Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler arkadaşlar saolun
  • maffia 3 gelirmi yoksa oyunun devamı dlcler halindemi gelicek geldide benmi bilmiyorum
  • oyunu az önce bitirdim, fena değildi ama

stairway to heaven bölümünde (tam olarak bu bölümde miydi emin değilim) şok oldum...resmen "yok artık ha...ir, olamaz ya" dedim ama oldu...

ilk oyunu iyi ki zamanında oynamışım, çok tuhaf hissediyorum hala kendimi...oyunun en etkileyici sahnesiydi kesinlikle...

mr salieri sends his regards

hala çıkamadım etkisinden, güzel bir bağlantı olmuş...
  • arkadaşlar pcdemi yoksa ps3temi oynamamı tavsiye edersiniz oyunu?ona göre başlayacağım...
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 17 Şubat 2011; 15:38:52 >
  • arkadaşlar ben oyunu yükledim ancak acılırken nvidia ekranından sonra ekran kararıyor ve hiç ses duyulmuyor sürücü driverini güncelledim nvidia yı güncelledim directxi güncelledim ilacı değiştirdim gene olmadı yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

arkadaşlar pcdemi yoksa ps3temi oynamamı tavsiye edersiniz oyunu?ona göre başlayacağım...

Oyun çıktığı platformlar içinde en son Playstation 3'de oynanır. Resimle karşılaştırmalara bakabilirsin dostum. En kötü grafik ayarlarıyla bile oynasan PS3'e göre daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

arkadaşlar pcdemi yoksa ps3temi oynamamı tavsiye edersiniz oyunu?ona göre başlayacağım...

Oyun çıktığı platformlar içinde en son Playstation 3'de oynanır. Resimle karşılaştırmalara bakabilirsin dostum. En kötü grafik ayarlarıyla bile oynasan PS3'e göre daha iyi olur.

tamam hocam imzamdaki notebook ile başladım oyuna sağol tavsiyen için
  • Patch İndirdim Oyun Mahvoldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Patch İndirdim Oyun Mahvoldu

Gerek yok ki ilk sürümle hatasız oynanıyodu zaten.
  • Mesajların sonuna gelemedim 2011 deyiz çıkmadımı hala bu oyun ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Patch İndirdim Oyun Mahvoldu

Gerek yok ki ilk sürümle hatasız oynanıyodu zaten.

Ekstra Bir Şeydi.Zaten Ne İndirdiğimi Hatrılasam Sorunu Çözücem Ama Oyunu Yeniden Kurmam Gerekli Bende Üşeniyorum
  • arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama şehirde gezemiyorum , son bölüm bitiyor sonra menüden devam et diyorum son bölümü tekrar oynatıyor. Şehirde gezmek için ne yapmam gerekiyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 26 Şubat 2011; 5:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama şehirde gezemiyorum , son bölüm bitiyor sonra menüden devam et diyorum son bölümü tekrar oynatıyor. Şehirde gezmek için ne yapmam gerekiyor!!!

Şehirde gezme özelliği (freeride'dı galiba) bu oyuna koyulmamış maalesef.Ama gene de şehirde tur atmak v.s istiyorsanız rastgele bir chapter açıp gezebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hiç dert etmeyin çıktımı çıkmadımı çıktı Sene 2011 daha 1 haftadır oynuyorum oyun çıkalı 7 ay olmuş daha yeni oynuyorz her neyse.Oyunun grafikleri mükemmel,dövüş sahnelerini bir görseniz?Dövüş sahnesi demişken film halinde değil mesela yolda giden bir adamı arkadan ittiniz direk size dalmaya başlıor mousela tıkladıgınızdaki anları oynayınca görceksiniz.Bi kere adamlar o seneleri çok iyi anlatmış herşey çok gerçekçi atmosfer falan 1 haftada 11. bölüme geldim hikaye yanı dahada güzel özellikle grafik değilde hikayesi için oynayan arkadaşlar için ideal.Saygılar.iyi forumlar.......
  • Bu hata için bir çözüm önerisi olan ?

PhysX güncel Win7 işletim sistemi.

• Oyun çok kısa olmuş. Tam babayı öldürdük şimdi olaylar karışacak, şehir darmaduman olacak, polisler üstüme gelecek yeni görevler ve yeni bir şehir için yola koyulacağız derken oyun bitti. Belki 3. oyunu burdan sonra oynarız. Başka bir şehirde başka bir macera ile karşımıza gelirler heralde.
  • oyun gerek grafik gerek konusu bakımından şaheser diyebilirim çok zevk aldım bir haftada %60 ına geldim hergün oynamadıgımı varsayarsak iyi yani oynatıyor full görevleri yapmak İstiyorsun zaten

fakat takıldıım bir yerr var

yardımcı olıursanız seviniirm

resimi çekip koyuyurum hemen
  • Yeni bir dlc gelecek mi acaba ?
    Bir bilgisi olan var mı ?
  • evet oyunu bitiren arkadaşlar oyunun tam % 60 da kaldım ismini bilmiyorum babamın katilini öldürdükten sonra yukarıda bir yazı çıkıyor araba çalmı ne diyor tam çeviremedim

napmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum rob shops or bring
    cars to bruski diyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

evet oyunu bitiren arkadaşlar oyunun tam % 60 da kaldım ismini bilmiyorum babamın katilini öldürdükten sonra yukarıda bir yazı çıkıyor araba çalmı ne diyor tam çeviremedim

napmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum rob shops or bring
    cars to bruski diyor ?

ya dükkanları soy ya da Bruski ye araba çalıp götür diyor.
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.