Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Chapter dan chaptera yeni göreve gidiyorsun öyle geziyim falan yok onun için freemode var orjinal oyundaki gibi ben yan görevler olur diye düşünmüştüm ekstradan remake de ama yok gibi duruyor.
    Hayda... Olmadı bu ya. Hani sizi bilmem ama keşke açık dünya olsaydı. Gerçi Hangar13, Mafia 3 de ne kadar açık dünya yapabildiklerini de gösterdiklerinden belki ondan hiç girmediler o topa ama oyunun ömrünü de kısaltmış bence.
  • Epicten 60TL kuponu kullanıp alsam mı kararsız kaldım.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Bende bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim karışmadılar diye karışsalar da batıracaklar dı belkide
  • Harika başladı 3. bölüme bir nefesle geldim çok acele gitmesin diye ara verdim. Özlemişim.

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

• İncelemeler iyi değil. Oyun görüşlerine çok güvendiğim Dost Kayaoğlu şuanda çok beğenmiş gibi konuşmuyor. Grafikler için ''açıkça eski nesil'' dedi.

Aslında beklediğim oldu. Mafia 3'ten sonra Hangar 13'ün bir şey beceremeyeceğine emin olmuştum çünkü. Yine de haksız çıkmayı umuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 25 Eylül 2020; 23:26:42 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    hocam açık dünya evet ama şöyle; ne bir yan görev var ne de başka bir şey. sadece toplanabilir dergiler falan var. yani öyle normal bir açık dünya olarak düşünme, sadece a ile b noktası arasına gitmek için sözde bir açık dünya var.
  • hocam bırak insanların düşüncelerini bence bir bak oyuna. grafikler nasıl eski nesil oluyor ben anlamadım ? redditte bir screenshotlara bakın oyundaki. harika grafikler.
  • Fps 60 dan 50 ye düşüyorsa optimizasyon sorunu vardır diye bir şey okumuştum bunu yaşayan var mı oyunda. Şehir içinde drop ve fps düşüşü yaşıyorum gözüme takılmasa sorun etmeyeceğim ama can sıkıyor.
  • Keşke alacak param olsa...
  • Oyunu almaya değer mi arkadaşlar malum 260 tl az değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu grafikler eski nesil? Arkadaşlar bırakın şu ön yargıları allah aşkına, oyun gayette başarılı bir Remake olmuş. 80 puan ortalaması ne zamandır iyi değil seviyesine geldi? Alışmışınız 90'lık 100 lük oyunlara sanırım. Birkaç hatası dışında, Hangar 13 çok iyi bir iş çıkarmış. Millette ne Hangar 13 antipatikliği varmış yahu böyle? Gidin zamanında Mafia 3'ü rushlayan 2K'ye suç atın Hangar 13'e değil. Oyunu deneyim dahi etmeyen birkaç yayıncının sözüne inanıp, ''oyun beklediğim gibi çıktı'' demek hakikaten komedi. İyiye de iyi demesini bilin bari.

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 25 Eylül 2020; 23:57:11 >

• Rtx 2070 ile 1080p high ayarlar da 100 fps civari aliyorum performans iyi. Grafikler de guzel videolar da aldigim izlenimden 1 tik daha iyi zaten genelde oyle oluyor youtube dan gormekle yargilamak pek dogru olmuyor oyunlari. Ozellikle Lost Heaven sehri tamamiyla yeniden elden gecirilmis ve sehir cok guzel modellenmis. Gunumuze gore uyarlamislar gibi gozukuyor oyunu fazla oynamadim henuz ama modernize etmisler gameplayi o da orjinal oyuna gore basitlestirmis haliyle oyunu gameplay olarak asagi yukari Mafia 3 olmus. Mafia'yi zamaninda oynayanlar anlarlar o klasik sahneleri tekrar yasamak iyi hissettiriyor insana remake de bu bile yeter. Beklentim dusuktu zaten ama gideri var genede guzel olmus. Bi RE2 remake kalitesinde degil tabi aldigi metacritic skorunu haketmis. 80 civari puan iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

classic zorlukta oyun aşırı derecede zor oluyor mu ? mediumda oynuyorum ben.
    baya baya zor.mermi az, siperden kafanı pek çıkaramıyorsun öyle. oyunun animasyonları mafya 3 terk olamsına rağmen classik zorlukta lincoln'ün hızına ulaşabilmek mümkün değil. yani daha ağır oluyorsun mecburen. öyle koştura koştura ateş edemiyorsun. oyunun orjinaline daha çok yaklaşıyor. eğer orjinal oyunu oynadıysan bence bu zorlukta oynamalısın geçmişin hatrına.

edit:yarış bölümü classic zorlukta adeta ağlatıyor. ultra simulasyon yarış oyunları gibi oluyor. elli kere denemişimdir ama geçemedim. mecburen yarışı geçene kadar clasik zorluğu mediuma alıp geçtim.sonra geri classice aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 26 Eylül 2020; 0:36:31 >
  • Grafikler eski nesil degil ya onu kim dediyse iyi sallamis sanki suan yeni nesil oyunlar cikmis gibi. Gunumuz standartlarina uygun iste. Grafikleri en son elestirelecek nokta. Ozellikle sehir grafikleri cok guzel yansimalar vs ray tracing degil ama aratmamista yani.

• Dost Kayaoğlu gerçekten "grafikler eski nesil" demişse sektörü bıraksın. Eski nesilmiş

• Oyun mu oynuyoruz film mi izliyoruz belli değil her şey script yapmış adamlar, aşırı yüzeysel ve kolay olmuş görünüyor.
  • Oyunun yarısından fazlasını bitirdim.

Öncelikle grafikler gayet güzel, eski nesille alakası yok.

Oyunun optimizasyonu çok kötü. i7-8700K / 32GB / GTX1080 ile Optimal'da High ayarlara alıyor, 30-40 FPS arası veriyor ama çoğu zaman 10 FPS'e düşüyor, özellikle de ara sahnelerde ya da script animasyonlarda. O yüzden akıcı oynamak için Medium'a aldım, ki Medium'da bile 60 FPS stabil vermiyor, çoğu zaman altına düşüyor. Nvidia yakında oyuna özel driver yayınlar ama sadece Nvidia driver'ı ile de çözülecek gibi durmuyor.

Sürüş mekaniklerine alışmak zor. Ağır araçlarla sürüş yapmak tam bir eziyet, hızlı araçların da yol tutuşu çok kötü, sanki buz pistinde kayıyormuşsun gibi. Hele bir araba yarışı görevi var ki, tam bir kanser. İnternetteki ve Steam'deki yorumlarda da gördüğüm kadarıyla insanları en kanser eden görev yarış görevi.

Çatışma mekaniklerini hiç sevmedim. Oyunun PC'ye göre yapılmadığı o kadar belli ki. Muhtemelen PC sürümü konsoldan porttur. Şu yuvarlak crosshair'den nefret ediyorum.

Eskiden oynamadığım için eski oyunla kıyaslama yapamayacağım ama ben oynarken genel olarak çatışma mekanikleri hoşuma gitmemesine rağmen keyif aldım. Evet, script'ler çok yerde kullanılmış ve bazı yerlerde gerçekten göze batıyor. Özellikle bir kovalamaca sonrası ara sahne girdiğinde, oyundaki sahne ile ara sahne arasında ciddi fark oluyor.

Fiyatına gelirsek, oyunun optimizasyonu kötü olduğu için şu an alınmasını tavsiye etmiyorum. Bekleyin optimizasyonu biraz da olsa düzeltilsin, hem düzelene kadar indirime de girer yılbaşı indirimlerinde, o zaman alırsınız.

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Optimizasyonu mu kötü? Oyun GTX 1060/RX 570 gibi kartlarla 1080p ultrada 60+ FPS oynanıyor, oyunun optimizasyonu gayet iyi. Sorun oyunda değil, senin sisteminde.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.