara yakışmayacak şekilde hızlı demişti ama gayet dozunda, ağır araba. Atmosferden koparacak hiçbir şey yok oyunda. Beğenmediğim iki şey var şu ana kadar. Birincisi taksicilik yaptığımız ilk görev daha uzun sürebilirdi. Atmosfere sokan, karaktere yakınlaştıran görevler çok hoşuma gidiyor. Ağır ağır başlayan oyunlara bayılıyorum RDR2 gibi.
    İkincisi de oyunda görevler laps diye bitiyor. Görev bittikten sonra relax bir şekilde şehirde dolaşma imkanı verilebilirdi. Eve gidince bölüm biterdi tıpkı Mafia 2 gibi. Ama olmazsa olmaz şeyler değil bunlar tabi ki. Sadece bence daha güzel olurdu.
    Bu arada oyunun optimizasyonu bende sıkıntı çıkarmadı. Videodaki arkadaş gibi GTX 1660 Ti Mobile var bende. Bu ayarlarla aynı videodaki gibi 65-75 arası FPS aldım. FPS drop yaşamadım çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnondraX -- 28 Eylül 2020; 23:33:30 >

• fiyatı baya yüksek oyunun kıyıp alamadım :( kiralamak isteyen olursa oynayıp bitirmek istiyorum oyunu.
  • Çok beğendim oyunu. Bu sefer bir haltı becerdin hangar 13 aferin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna girerken mail istiyor ama @ girmiyor q oluyor nasıl çözüyoruz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.