Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide birşey daha takıldı kafama bu dlc'ler hikayeden chapter olarakmı ilerliyor yoksa hikayenin altındaki bölümdemi geçiyo oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: caselogic

bide birşey daha takıldı kafama bu dlc'ler hikayeden chapter olarakmı ilerliyor yoksa hikayenin altındaki bölümdemi geçiyo oyun

ben joe's adventure DLC'sini indirdim.Vito hapse girdikten sonra Joe'nun yaşadıklarını anlatıyordu.Yani ana senaryoya bağlı
  • şuan kaç tane dlc var
  • dlcler fiyasko ya.
  • 2 dlc var sanırım
  • joe adventures playboy resımlerı lazm bana sızde varsa savenızı paylasırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

joe adventures playboy resımlerı lazm bana sızde varsa savenızı paylasırmısınız

mafia %100 save yaz cikar ntte
  • http://www.mega up load.com/?d=0XO5N73Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 3 Aralık 2010; 13:27:12 >
  • arkadaşlar bi ricam olcak joe adventures dlc'sini linkleri lazım ama rapidshear olması lazım sabahtan beri aradım bulamadım premium var ordan indireyim dedim bulmadım yaaa :( birşey daha sorcam vito bi ara oyunda hapise girmişti hani dövüş falan yapıyodu o zamanki zamanımı anlatıyo joe.
  • quote:

arkadaşlar bi ricam olcak joe adventures dlc'sini linkleri lazım ama rapidshear olması lazım sabahtan beri aradım bulamadım premium var ordan indireyim dedim bulmadım yaaa :( birşey daha sorcam vito bi ara oyunda hapise girmişti hani dövüş falan yapıyodu o zamanki zamanımı anlatıyo joe.

artik cogu site rapide up yapmayi birakti rapid kendi sonunu hazirladi boylece sana tavsiyem hotfile veya fileserve premium alman
  • :) teşekkür ederim bizim premıumda elimizde patladı :):) olsun ne zamandır takip etmiyorum ortamları baya geri kalmışım
  • Merhaba arkadaşlar. oyunu yeni kurdum ve hemen sorunalrla karsılasmaya basladım. son cıkan oyunların hepsi artık birşekilde yamuk atmaya basladı :)

oyun devam ederken birden ekran bulanıklasıyor ve birbirine girmiş renkler cıkıyor sonra kasadan bir ses geliyor ve pc reset atıyor kendisine. arastırdım biraz. pc kaynaklı değilde oyun kurulumunda yada setup dosyalarından kaynaklanan bir sorun neticesinden oluyormus sanırım. bu arada yine aynı sorunla karsılasan birini gördüm ne tesadüf oda ati hd serisi kullanıyor. ekran kartımmı sorun cıkarıyor acaba ?

ati hd 3400 512 mb
    2gb ram

bilgisi olan cevap ayzarsa sevinirim...
  • ya chapter 15den sonrası ne zaman gelecek
  • quote:

:) teşekkür ederim bizim premıumda elimizde patladı :):) olsun ne zamandır takip etmiyorum ortamları baya geri kalmışım

rica ederim ama denk gelirse haber veririm indirirsiniz
  • bizde o chapterı bekliyoruz zaten
  • yeni bitirdim oyunu tabi buna bitirmek denirse =)
    oyun yarıda kaldı çok merak ediyorum neler olacak
    .Gayet zevkli geçti benim için ama sonu iyi olmamış
    aynı 1. deki gibi büyük bi müzede olmamıza gerek yoktu.
    Kurgu gerçekten çok iyiydi.Tadı damağımda kaldı. EN çok oha dediğim sahne ise tahmin etmişsinizdir
    '1. Oyunun bittiği sahne idi'
    tüylerim diken diken olmuştu. ama neyse oyun bitti ama içimde bi boşluk hissettim devamı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

yeni bitirdim oyunu tabi buna bitirmek denirse =)
    oyun yarıda kaldı çok merak ediyorum neler olacak
    .Gayet zevkli geçti benim için ama sonu iyi olmamış
    aynı 1. deki gibi büyük bi müzede olmamıza gerek yoktu.
    Kurgu gerçekten çok iyiydi.Tadı damağımda kaldı. EN çok oha dediğim sahne ise tahmin etmişsinizdir
    '1. Oyunun bittiği sahne idi'
    tüylerim diken diken olmuştu. ama neyse oyun bitti ama içimde bi boşluk hissettim devamı lazım.

İnşallah Mafia3 te Vitoyla devam ederiz başka konuya geçmez dlcler resmen rezalet
  • Su faturam çok geldi :)
  • Stairways to Heaven görevi çok güzel olmuş. Daha önce forumlarda vs. okumadığım için bilmiyordum. Görevi alıp mahalleye girdiğimde birden içime doğdu " lan yoksa?? " dedim ve tahmin ettiğim görevmiş. İyi oldu ilk Mafia'ya gönderme olması.

Bir de başkalarına oldumu bilmiyorum ama Vito hapisten çıktından sonra geçen bölümlerde Empire Central radiosunun müzikleriyle birlikte sokakta dolaşırken içimden hep " lan şimdi Marty McFly çıksa şu bardan arkasında Bill Tannen çetesiyle kovalasa" diye geçirdim hep. Keşke yapımcılar dost olsaydı da bize bir güzellik yapıp geleceğe dönüşün o unutulmaz sahnesini koysalardı biz bir göreve giderken.
  • Stairways to Heaven görevi dedigin chapterlerde geçiyo merak ettim şimdi yoksa dlcdemi ? o kadar tatlı anlatıyonki merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.