Şimdi Ara

Mafia II

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HD 5770 ekran kartımla oynuyorum mafia 2yi. bütün ayarları sonda v.sync açık 1920x1080 çözünürlükte ve kasma yok. Yalnız apex physx açınca doğal olarak o ayarlarda çok kasıyor. Merak ettiğim şey bu apex physx NVIDIAnın kartlarında kullandığı physx ayarı mıdır? Bu ekran kartıyla alakalıysa nasıl oluyor da yazılımla yüklenebiliyor(çünkü benim bilgisayarımda nvidia physx yüklü)? Ayrıca benim kartım desteklemediği halde onu nasıl açabiliyorum da oyunda kasıyor? Cevap verirseniz çok makbule geçer arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

• Yav 1 Önce Şu başlığı düzelt.
    2- O Physx ayarı Eğer Nvidia ekran kartın varsa fizik işlemlerini ekran kartına yaptırarak yük bindirmiyor. Eğer Ati yada başka ekran kartın varsa Fizik motorunun yükünü İşlemciye bindiriyor, o yüzden de kasıyor.
  • Başlık için kusura bakmayın kafam dağınıktı. Ne yazdığıma bakana kadar başlığa hiç dikkat etmemiştim. O zaman bir soru daha, işlemci phenomun son çıkan modellerinden falan olsa yani çok güçlü olsa o zaman kasmaz mı? Yani illaki physxli nvidia kart mı olmalı kasmadan oynamak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcreeper

Başlık için kusura bakmayın kafam dağınıktı. Ne yazdığıma bakana kadar başlığa hiç dikkat etmemiştim. O zaman bir soru daha, işlemci phenomun son çıkan modellerinden falan olsa yani çok güçlü olsa o zaman kasmaz mı? Yani illaki physxli nvidia kart mı olmalı kasmadan oynamak için?

Ya bu biraz Pazarlama taktiği desem yeridir ;) Phenom X6 ile oynarsan kasmaz tabi
  • Anladım teşekkürler cevap için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.