Şimdi Ara

| Mafia Game | Web Tabanlı RPG Oyunu | Şimdi Online | Yeni Açıldı | Acele Et | Gir..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mafia Game - webtabanlı online oyunumuz şuan da onlinedir arkadaşlar..
    Daha yeni açılmıştır herkesi bekleriz..

Giriş :http://www.forumtaktik.com/game
    veya:http://game.forumtaktik.com

İkiside aynı yere girer herkesi bekilyoruz..

• Aynı Scriptlerden bıkmadınız mı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am İ Evil?

Aynı Scriptlerden bıkmadınız mı ya

+01.
    İndiriyolar scripti kur free hosta sonra benim oyunum var diye geçin.
  • ohhh diyorum ben sadece bu scriptler 2006 da yayınlandı ve gelistirilmiyor eskiden gelistiriliyordu simdi gelistirilmiyor vede herkez kullanıyor hemde bunu kullanmanı tavsiye etmem bunun bi üst versiyonu var onu bul ama bosver bu tür şeyleri php asp dillerini biliyorsan devam ama bilmiyorsan bosver bende yaptım ama php asp bilmedigim icin bıraktım...
  • arkdaşım bide utanmayımusun yha www.forumtaktk.xxx bune ya forumun var onamı kurdun oyunu lol yha
  • Öyle yapmış arkadaş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beyn_15

arkdaşım bide utanmayımusun yha www.forumtaktk.xxx bune ya forumun var onamı kurdun oyunu lol yha

Ne alaka forumunun hostuna oyununu kurmuş,bunuda forumunun oyunu yapmış.Buda ona ayrıcalık
    kazandırır boş boş gülmeyin.Fake haberleri seziyorum bu konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 3 Şubat 2009; 18:08:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

quote:

Orjinalden alıntı: Beyn_15

arkdaşım bide utanmayımusun yha www.forumtaktk.xxx bune ya forumun var onamı kurdun oyunu lol yha

Ne alaka forumunun hostuna oyununu kurmuş,bunuda forumunun oyunu yapmış.Buda ona ayrıcalık
    kazandırır boş boş gülmeyin.Fake haberleri seziyorum bu konuda..

Bence de alakası yok.
  • Dediğinden bişi anlamadım,biraz daha düzenle.Karışık cümleler yazmışsın,ayrıcadan sonra.Ayrıca ben düzenliyim anladığım kadarıyla ReqiSTeR adlı arkadaş şöyle demek istemiş; ''Host'a script atmakla rpg olunmuyo''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.