Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cianni

Teşekkür ederim cevapların için

rica ederim tabi dlcleri oynamış arkadaşlarda yorum yaparlarsa daha çok faydalı olacağı görüşündeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blatter

quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

http://i51.tinypic.com/2nunorm.jpg Arkadaşlar, mafia 2 oynarken alt yazılar böyle çıkyıor bir süre sonra dahttp://i52.tinypic.com/11j174o.jpg bu şekilde görüntü sapıtıyor neden olur acaba?

bence patchleri kurmalısın

1.2 Patch kurdum hala aynı sorun devam ediyor
  • son patchi kurun yine olmazsa yamayı tekrar yükleyin demekten başka bir şey gelmez elimden
  • quote:

son patchi kurun yine olmazsa yamayı tekrar yükleyin demekten başka bir şey gelmez elimden

son patch 1.2 değil mi... değilse link var mı?
  • update 4 d e patch diye aratma skidrowunki sorunsuz çalışıyordu şimdi link versem olmaz pmde gönderemem telefonla kayıtlı değilim update 4 ü dene sen
  • quote:

update 4 d e patch diye aratma skidrowunki sorunsuz çalışıyordu şimdi link versem olmaz pmde gönderemem telefonla kayıtlı değilim update 4 ü dene sen

tamam teşekkürler
  • Çok kısa oyun chapter 15 ' te bitiyor bunun dışında kusursuz mükemmel dehşet bir oyun diyebiliriz
  • oyuna yeni başladım bakalım hoşuma gitti şimdilik chapter 5teyim daha.
  • Bu oyunu oynamaya yeni başladım. Yalnız oyunda anlamadığım şeyler var.
    Mesela kavga ederken adam bir yumruk atsa hemen ölüyoruz. Bu bir sorun mu yoksa oyununun özelliği mi? Böyle olunca 2-3 bölümlerde takıldım kaldım.
    Birde aşağıdaki ekran goruntusu gıbı, oyun sürekli bulanık ve arkada sürekli bi kalp sesi geliyor.
  • Oyunu dün bitirdim ama son görevden sonra oyunda bitti yani gta gibi şehirde serbest dolaşma yan görev yapma kalmıyor bence bu çok saçma o kadar büyük bir harita için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Oyunu dün bitirdim ama son görevden sonra oyunda bitti yani gta gibi şehirde serbest dolaşma yan görev yapma kalmıyor bence bu çok saçma o kadar büyük bir harita için

ben gecen gün bitirdim oyunu dünde ek 1. dlc sini Jimmy's Vendetta yı bitirdim fena değildi ama hep aynı şeyler bi muddet sonra sıkıyor.
    oyunu silmediysen Jimmy's Vendetta yı yükle bi kaç gün daha idare eder seni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Bu oyunu oynamaya yeni başladım. Yalnız oyunda anlamadığım şeyler var.
    Mesela kavga ederken adam bir yumruk atsa hemen ölüyoruz. Bu bir sorun mu yoksa oyununun özelliği mi? Böyle olunca 2-3 bölümlerde takıldım kaldım.
    Birde aşağıdaki ekran goruntusu gıbı, oyun sürekli bulanık ve arkada sürekli bi kalp sesi geliyor.

forumu biraz okursan cozumunu bulurdun hocam.kürek değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Oyunu dün bitirdim ama son görevden sonra oyunda bitti yani gta gibi şehirde serbest dolaşma yan görev yapma kalmıyor bence bu çok saçma o kadar büyük bir harita için

ben gecen gün bitirdim oyunu dünde ek 1. dlc sini Jimmy's Vendetta yı bitirdim fena değildi ama hep aynı şeyler bi muddet sonra sıkıyor.
    oyunu silmediysen Jimmy's Vendetta yı yükle bi kaç gün daha idare eder seni :)

Tavsiye için teşekkürler şimdi GTA4 EFLC oynayacam bakalım neler değişmiş gta 4 de
  • O değilde oyunun grafikleri mükemmel
  • Arkadaşlar ben bu oyunu bugun ındırdım fakat oyunu acıyorum ekrana logosu gelıyor ekran kararıyor sonra aydınlanıyr ve PC donuyor (launcherden açınca) PC klasorunden acınca ıse ekran kararıyor aydınlanıyor uygulamaları acıyorum gorew yonetıcısınden ıslemlerı acıyorum calısan uygulama yok
    sistemim

- ıntel i7 2630QM 2.0ghz

-1 gb paylaşımsız ddr5 ekran kartı

-8 gb ram ddr3

-işletim sistemim win7 ultimate 64 bit yardımcı olabılırsenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

Arkadaşlar ben bu oyunu bugun ındırdım fakat oyunu acıyorum ekrana logosu gelıyor ekran kararıyor sonra aydınlanıyr ve PC donuyor (launcherden açınca) PC klasorunden acınca ıse ekran kararıyor aydınlanıyor uygulamaları acıyorum gorew yonetıcısınden ıslemlerı acıyorum calısan uygulama yok
    sistemim

- ıntel i7 2630QM 2.0ghz

-8 gb ram ddr3

Yürü git hava atmak için yazmışın bariz. Sisteme bak sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

Arkadaşlar ben bu oyunu bugun ındırdım fakat oyunu acıyorum ekrana logosu gelıyor ekran kararıyor sonra aydınlanıyr ve PC donuyor (launcherden açınca) PC klasorunden acınca ıse ekran kararıyor aydınlanıyor uygulamaları acıyorum gorew yonetıcısınden ıslemlerı acıyorum calısan uygulama yok
    sistemim

- ıntel i7 2630QM 2.0ghz

-8 gb ram ddr3

Yürü git hava atmak için yazmışın bariz. Sisteme bak sen.

hava atmak ıcın bı sebeb yok ortada arkadaşım sadece sistemimi yazdım yeterlimi sorularını engellemek için fakat oyun açılmıyor yardımcı olacak kısıler yazabılırse sewınırım
  • nerede bu oyunun devamı haber maber yokmu bu arada HOOOOOORT
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Bu oyunu oynamaya yeni başladım. Yalnız oyunda anlamadığım şeyler var.

forumu biraz okursan cozumunu bulurdun hocam.kürek değiştir.

Git bara 2 biraz içki iç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 19 Kasım 2011; 20:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicky14

nerede bu oyunun devamı haber maber yokmu bu arada HOOOOOORT

Çok kötü yapmışlar daha oyunun sonunu göremedik zırth diye bitti.Hiç haber falanda yok
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.