Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bruskinin yeri haritada gözükmüyor yani dolu araba çaldım bir sürü parada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

peki bruskinin yeri haritada gözükmüyor yani dolu araba çaldım bir sürü parada var

yanlış hatırlamıyorsam haritada yukarlarda bir yerdeydi o. daha önce gitmişsindir zaten hurdalığın orası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miharbi00

quote:

peki bruskinin yeri haritada gözükmüyor yani dolu araba çaldım bir sürü parada var

yanlış hatırlamıyorsam haritada yukarlarda bir yerdeydi o. daha önce gitmişsindir zaten hurdalığın orası.

biliyorum orayı orada araba ezen bir alet var herhalde oraya götürücegim
  • bilmiyorum verildimi uzun zamandır uğramıyordum konuya.. nvidia kullanıcılarına oyunda AA açmak için aşağıdakileri yapmaları yeterli

-öncelikle oyun içi aa'i kapatın
    -mafia2.exe'yi jericho.exe olarak değiştirin
    -nvidia control panel'den yeni profil oluşturun, jericho.exe'yi seçin.. Clive Barker's Jericho profili açılacaktır..
    -antialiasing mode olarak override any application'ı seçin
    -aa olarak dilediğiniz seçeneği seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 11 Mart 2011; 21:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

bilmiyorum verildimi uzun zamandır uğramıyordum konuya.. nvidia kullanıcılarına oyunda AA açmak için aşağıdakileri yapmaları yeterli

-öncelikle oyun içi aa'i kapatın
    -mafia2.exe'yi jericho.exe olarak değiştirin
    -nvidia control panel'den yeni profil oluşturun, jericho.exe'yi seçin.. Clive Barker's Jericho profili açılacaktır..
    -antialiasing mode olarak override any application'ı seçin
    -aa olarak dilediğiniz seçeneği seçin

bakalım bir deniyim saolun bu arada arkadaşlar geçtim bölümü gigabyte Overclocklı fan % 70 sıcaklık 54 derece nasıl?
  • arkadaşlar oyunu şimdi bitirdim ve pc nin başında öyle kala kaldım gerçekten senaryosu o kadar etkiliyiciydiki , hayran bırakıyor sizi konusu müzikleri o dönemi yansıtması harikaydı keşke bitmesydi diyorum
  • Arkadaşlar oyunun 14. bölümünü bitirdim fakat 15'e geçmiyor, araştırdım 15. görevin dosyası eksikmiş rica etsem ekleyebilr misiniz acaba ? Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kuyruk koptu :))
  • dün akşam gittim bi iki oyun bakayım diye sistemi yeni topladık o yüzden biraz piyasayı geriden takip ediyoruzz :) her neyse en son nfs hot pursuıt ile mafia II arasında kaldım nasıl bi salaklıksa gittim nfs yi aldım oda cacık çıktı şimdi burayı okudumda biraz pişman oldum ilk boş zamanda tekrar mafia yı almaya
  • quote:

arkadaşlar oyunu şimdi bitirdim ve pc nin başında öyle kala kaldım gerçekten senaryosu o kadar etkiliyiciydiki , hayran bırakıyor sizi konusu müzikleri o dönemi yansıtması harikaydı keşke bitmesydi diyorum

sanat harikası bir oyun olmuş şaheser
  • Hapishanedeki gay adamlar çok komikti bide türkçe yama olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trololo -- 22 Mart 2011; 19:06:18 >
  • physx sdk hatası veriyor kurarken nasıl aşarım bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 25 Mart 2011; 14:41:37 >
  • Ya beyler bu time limit patch calismiyor demoda. Tam surumu sonra denerim belki. Oyun poligon ve shader manyagı oldugundan bu netbook'ta
    ciddi anlamda performans kaybı ıle calısıyor. Demoda 10dk' sure var ancak buldugum yamayı uygulayınca oyuna girer gibi yapıyor
    sonra masaustune atıyor.

yardım?
  • Bu oyunu nasıl kaydedicem gta serisinde disket olurdu ona gelince kaydederdim. Dediğim gibi mafia'2 de istediğim zaman çıkmak için nasl kayt yapicam?
  • quote:

evet oyunu bitiren arkadaşlar oyunun tam % 60 da kaldım ismini bilmiyorum babamın katilini öldürdükten sonra yukarıda bir yazı çıkıyor araba çalmı ne diyor tam çeviremedim

napmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum rob shops or bring
    cars to bruski diyor ?

aynı yerde bende takıldım kaldım

altlardaki mesajda da geçtiğini belirtmişsin

bu bölümde galiba yuvarlak hesap 28.000 $ bulmammı gerekiyor

dükkan soy yada araba ezdirip biriktiricez yani ölemi

dükkanı nasıl soyucaz silah çektinmi polis doluşuyor bi anda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt_35

quote:

evet oyunu bitiren arkadaşlar oyunun tam % 60 da kaldım ismini bilmiyorum babamın katilini öldürdükten sonra yukarıda bir yazı çıkıyor araba çalmı ne diyor tam çeviremedim

napmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum rob shops or bring
    cars to bruski diyor ?

aynı yerde bende takıldım kaldım

altlardaki mesajda da geçtiğini belirtmişsin

bu bölümde galiba yuvarlak hesap 28.000 $ bulmammı gerekiyor
    Çatışma bittikten sonra ofise git ve masanın üstündeki parayı al. toplaman gereken paranın büyük bir bölümünü kazanmış olacaksın. Kalan parayı toplamanın en kolay ve kansız yöntemi araba çalıp haritada B harfi ile gösterilen yere gidip preste arabayı parçalamak
    dükkan soy yada araba ezdirip biriktiricez yani ölemi

dükkanı nasıl soyucaz silah çektinmi polis doluşuyor bi anda :(

Babanın katilini öldürüp çatışmayı bitirdikten sonra ofise gidip masadaki yüklü miktardaki parayı al. Kalan parayı kazanmanın en kolay ve kansız yolu araba çalıp haritada B harfiyle gösterilen yere gidip çaldığın arabayı preste parçalamak
    4 araba parçalasan yetiyordu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 11 Nisan 2011; 1:15:53 >
  • eyvallah saolasın ;)

yakalanıp yakalanıp durmaktan bıktım

bide Türkçe olabilse dadından yinmez ama
  • daha 1. oyunu oynamadım bu gece ikisinide indircem yorumlara baktımda 1. oyunda mutlaka oynanmalı herkesin ortak görüşü
  • İlk çıktığında bitirmiştim. İlki kadar iyi olmasa da gayet başarılı bir oyun.
  • quote:

eyvallah saolasın ;)

Türkçe yamasi var zaten oyunun
  • quote:

eyvallah saolasın ;)

Oyunun Türkçe yaması var zaten Buraya bak http://www.oyunceviri.com/index.php
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.