Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Ben daha oynamıcam bu oyunu game of the year edition çıksın onu oynarım böyle parça parça olmaz abi

Umarım öyle bir şey çıkar daha 2 DLC kaldi vito sicalyada iken olan olaylar birde oyunun sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_H

demiştim size....

ben daha çıkmadan size söyliyim...

oyun 2009dan önce zor çıkar...çünkü adamlar ilk oyunun gölgesinde kalmamak için çok uğraşcaklar ancak önsezilerim diyor ki () ilk oyunu geçemeyecek bir oyun yapacaklar...yine de oyun oynamaya değer, çok güzel bir oyun olacak....

sistem ihtiyaçları çok yüksek olmaz (mafia gibi bir oyunun kendini grafikle göstermeye ihtiyacı yok) çünkü adamlar işin sırrını biliyorlar; ATMOSFER...

heralde bağımsız bir hikaye yaparlar...bambaşka bir konusu olur...ilk oyunla alakası olmaz (ama belki ilk oyunu hatırlatacak küçük süprizler koyarlar)....

bu arada hislerim yayınlanacak videonun oyun içi hiçbir öğe içermeyeceğini de söylüyor...sadece oyunun çıkacağını müjdeleyen küçük bir trailer olacaktır....

bu arada sonkez söylüyorum...hatta ben söylemiyorum bakın kim söylüyor...

Vay be adam vizyon sahibi imiş.
  • arkadaslar bir sorunum var oyunun baslarinda joe'nin evinde kalirken kanepede yatmami soyluyor. yatiyorum hala ayni seyden bahsediyor yada ben gorevi yanlis anladim yardimci olursaniz sevinirim hep o yuvarlagi gormekten biktim baska eve tasindim hala o gorev var nedir o gorev ya deli oldum iyice
  • Oyunu bitirmemek için geceleri hep ara ara oynadım.Nedense çok sarmıştı beni.Umarım 3 çıkarda bu serüvenden mahrum kalmayız.
  • Dün indirmiştim. Kurmak bugüne nasip oldu. Patch felan lazım mı bu oyuna?
  • Arkadaşlar bir sorum var kill derek and steve bölümünü nasıl geçeceğiz? bir türlü beceremedim.
  • Tahmin ettiğim gibiyse rıhtımdaki kapalı garaj gibi yeri geçemedin. Orada al eline Thompson'u girer girmez başla taramaya yukarıyı. Zaten molotoflu adamı aldın mı gerisi kolay
  • Oyunun toplam kaç Dlc'si var, tam olarak bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 2 Şubat 2011; 4:16:44 >
  • 3 tane Türkçe yamalı dlcsi var boşver sen onlara takıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

3 tane Türkçe yamalı dlcsi var boşver sen onlara takıl.

Tamam onlarla takılırım.

Yok mu bu oyun için tam olarak kaç tane Dlc çıktığını bilen biri?Benim bulabildiğim 8 tane var ama hepsi görev için değil oyuna yeni giysi,araba ekleyen Dlc'ler de var.
  • bu oyunda en çok şey hoşuma gitmişti hapisanede tuvalet temizliyoduk ya
  • bunun neresi hoşuna gitti mozoşist misin?
  • komedi yaw koskoca mafya babası olcakken tuvalet temizliyoduk
  • Yeni dlc falan gelecekmi varmı bi haber
  • bıyıklı vito biraz ramiz benzedi
    paint forever
    http://img828.imageshack.us/i/37295440.png/
  • Slm arkadaşlar, mafia 2 de benzinci(muhtelif istasyonlara kart dagıtımı) görevini yaptım ve joenin evine git deniyor, gidiyorum ama joe felan yok ev boş? Ne yapmam lazım haritadaki işaretin tam üstünde duruyorum ama ne görev tamamlanıyor ne de kimse var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 8 Şubat 2011; 19:24:13 >
  • beyler oyunu kurdum ama hata veriyor binksetvolume@12 gibi bir hata veriyor , internette araştırdım ne dedilerse yaptım hala olmadı bu sorunla karşılaşan varmı ? ne olur cevaplayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Slm arkadaşlar, mafia 2 de benzinci(muhtelif istasyonlara kart dagıtımı) görevini yaptım ve joenin evine git deniyor, gidiyorum ama joe felan yok ev boş? Ne yapmam lazım haritadaki işaretin tam üstünde duruyorum ama ne görev tamamlanıyor ne de kimse var

İşin bitmiş. İster uyuyup sonraki bölüme geç ister çık dolaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Slm arkadaşlar, mafia 2 de benzinci(muhtelif istasyonlara kart dagıtımı) görevini yaptım ve joenin evine git deniyor, gidiyorum ama joe felan yok ev boş? Ne yapmam lazım haritadaki işaretin tam üstünde duruyorum ama ne görev tamamlanıyor ne de kimse var

İşin bitmiş. İster uyuyup sonraki bölüme geç ister çık dolaş.

mutfaktaki kanepeye git uyu. joe nun yatağa gidip uyumaya çalışırsan : "Tamam joe yu görmeyeli uzun zaman oldu fakat o kadar da özlemedim " gibi bişey diyor..
  • Zaten ben de o kanepeyi demiştim
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.