1.02 GB ya da 200mblık 5 parça halinde bulunabilir durumda arkadaşlar.P2P'si Çin sunucularında var şu an ve 80kb'ı pek aşmıyor hız.
quote:Orijinalden alıntı: Dark Beauty malum yere dustu an itibariyle 1.34gb Ben de diğer kaynağı iptal ettim ama aradaki fark neydi acaba?Biri 1.02GB birisi 1.34gb.
Jimmy vendetta dan farkı yok dlc nin hatta aynı süreli falan ara videolarda sadece ilk bir kaç görevde var sonrası aynı jimmy gibi videosuz ilerleyiş.
quote:Orijinalden alıntı: ecay quote:Orijinalden alıntı: Dark Beauty malum yere dustu an itibariyle 1.34gb Ben de diğer kaynağı iptal ettim ama aradaki fark neydi acaba?Biri 1.02GB birisi 1.34gb. Bi fikrim yok ama malum yer her zaman en iyisidir
Doğru diyorsun malum yer bir yaşam tarzıdır eğer indirilmesi gereken bir şey malum yerde varsa mutlaka oradan indirilir. Valla arcade marcade ben hikayeyi merak ediyorum.Ama arcade öğelerinin bu oyuna yakışmadığı da kesin.
Ne arcadei ya yazıktır günahtır millet senaryo için alıyor oyunları şu oyunun yapanların neden zekası çalışmıyor
Oynayanların yorumlarını bekliyoruz. İlk görevi yapan anlar zaten iyi bi DLC olup olmadığını. Hemen yazsın öğrenelim.
Oyunu açtım oynuyorum şu anda loading ekranında takılan arkadaşlar update 1 ve 2 yi kursunlar bendeki sorun düzeldi