Şimdi Ara

Mafia II DLC >{{{Joe's Adventures'}}}(ÇIKTI !!!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
26.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son dlc imiş bu, mafia 2 nin facebook sayfasında öle belirtilmiş "Mafia II We're proud to announce the latest add-on content for Mafia II - Joe's Adventures! Check out more details here: "

bu arada beyelr jimmy nin sadece ilk görevini yaptım, sarmadı pek, acaba vitonun hikayesiyle bir alakası varmı?
  • Son DLC olması kötü olur.Tahminimce bitirilmesi gereken bir hikaye var.Gelmesi gereken araba,melee tipi silahlar,multiplayer,ev alma gibi şeyler var.Mp belki MP Edition diye ayrı satılabilir ama gelmesi beklenen pek çok şey var.Umarım gelir.

Son DLC ise bu DLC'nin gelmesine uzun bir süre olduğu anlamına da geliyor.

Haberlerde bundan hiç söz edilmiyor ama forumda da aynı şekilde.Araştırayım biraz daha..

EDIT:BENİ DE ŞAŞIRTTIN O SONUNCU ANLAMINA GELMİYOR.EN SON EN YENİ DLC ANLAMINDA.

Acaip korktum valla yukarıdaki söylediklerimi geri alabiliriz.Bu DLC'nin çıkması çok uzun sürmez.Maksimum 3-4 hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 17 Eylül 2010; 0:25:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Son DLC olması kötü olur.Tahminimce bitirilmesi gereken bir hikaye var.Gelmesi gereken araba,melee tipi silahlar,multiplayer,ev alma gibi şeyler var.Mp belki MP Edition diye ayrı satılabilir ama gelmesi beklenen pek çok şey var.Umarım gelir.

Son DLC ise bu DLC'nin gelmesine uzun bir süre olduğu anlamına da geliyor.

Haberlerde bundan hiç söz edilmiyor ama forumda da aynı şekilde.Araştırayım biraz daha..

EDIT:BENİ DE ŞAŞIRTTIN O SONUNCU ANLAMINA GELMİYOR.EN SON EN YENİ DLC ANLAMINDA.

Acaip korktum valla yukarıdaki söylediklerimi geri alabiliriz.Bu DLC'nin çıkması çok uzun sürmez.Maksimum 3-4 hafta.

latest diyince bende öle sandım :D anlam belirsizliği var orda ya :D acaba joe ya oyunnu snunda ne olduğunuda gösterceklermi :D bi de jimmyde hikaye ile ilgili şeyler varmıydı?

• quote:

1. Betrayal of Jimmy
    2. Jimmy's Vendetta
    3. Joe's Adventures'

hocam bu ilk ikisini pcye indirmek mümkün müdür? ben oyunu bitirdimde.
  • DLC yağmuru kısaca para tuzağı başlasın. Sen oyunu kırp kırp sonra DLC'ler ile milleti sömür. Eskiden DLC diye 2-3 saat oynanışa sahip birşey yoktu. Ek paket vardı ve inanılmaz oyun süreleri vaadediyordu. Oyun sektörü ne kadar da değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

DLC yağmuru kısaca para tuzağı başlasın. Sen oyunu kırp kırp sonra DLC'ler ile milleti sömür. Eskiden DLC diye 2-3 saat oynanışa sahip birşey yoktu. Ek paket vardı ve inanılmaz oyun süreleri vaadediyordu. Oyun sektörü ne kadar da değişti.

Internet saolsun
  • Yeni gelen özellikler :tren istasyonu,genelev,tersane,göl,Empire Bay yeni binalar,yeni collectiblelar, yeni giysiler ve müzikler,yeni bir harita ve puan tabanlı sistem.Hani o raylar varda trenler nerde diyorduk ya tren istasyonu ile geliyo onlarda.Ayrıca yarım kalan hikayeyi tamamlayacağa benziyor.
  • Tren istasyonu açık var zaten yeni nesi gelecek
  • Trenler gelicek dedim okumadın mı?
  • Bende istasyonda zaten tren var,demiryolundan geçenide var daha nereye gececek,makinistlik mi gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

1. Betrayal of Jimmy
    2. Jimmy's Vendetta
    3. Joe's Adventures'

2.'yi indirebilirsin.1. paket sadece PS3 ve XBOX 360'ta çalışıyor şu anda PC için yok maalesef.
  • Jimmy's Vendetta çok vasat bir DLC idi . Umarım bu yeni DLC daha kaliteli ve aksiyonlu olur
  • ss ler güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

DLC yağmuru kısaca para tuzağı başlasın. Sen oyunu kırp kırp sonra DLC'ler ile milleti sömür. Eskiden DLC diye 2-3 saat oynanışa sahip birşey yoktu. Ek paket vardı ve inanılmaz oyun süreleri vaadediyordu. Oyun sektörü ne kadar da değişti.

Internet saolsun

Onun da etkisi var ama coğu kişinin söylediği millet korsan kullanıyorlar onun için böyle yapıyorlar tezine de katılmıyorum. O müthiş ek paketlerin cıktığı eski zamanlarda orjinal kullanan hic yoktu. Bildiğin crack diye birşey bile yoktu. Direk korsan oyunu kurup oynuyordun. Şimdi yine az da olsa orjinal kullanıcılar var.

• arkadaşlar latest demek son DLC demek değil, yani sonrasında başka DLC çıkmayacak demek değil. latest derken en son/en güncel DLC manasında... JOE DLC sinden sonra son olarak ViTO devam DLC si ile oyunun tamamlanacağını düşünüyorum
  • Görevler süreli olacaksa eğer hiç olmasın daha iyi
  • genelevde gelcekmiş, belliydi zaten, joe yu yönetiosak lazımdı böle bi şey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

1. Betrayal of Jimmy
    2. Jimmy's Vendetta
    3. Joe's Adventures'

2.'yi indirebilirsin.1. paket sadece PS3 ve XBOX 360'ta çalışıyor şu anda PC için yok maalesef.

teşekkürler 2.yi indirdim şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

genelevde gelcekmiş, belliydi zaten, joe yu yönetiosak lazımdı böle bi şey

DLC diye bir paket geçen indirdim kurulum klasörüne atın diyordu fakat daha bakamadım.
    Konuyu açan arkadaş daha yok öyle birşey demiş.
    İndirdiğim yerde de fake olmaz.
    Bakayım bu akşam bi neymiş dlc
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

son dlc imiş bu, mafia 2 nin facebook sayfasında öle belirtilmiş "Mafia II We're proud to announce the latest add-on content for Mafia II - Joe's Adventures! Check out more details here: "

bu arada beyelr jimmy nin sadece ilk görevini yaptım, sarmadı pek, acaba vitonun hikayesiyle bir alakası varmı?

latest en son anlamında kullanılıyor. Senin düşündüğün anlamda değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.