Şimdi Ara

MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu kırıcı sözlerle tartışmaya çeviren arkadaşlarımı son kez uyarıyorum.10 kez de uyarmıştım yoksa yönetici arkadaşlara söylemek zorunda kalıcam.Xbox Daha Üstün Oyunu Yapan Ekib Bile Xbox'dan Yana Oldu İlk Mesajda Resimlerdeki Farklara Bakabilirsiniz.Yeter Artık Susun Lütfen
  • Oyunun demosu 10 Ağustos'ta PS3 ve Xbox 360'a çıkıyor detaylı bir karşılaştırma yapacağım bakalım hangisinde daha iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun demosu 10 Ağustos'ta PS3 ve Xbox 360'a çıkıyor detaylı bir karşılaştırma yapacağım bakalım hangisinde daha iyi olmuş.

ADAM KİNG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

PC'de ben ona bi enbseries çakarım yine renk tonunu istediğim gibi yaparım o sorun değil de. konsol arasında xbox renk olarak daha iyi. diğer yönleri aynı zaten ağaçlardaki blurluk dışında.

Bu arada PC ss lerinde AA AF falan yok. Konsolla aynı olsun diye öyle almışlar SS'leri herhalde. AA AF full halde ss'lerle doldururuz biz pc bölümünde topici. bunlar yavan çıkmış görüntü olarak.

Dante hakkını ver hakkını o sistemin. AA ve AF yi 16X e dayarsın , full hd çözünürlük yaptın mı bide , dadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

PC'de ben ona bi enbseries çakarım yine renk tonunu istediğim gibi yaparım o sorun değil de. konsol arasında xbox renk olarak daha iyi. diğer yönleri aynı zaten ağaçlardaki blurluk dışında.

Bu arada PC ss lerinde AA AF falan yok. Konsolla aynı olsun diye öyle almışlar SS'leri herhalde. AA AF full halde ss'lerle doldururuz biz pc bölümünde topici. bunlar yavan çıkmış görüntü olarak.

Dante hakkını ver hakkını o sistemin. AA ve AF yi 16X e dayarsın , full hd çözünürlük yaptın mı bide , dadından yenmez

bir de resim karşılaştırmalarında hayali olarak aa görenler vardı o daha komikti

• quote:

quote:

16x'te zorlar sanırım böyle bir oyun. open world olduğu için biraz temkinliyim oyun çıkana kadar. bence bayağı sistem zorlayan bir oyun olacak bakalım

• Sistem senin olduktan sonra zorlaması zor be dayı.
  • İlk öncelikle amacım tartışma çıkarmak veya fanboyluk yapmak değildir ama söylemezsem içimde kalır.Forumda bilen bilir bugüne kadar hiçbir şeyi ölesiye savunmadım.Ama resimlerden anladığım kadarıyla sadece çevre detayı hakkında yorum getirebilirim.

MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN
    Bu resimde balkon demirlerine baktığımızda PC'nin detay yönünde konsollardan oldukça önde olduğunu görebilirsiniz.Xbox ve PS3 arasında çok fark yok ancak Xbox'ın çevre detayının kısıldığını rahatlıkla söyleyebilirim.

MAFİA II/ANA KONU/GÜNCEL/SENDE AZILI BİR GANGSTERSİN
    Bu resime baktığımızda da arabaların camlarındaki detaylar göze çapıyor.Yine PC geçmiş ama xbox ve Ps3'ü karşılaştırdığımızda Xbox'ta resimdeki camda bulunan çizikler gözden kaçmıyor.Bu da yine aynı şekilde kaplamarın detayının Xbox'ta kısıtlandığını gösterir.

Benim yorumum bu yönde.Oyunlarda grafiğe dikkat etmem genelde yani bu kadar küçük farkların oyuncunun gözüne çarpıp da rahatsız edeceğini sanmam ama sizin bileceğiniz iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 22 Temmuz 2010; 23:14:58 >

• Onu bunu bilmemde GTA 4 te olduğu gibi bunda da konsol versiyonun grafik ayarları özellikle detaylar yine kısılmış olacak.Tabi oyunu pc de tam detay oynamayan biri bu eksik detayları pek göremeyeceği için konsolda oynayan içinde sorun olmaz.
  • Grafiğe bakmayın bu oyunda bence. Mafia bu yahu.

Yalnız şu adamlara çarptığımızdaki etkileşim GTA 4'teki gibi olsa keşke çok eğlenceli oluyor. Ama bu oyunda Euphoria motoru yok ve GTA 4 gibi olmayacak sanırım. GTA 4 o konuda harikaydı. Araçlarda adam çiğnemek süperdi
  • quote:

Grafiğe bakmayın bu oyunda bence. Mafia bu yahu.

Yalnız şu adamlara çarptığımızdaki etkileşim GTA 4'teki gibi olsa keşke çok eğlenceli oluyor. Ama bu oyunda Euphoria motoru yok ve GTA 4 gibi olmayacak sanırım. GTA 4 o konuda harikaydı. Araçlarda adam çiğnemek süperdi

GTA yı oynamamdaki en büyük etkendi, keşke futbol oyunlarındada kullansalar o fizik motorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan1511

Konuyu kırıcı sözlerle tartışmaya çeviren arkadaşlarımı son kez uyarıyorum.10 kez de uyarmıştım yoksa yönetici arkadaşlara söylemek zorunda kalıcam.Xbox Daha Üstün Oyunu Yapan Ekib Bile Xbox'dan Yana Oldu İlk Mesajda Resimlerdeki Farklara Bakabilirsiniz.Yeter Artık Susun Lütfen

Seni yılın,yok yok yüzyılın fanı seçiyorum
  • quote:

Onu bunu bilmemde GTA 4 te olduğu gibi bunda da konsol versiyonun grafik ayarları özellikle detaylar yine kısılmış olacak.Tabi oyunu pc de tam detay oynamayan biri bu eksik detayları pek göremeyeceği için konsolda oynayan içinde sorun olmaz.

Oyungezer dergisi GTA nın pc versiyonuna göre konsolda sokakların (araba ve insanlar) daha boş olduğunu yazmıştı Mafia 2 dede böyle olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Konuyu kırıcı sözlerle tartışmaya çeviren arkadaşlarımı son kez uyarıyorum.10 kez de uyarmıştım yoksa yönetici arkadaşlara söylemek zorunda kalıcam.Xbox Daha Üstün Oyunu Yapan Ekib Bile Xbox'dan Yana Oldu İlk Mesajda Resimlerdeki Farklara Bakabilirsiniz.Yeter Artık Susun Lütfen

Onun fanlık yaptığı yok buradaki Psboy sensin şuanda. Gerçekten laftan anlamıyosunuz. İnsanı canından bezdirirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Yeter be insanı canından bezdirmeyin cahilmisiniz nesiniz 2 gıram ingilizcen varsa oyunun resmi sitesindeki haberlere bak yalanmı söylüyorum.Allah allah ya laftanda anlamıyorsunuz.

• Ufak tefek uyduruk farklardan başka bişey yok 3 üde aynı bu resimlerde.Arkadaşların dediği gibi pcciler 32x af 32x aa açarlar daha iyi gözkür Önemli olan fizikde farklılık nasıl pc ve konsollar arasında.
  • Konu Güncellenmiştir.(23.10.2010 - 01:06)
  • 10 Ağustosta doğumgünümü kutlayarak oynıyacağım Mafia 2 demosunun videosu ortaya çıktı

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=de&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.cynamite.de/Mafia-2-PS3-206282/News/Mafia-2-Demo-kommt-am-10-August-fuer-Xbox-Live-und-PSN-UPDATE-Details-zur-Mafia-2-Demo-Video-750362/&prev=_t&rurl=translate.google.de&usg=ALkJrhhkW_Q-jNHgpyW2eHsa8WCYTd9hcA

Demoda ne göreceğinizi merak ediyorsanız izlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 24 Temmuz 2010; 13:14:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

10 Ağustosta doğumgünümü kutlayarak oynıyacağım Mafia 2 demosunun videosu ortaya çıktı

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=de&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.cynamite.de/Mafia-2-PS3-206282/News/Mafia-2-Demo-kommt-am-10-August-fuer-Xbox-Live-und-PSN-UPDATE-Details-zur-Mafia-2-Demo-Video-750362/&prev=_t&rurl=translate.google.de&usg=ALkJrhhkW_Q-jNHgpyW2eHsa8WCYTd9hcA

Demoda ne göreceğinizi merak ediyorsanız izlemeyin

Bu demo videosu değilki.Steam sitesinde gerekli açıklamayı yapmış bsc'dada mevcut.Oyun yaz ayında geçecek demo ile burada kar yağıyor başına kadar izledim kapattım başdan kaybetti ayrıca bu video 4 aylık bir video demo ile uzaktan yakından alakası yok.Demo videosunu net olarak değilde E3 fuarında demosunu oynatmıslardı oradan biraz göz atabilirsiniz.

• Başlıgı düzeltirsen iyi olur dogrusu gangster.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.