Şimdi Ara

Mafia II DLC >{{{Joe's Adventures'}}}(ÇIKTI !!!) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
26.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel ev yani public house içinde bir şey yapamayacaksak hiç olmasın daha iyi
  •  Mafia II DLC >{{{Joe's Adventures'}}}(ÇIKTI !!!)
    Bu resme göre yine puan sistemi ve görev süresi var. Bu oyuna böyle arcade öğeleri hiç yakışmıyor.
    Bu arada Joe's Adventures inşallah çok bekletmez ve en geç ekim ayı içinde çıkar.

• Katılıyorum Mafia tarzı bir oyunu arcade stili öğeler eklemek hiç hoş ve akıllıca değil.1.oyundaki hava zaten yok.

Bu oyunu bildim bileli aklım almıyor bazı şeyleri herhalde Mafia 3 için deneme yapıyorlar deyip geçiştiriyorum.

2K forumlarında sık kullanılan ve benim katıldığım bir yorumdur.Şaka gibi oyun.(That game is just a joke)(Kötü oyun demiyorum yanlı anlaşılmasın ama anlamsı güç yanlışlıklar var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Son DLC olması kötü olur.Tahminimce bitirilmesi gereken bir hikaye var.Gelmesi gereken araba,melee tipi silahlar,multiplayer,ev alma gibi şeyler var.Mp belki MP Edition diye ayrı satılabilir ama gelmesi beklenen pek çok şey var.Umarım gelir.

Son DLC ise bu DLC'nin gelmesine uzun bir süre olduğu anlamına da geliyor.

Haberlerde bundan hiç söz edilmiyor ama forumda da aynı şekilde.Araştırayım biraz daha..

EDIT:BENİ DE ŞAŞIRTTIN O SONUNCU ANLAMINA GELMİYOR.EN SON EN YENİ DLC ANLAMINDA.

Acaip korktum valla yukarıdaki söylediklerimi geri alabiliriz.Bu DLC'nin çıkması çok uzun sürmez.Maksimum 3-4 hafta.

+1907

• ADam gibi senaryo olsun ara videolar falan geç çıksın umurumda olmaz ama böyle arcade stili süreli falan olacasaksa olmasın daha iyi
  • Arkadaşlar take two interactive bilenler bilir en paragöz oyun firmalarından biridir 2kgames te taketwo ya bağlı olduğu için böyle yapıyor ve biz oyunda yaklaşık 30 görev oynadık (15 chapter her chapter de 2 görev vardı)ancak oyun toplam 180 görev ve bu şu anlama geliyorki oyunda daha oynamadığımız bissürü görev var ve oyunun sonundaki saçmalıkta bu yüzden.Kesilen bölümlerin coğuda gamescom 2009 da gösterildi işte kanıtı
    http://www.gametrailers.com/user-movie/mafia-2-gc-2009-8-min-gameplay/329045
    Bu görevi oyunda gören yoktur ve bundan fazlası var oyunda görmediğimiz ancak videolarda yayınlanan yaklaşık 30 -35 adet oyuniçi video buldum ben.Ve şimdi bir tane daha veriyorum burada vito ile annesi kilisiyeye gidiyor ve joe vito ile alay ediyor. http:/bit.ly/94Yj8s
    Ve bunu gibi onlarca video 2009 e3 ve gamescom fuarında gösterildi ve bunlar bize paragöz bir şekilde satılcak.Hayır dlc lere karşı değilim 35 saatlık mass efect 2 de mest olduktan sonra çıkan güzel dlc lere laf edemeyiz yada eanın bc2 için multiplayer haritaları bedava dlc olarak dağıtmasına.Ama mükemmel olacak 180 görevlik upuzun bir oyundan 150 görevin sırf para için kırpılıp dlc olarak satılması en kibar tabiri ile Aç gözlülüktür.
    Ve ben şu anda çıkacak dlc lerin hiçbirini almayacağım-indirmeyeceğim.Eğerki birgün steamdan bütün dlcler tek paket halinde uygun fiyata satılırsa alabilirim.Yahu e3 ve gamescomdaki mafia 2 videolarını izlerken ağzım açık kalmıştı splinter cellin ötesinde gizlilik öğeleri o süper arabalar ve bir de vitonun savaş sahneleri vardı gamescom da(oyunun ilk bölümü değildi bu cephedeydi o oyunda bahsettiği savaş cipini sürüyordu)ama oyunda bunların hiçirini göremedik.Ve son birşey daha 2kgames bu eleştrileri duymui olacak ki bu son dlc diye açıklama yapmışlar büyük ihtimalle kırpılan bölümleri mafia 3 diye satacak Paragözler!

• Arkadaşlar Joe's Adventures' DLCsi Kasım sonu Aralık başı çıkacağı ve 19.99$ veya 29.99$ olacağı söyleniyor. Şimdilik sadece söylentiymiş.

5 adet ana görev ve 6-8 saat oyun süresi ekleyecekmiş.
  • Take2 babayı alır
  • GOD DAMN İT TAKE2!
  • Allah bilir çoktan tamamlamışlardır DLC'yi. Boş yere 2 ay bekletiyorlar. 2 ay sonra bu DLC de iyi çıkmazsa bu firma birçok kişinin günahını alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Allah bilir çoktan tamamlamışlardır DLC'yi. Boş yere 2 ay bekletiyorlar. 2 ay sonra bu DLC de iyi çıkmazsa bu firma birçok kişinin günahını alacaktır.

Oyun ilk yapıldığında vardı zaten milletin gözünü boyamak için yeni yapıyormuş gibi gösteriyorlar.Oyunun tanıtım videolarında(bkz.gamesconvention2009)göstermişlerdi vitonun askerlik yılları felan yani şu an yayımladıkları dlc ler oyunun kendisinde vardı zaten.Kırpıp kırpıp satıyorlar
  • http://www.gametrailers.com/player/706483.html?type=flv
    Video geldi ama halâ çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi yok.
  • Video için teşekkürler.

Çıkış için daha bekleriz gibi..
  • 23.11.2010 da çıkıyor arkadaşlar.Resmi bilgi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan*

23.11.2010 da çıkıyor arkadaşlar.Resmi bilgi geldi.
    Kaynak neresi?
  • En basitinden mafia-daily
  • 23nde çıkacaksa 1ay var daha off
  • http://worthplaying.com/article/2010/10/22/news/77738/
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/66147
    Tamam, buralarda da 23 Kasım deniyor. O zaman başlığa 23 Kasım tarihi eklenebilir.

• Hatta 8 euro 800 ms puanı olucakmış.
  • böyle yapıyolar oyunun içine ediyolar. adam gibi herşeyi bir anda sunsalar açlıktan ölecekler herhalde. orjinal alacak olsam da bu saatten sonra orjinal almam.
    yaşasın korsan.

free ride gene gelmiyo herhalde. buna da hasta oldum oyun bittikten sonra boş boş bekliyo anca yer kaplıyo. bekletme sebebimiz de gene DLC ler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.