Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bunun demosunu steam'den indirip kurmustum. Demoyu oynayabilmistim. Ancak tam surumu acamadim bir turlu. Hep, acilacakken masaustune
    atti. Nette aradim cozum fakat bulamadim yardimci olacak bir sey. Win 7 64-bit packard bell dotvr-46 laptop, 4 GB DDR3 RAM , intel GMA4500 HD
    entegre grafik yongasi , celeron u2300 dual-core CPU! (Demoyu oynayabildim bu sistemde)

napmaliym?
  • Arkadaşlar Türkçe yamayı kurunca oyuna kaldıgımız yerden devam edebılıyormuyuz _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Arkadaşlar Türkçe yamayı kurunca oyuna kaldıgımız yerden devam edebılıyormuyuz _?

Evet edebilirsin.
  • Oyun hakkatten de baba oyun yaw
  • mafia2-1bin sorunu yaşayan yokmu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Arkadaşlar Türkçe yamayı kurunca oyuna kaldıgımız yerden devam edebılıyormuyuz _?

Evet edebilirsin.

Teşekkürler
  • mafia 2-1 bin diyor kurulum hatası veriyoır arkadaşlar yardımcı olun
  • arkadaşlar ben yeni oynamaya başladım bu oyunu iyi hoş da 8. bölümde arabaya binerken oyun kendiliginden kapanıyor... kuzenimde laptop var onda da 7. bölümde sarhoşken arabaya binince hemen yakıt bitip oyun kapanıyor bie kaç kez yakıt doldurdum ama gene bitti görünüyor hemen... 8 de arabaya binerken kapanmasının nedeni ne olabilir yardım edermisiniz
  • oyunun sonu dısında kalan kısmı süper
  • Oyuna başka DLC çıkmadı mı? Jimmy's Vendetta ve Joe's Adventures dışında?
  • arkadaşlar hp dv7-6001st laptopum var bu oyunu açıyorum bir şekilde (intel in onboard ekran kartı ile) fakat ati ekran kartına geçtiğim zaman griyor ekran kararıyor tekrar masaustune atıyor ne yapmam gerekiyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Oyuna başka DLC çıkmadı mı? Jimmy's Vendetta ve Joe's Adventures dışında?

bir de ''The Betrayal of Jimmy'' var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Jimmy's Vendetta'yı oynamadım oyunla alakasız diye. Onu da oynamak gerekiyor mu? Bu "The Betrayal of Jimmy"'i oynayabilmek için?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Jimmy's Vendetta'yı oynamadım oyunla alakasız diye. Onu da oynamak gerekiyor mu? Bu "The Betrayal of Jimmy"'i oynayabilmek için?

hayır gerek yok.zaten betrayal of jimmy de oyunla alakasız.yine aynı kel adam var ama başka bir konusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt_35

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

evet oyunu bitiren arkadaşlar oyunun tam % 60 da kaldım ismini bilmiyorum babamın katilini öldürdükten sonra yukarıda bir yazı çıkıyor araba çalmı ne diyor tam çeviremedim

Mafia II (2011) [ANA KONU]

napmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum rob shops or bring
    cars to bruski diyor ?

aynı yerde bende takıldım kaldım

altlardaki mesajda da geçtiğini belirtmişsin

bu bölümde galiba yuvarlak hesap 28.000 $ bulmammı gerekiyor
    Çatışma bittikten sonra ofise git ve masanın üstündeki parayı al. toplaman gereken paranın büyük bir bölümünü kazanmış olacaksın. Kalan parayı toplamanın en kolay ve kansız yöntemi araba çalıp haritada B harfi ile gösterilen yere gidip preste arabayı parçalamak
    dükkan soy yada araba ezdirip biriktiricez yani ölemi

dükkanı nasıl soyucaz silah çektinmi polis doluşuyor bi anda :(

Babanın katilini öldürüp çatışmayı bitirdikten sonra ofise gidip masadaki yüklü miktardaki parayı al. Kalan parayı kazanmanın en kolay ve kansız yolu araba çalıp haritada B harfiyle gösterilen yere gidip çaldığın arabayı preste parçalamak
    4 araba parçalasan yetiyordu sanırım

Öncelikle oyunu Türkçe yama ile oynamanı öneririm %100 Türkçe yama ile çok daha keyif alırsın. Sonrasında o görev çok basit öncelikle silah çekme tuşuna bastığınızda shotgun gelecek şekilde ayarlayın arabanızı dükkanın önüne koyun içeri girin silahı çekip adamı hemen öldürün parayı çalıp çok hızlı kaçın polisler anlayamıyor bile. Öyle çok dükkan soydum da para işe yaramadığından kıymeti yok
  • dostum burda araba parçalayıp 27bin dolara tamamlaman gereliyo gerekiyo zaten para tamamlanınca kırmızı görev işareti çıkıyo. Haritada B ile görünün yerde araba parçalıcan yani pres yaptırcan yada soygun yapıp o parayı tamamlıcan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vacao -- 24 Temmuz 2011; 12:06:48 >
  • arkadaşlar merhaba oyunun serbest dolaşma modunu indirdim oyundaki tüm araçlar garajımda var fakat bazılarının sadece isimleri yazıyor araçlar görünmüor.. sebebi ne olabilir..?
  • O değilde beyler oyunu çok özledim yahu. Yani 1 sene önce sanırım Steam'den demosunu bu başlıkta herkes gibi delice bekleyerek indirmiş ve demosunda bir görev bulunmasına rağmen 10 saat oynamıştım. Çünkü grafikler şahaneydi, çok akıcıydı ve atmosfer gerçekten şahaneydi. Şehirde yapılacak hiç bir şey yoktu. Halbuki şehre küçük şeyler serpiştirmek bu kadar zor olmamalıydı. Ama belli ki oyuna çok baştan başlanmış, senaryo yarım haldeydi. İlk sandık ki senaryo DLC'lere bölünmüş. Herkes 2K'ye deli gibi saldırmaya başladı. Ancak sonradan işin kokusu çıktı, evet bu oyun bitirilmemişti. Tek günde deli gibi oynayıp bitirmeme ve çok kızmama rağmen oyun cidden güzeldi beyler, sadece atmosferine değerdi. Şu an oyun aklıma geliyor ve oldukça sinirleniyorum, bu kadar çabuk unutulacak bir oyun yaptılar. Oyun çıktığı gün 2K Czech ekibi kayıplara karıştı, tek bir laf bile söylemediler. Geçen aylara rağmen 3. oyuna dair bir haber gelmedi. 3.oyunun olacağı bile belli değil 2.oyunun sonundaki ipucu kırıntısına rağmen. Neyse dostlar çok deliyim bugün, 2K'in eline iki oyun fazla demek ki.(Mafia II ve GTA IV)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

O değilde beyler oyunu çok özledim yahu. Yani 1 sene önce sanırım Steam'den demosunu bu başlıkta herkes gibi delice bekleyerek indirmiş ve demosunda bir görev bulunmasına rağmen 10 saat oynamıştım. Çünkü grafikler şahaneydi, çok akıcıydı ve atmosfer gerçekten şahaneydi. Şehirde yapılacak hiç bir şey yoktu. Halbuki şehre küçük şeyler serpiştirmek bu kadar zor olmamalıydı. Ama belli ki oyuna çok baştan başlanmış, senaryo yarım haldeydi. İlk sandık ki senaryo DLC'lere bölünmüş. Herkes 2K'ye deli gibi saldırmaya başladı. Ancak sonradan işin kokusu çıktı, evet bu oyun bitirilmemişti. Tek günde deli gibi oynayıp bitirmeme ve çok kızmama rağmen oyun cidden güzeldi beyler, sadece atmosferine değerdi. Şu an oyun aklıma geliyor ve oldukça sinirleniyorum, bu kadar çabuk unutulacak bir oyun yaptılar. Oyun çıktığı gün 2K Czech ekibi kayıplara karıştı, tek bir laf bile söylemediler. Geçen aylara rağmen 3. oyuna dair bir haber gelmedi. 3.oyunun olacağı bile belli değil 2.oyunun sonundaki ipucu kırıntısına rağmen. Neyse dostlar çok deliyim bugün, 2K'in eline iki oyun fazla demek ki.(Mafia II ve GTA IV)

İnşallah 3.oyun çıkar hocam :) 1.oyun öyle bir yerde bitti ki artık Mafia 3 haberi için sabırsızlanıyorum
  • Mafia III çıksa süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.