Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

Bu joe'nun dlc'sinin hikaye kısmını acaba birisi bana spoiler içinde yazabilir mi?

Vito hapisteyken olan olayları anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Bu joe'nun dlc'sinin hikaye kısmını acaba birisi bana spoiler içinde yazabilir mi?

Vito hapisteyken olan olayları anlatıyor

Çok teşekkürler de ben hikaye olarak neler oluyor ondan bahsetmiştim...

• Umarım joe ölmez harbiden on numara bir oyun umarım mafia 3 en kısa zamanda çıkmasını diliyorum.
  • 15 bölüm ya 3 günde bitirdim . çok kısa olmuş
  • Alın arkadaşlar 50 ve 60 lar dahil radyo müziklerini hepsi.İyi dinlemeler.Özellikle Buddy Holly nin olduğu Empire Central'ı dinlemenizi tavsiye ederim.Toplam 290 mb

http://www.fileserve.com/file/6AJFStN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Alın arkadaşlar 50 ve 60 lar dahil radyo müziklerini hepsi.İyi dinlemeler.Özellikle Buddy Holly nin olduğu Empire Central'ı dinlemenizi tavsiye ederim.Toplam 290 mb

teşekkürler. hotfile link olsa güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Alın arkadaşlar 50 ve 60 lar dahil radyo müziklerini hepsi.İyi dinlemeler.Özellikle Buddy Holly nin olduğu Empire Central'ı dinlemenizi tavsiye ederim.Toplam 290 mb

tenkyü
  • Suan yukluyorum bakalım....
    Sabırsızlandım goruntuleri spr
  • Beyler pcde mafia 1 kurulu olanlar ls3df.dll dosyasını upload edip,linki buraya koyabilir mi..Win7 64 te bu htayı alıyorum..Normalde oyun win7 de çalışıyor ama bazen bu hatayı verebiliyor..
  • OyunÇeviri ekibi Mafia 2 indirilebilir içeriklerinin Türkçe yamasını çıkardığı haberinde The Betrayal of Jimmy indirilebilir içeriğinin de Türkçeye çevirildiğini görünce şaşırdım. Çünkü The Betrayal of Jimmy PC'ye çıkmayacak diye biliyordum. Araştırma yapıp bu indirilebilir içeriğin 1,5 ay kadar önce PC'ye çıktığını öğrendim ve hemen indirdim. The Betrayal of Jimmy'nin PC'ye çıktığından haberiniz yoksa bir bakın derim.
  • ilk oyun gibimi oynanış yoksa az daha zormu?
  • arkadaşlar 2 gündür oynuyorum ve bir yerde takıldım bir türlü geçemedim.
    kaldığım yer limanda işçileri uyarmaya giderken vito nun babasını öldüren adamı öldürüyoruz ya ondan sonra bir yere git diyor ama bir türlü anlamadın burayı nasıl geçeceğim capter13 yada 14
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

arkadaşlar 2 gündür oynuyorum ve bir yerde takıldım bir türlü geçemedim.
    kaldığım yer limanda işçileri uyarmaya giderken vito nun babasını öldüren adamı öldürüyoruz ya ondan sonra bir yere git diyor ama bir türlü anlamadın burayı nasıl geçeceğim capter13 yada 14

Öldürdüğün adamın ofisine giderek parasını alman gerekiyor.
  • oyundan çıkınca ekranda parlaklık kaybı oluyomu? yada olan varmı
  • Adamın parasını aldım peki ondan sonra ne yapacağım arabaları .... Götür gibi bişey diyor bundan sonra ne yapacağım
    ekranın kararması bende de oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: züppe

oyundan çıkınca ekranda parlaklık kaybı oluyomu? yada olan varmı

evet oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

Adamın parasını aldım peki ondan sonra ne yapacağım arabaları .... Götür gibi bişey diyor bundan sonra ne yapacağım
    ekranın kararması bende de oluyor

27.500$ kazanman gerek, Bruski'nin hurdalığına giderek arabaları parçala, oradan gerekli parayı kazan. Her araba için 400$ kazanıyorsun. Parayı toplayınca gitmen gereken yeri gösterecek.
  • Teşekkür ederim şimdi deniyorum
  • Betrayal of Jimmy ek paketinde bir gorevde takılı kaldım gorevın adı kill eddie Fu diger adıda Bang bang chıcken
    bu gorevde ne yapcam goreve gıdıyorum ama adam yok ne ıs anlamadım :S
  • Ben daha oynamıcam bu oyunu game of the year edition çıksın onu oynarım böyle parça parça olmaz abi
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.